رفتن به مطلب

کمک . مشکل تصویر ندادن سیستم بعد از نصب 1080(آیا مشکل از CPU هست یا مینبرد؟)

Mehrdad OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده به تازگی یه گرافیک 1080 خریدم از لحظه ای که گرافیک رو نصب کردم دیگه سیستم بالا نمیاد و چراغ CPU قرمز شده  و دیباگر سیستم 00 رو نشون میده 

(مشکل رو پیدا کردم ایراد از چیپست جنوبی مادربرد بود که برای تعمیر به گارانتی فرستاده شد)  

از همه دوستان  بابت کمک و مشاوره کمال تشکر رو دارم

ویرایش شده توسط Mehrdad OC
لینک به دیدگاه

باتری بورد رو در بیار 5 ثانیه دکمه پاور رو نگه دار و ول کن، بعدش د کمه clear cmos رو بزن  10 ثانیه هم نگهش دار، بعدش دوباره تست کن ترجیحا هم اگر میتونی دوباره اسمبل کن سیستم رو

ویرایش شده توسط aminlion
لینک به دیدگاه

گرافیک رو جدا کن ببین کد دیباگر فرق میکنه ؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/01, 09:53:25، AminC گفته است :

یک نفر دقیقا مشکل شما رو داشته یعنی پس از نصب  گرافیک 1080 استریکس با همین برد. سیستم کد 00 میداده.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?89480-Rampage-4-Extreme-stuck-at-Q-code-00-when-power-up

راه حل: تعویض کابل دیسپلی با DVI! بوده

سلام

ممنونم دوست عزیز ولی مانیتورم فقط دیسپلی میخوره و بجز اون روی دیباگر 00 رو نشون میده و َچراغ سی پی یو هم قرمز شده

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

امتحان کردم قبلا ولی فرقی نکرد ، باز هم ممنونم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

سلام 

نه هیچ فرقی نداره

لینک به دیدگاه

به نظر شما اگه بایوس آپدیت بشه درست میشه؟

لینک به دیدگاه

سیستم تصویر میده ولی بالا نمیاد یعنی چی ؟ ویندوز ران نمیشه ؟یا ار رو پنجره دیتکت مادربرد جلونر نمیره؟
با گرافیک دیگه هم امتحان کردی همین مشکل رو داشت یا مادر بردت گرافیک انبرد هم داره امتحان کن ببین اصن سیستم بالا میاد یا نه اگه بالا نیاد چجوری میخوای بایوس رو ابدیت کنی اصن
اگه بالا اومد اول اخرین ورژن بایوست رو بگیر بعد اپدیت کن دوباره گرافیک رو بزار اگه بازم ارور داد که یعنی مادربردت گرافیک رو ساپورت نمیکنه اصن
اگه مشکلت کم و کان برقرار بود مدل مادربردت هم بگو

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، eci g20 گفته است :

سیستم تصویر میده ولی بالا نمیاد یعنی چی ؟ ویندوز ران نمیشه ؟یا ار رو پنجره دیتکت مادربرد جلونر نمیره؟
با گرافیک دیگه هم امتحان کردی همین مشکل رو داشت یا مادر بردت گرافیک انبرد هم داره امتحان کن ببین اصن سیستم بالا میاد یا نه اگه بالا نیاد چجوری میخوای بایوس رو ابدیت کنی اصن
اگه بالا اومد اول اخرین ورژن بایوست رو بگیر بعد اپدیت کن دوباره گرافیک رو بزار اگه بازم ارور داد که یعنی مادربردت گرافیک رو ساپورت نمیکنه اصن
اگه مشکلت کم و کان برقرار بود مدل مادربردت هم بگو

سلام پست اول رو بخونید توضیح دادم  مین من رمپیج ۴ هست اصلا تصویری در کار نیست فقط چراغ سی پی یوقرمز شده و روی دیباگر سیستم 00رو نشون میده

لینک به دیدگاه

خب داداش ببخشید عذر میخوام چرا میزنی
یه نگاه کن ببین موقه جا زدن کارت گرافیک رمها تکون نخرده شل بشه درشون بیار دوباره جا بزن وقتی سیستم تصویرنمیده سه تا قطعه رو باید به صورت درست دیتکت کنه که نکرده
۱ سی پی یو اون که الان شامل شما نمیشه چون بهش دست نزدی امکان تکون خوردن هم نداره
۲ رم که او نا رو هم تست کن
۳ کارت گرافیک
۴ اگه کارت یا اسلتی مثل تیوی یا صدا یا شبکه یا هرچی روی اسلت های دیگه داری نگاه کن صاف باشن چون وقتی نباشن مشکلی نیست سیستم تصویر داره ولی اگه هستن باید درست رو اسلت قرار بگیرن
اگه بازم تصویر نداشتی رمها رو تک تک امتحان کن و اگه مشکل از رمها نباشه و گرافیک دیگه رو مادربردت تصویر میده پس احتمال زیاد از گرافیک جدیدته
البته یه مسئله هست که من تاحالا باهاش سر و کار نداشتم تجربه اش رو ندارم اونم وقتی پاور برای گرافیگ مناسب نباشه و واتش پایین باشه

لینک به دیدگاه

لطفا تیتر مناسب بزنید.هیچ وقت از کلمات نامفهوم برای تیترتان استفاده نکنید.بنویسید :

روشن نشدن سیستم بعد از خرید کارت گرافیک

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mehrdad OC گفته است :

سلام 

نه هیچ فرقی نداره

رم رو جدا کن روشن کن اگر باز هم کد دیباگر تفاوتی نکرد باید با یک پاور دیگه تست کنی اگر مشکل از پاور نبود مادربورد رو باز کن بفرست گارانتی

لینک به دیدگاه

ببین سیستمت درمقابل روشن خاموش سریع واکنش تشون میده یادیر 

اگه دیر واکنش نشون میده مشکل از سیستم و رمه 

بعدش شما یک عکس ازسیستم وپاور میزاشتی بدنبود شما همه چیزو ازحلو با جزییات میبینی بقیه فقط باید روی یک کلیات شماگفتی فکرکنن!

اگه زود خاموش میشه میره سمت پاور ومشکلات اسلات وگرافیک بیشتر 

هشت پین  گرافیک هم جابحا کن اگه دوتاست

مدل پاورتو میگفتی بدنبود

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/01, 22:48:36، BehrouzSedigh گفته است :

لطفا تیتر مناسب بزنید.هیچ وقت از کلمات نامفهوم برای تیترتان استفاده نکنید.بنویسید :

روشن نشدن سیستم بعد از خرید کارت گرافیک

ممنون از توضیحتون . چشم

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/01, 22:07:53، eci g20 گفته است :

خب داداش ببخشید عذر میخوام چرا میزنی
یه نگاه کن ببین موقه جا زدن کارت گرافیک رمها تکون نخرده شل بشه درشون بیار دوباره جا بزن وقتی سیستم تصویرنمیده سه تا قطعه رو باید به صورت درست دیتکت کنه که نکرده
۱ سی پی یو اون که الان شامل شما نمیشه چون بهش دست نزدی امکان تکون خوردن هم نداره
۲ رم که او نا رو هم تست کن
۳ کارت گرافیک
۴ اگه کارت یا اسلتی مثل تیوی یا صدا یا شبکه یا هرچی روی اسلت های دیگه داری نگاه کن صاف باشن چون وقتی نباشن مشکلی نیست سیستم تصویر داره ولی اگه هستن باید درست رو اسلت قرار بگیرن
اگه بازم تصویر نداشتی رمها رو تک تک امتحان کن و اگه مشکل از رمها نباشه و گرافیک دیگه رو مادربردت تصویر میده پس احتمال زیاد از گرافیک جدیدته
البته یه مسئله هست که من تاحالا باهاش سر و کار نداشتم تجربه اش رو ندارم اونم وقتی پاور برای گرافیگ مناسب نباشه و واتش پایین باشه

سلام مجدد

همه کارهایی که شما فرمودین قبلا انجام دادم بدون گراف بدون رم . خلاصه حتی بدون سی پی یو هم همین مشکلات هست و هیچ تغییری نمیکنه . اصلا خودم هنگ کردم  فکر نمیکنم مشکل از  پاور باشه چون قبل از اینکه گراف جدید رو امتحان کنم سیستم با گراف پرمصرفتر داشت کار میکرد 

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/02, 10:15:51، farshad sh گفته است :

ببین سیستمت درمقابل روشن خاموش سریع واکنش تشون میده یادیر 

اگه دیر واکنش نشون میده مشکل از سیستم و رمه 

بعدش شما یک عکس ازسیستم وپاور میزاشتی بدنبود شما همه چیزو ازحلو با جزییات میبینی بقیه فقط باید روی یک کلیات شماگفتی فکرکنن!

اگه زود خاموش میشه میره سمت پاور ومشکلات اسلات وگرافیک بیشتر 

هشت پین  گرافیک هم جابحا کن اگه دوتاست

مدل پاورتو میگفتی بدنبود

واکنش سیستم کاملا طبیعیه فقط کد روی دیباگر 00 رو نشون میده و چراغ مربوط به سی پی یو قرمز شده و هر کاری کردم همینطوری روشنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دو روز پیش یکی از دوستان برای سیستمش همین مشکل پیش امد البته با گرافیک 1060 ایسوز سری استریکس

وقتی گرافیک رو نصب کرد سیستم دیگه روشن نشد

حالا مالا شما سیستم چراغ مادربردش روشن میشه

مال ایشون هیچ واکنشی نشون نمیداد

من نرسیدم سیستمش رو تست کنم و داده بود جایی برای عیب یابی

واقعا خیلی عجیب هست این موارد

لینک به دیدگاه

پس یک کارکن cpuخودتو یکجور روی یک سیستم دیگه چک کن .اختمال داره سوخته باشه 

همش هم زیر سر پاورهای گرینه 

حالا چی باعث شده .ولی دیدم در اثر تغییرولتاژ یا اتصالی .  برق با ولتاژ بیشتر میفرسته به قسمتهای دیگه

یک مادربرد خودمم همینجوری سوخت 

یک فیوز استاندارد ندارن پاورهاش  

فن کرافیک چهارسانتی تست کردم . ای سی مادربردو سوزوند جای اینکه خودپاور یا قطع کنه یا بسوزه !!!

لینک به دیدگاه

البته بگم فن با چهارپین مولکس تست کردما 

بمادربرد هیچ اتصالی نداشت 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mehrdad OC گفته است :

سلام مجدد

همه کارهایی که شما فرمودین قبلا انجام دادم بدون گراف بدون رم . خلاصه حتی بدون سی پی یو هم همین مشکلات هست و هیچ تغییری نمیکنه . اصلا خودم هنگ کردم  فکر نمیکنم مشکل از  پاور باشه چون قبل از اینکه گراف جدید رو امتحان کنم سیستم با گراف پرمصرفتر داشت کار میکرد 

عذر خواهی میکنم منظورت از بدونه اینها یعنی با قطعات جایگزین هسش دیگه چون بدونه اینا که قرار نیست تصویر بگیری اینطوری که شما میفرمایین فقط میمونه مادربرد من که ذهنم جای دیگه نمیره

احتمالش هست مادربرد یا پاور همون لحظه اسیب دیده باشه احتمالش کمه ولی وجود داره

لینک به دیدگاه

اول اینکه مشکل از پاور گیرن هم باشه همه فاز های pwm یا برق رسان مادربرد هر کدام برای خودشون فیوز دارن و نمیزاره برق زیادی به قطعات برسه در ضمن برق پاور هیچ وقت مستقیم به قطعات نمیرسه و این فت ها هستن که ولتاژ را به ولتاژ مورد نیاز قطعات تبدیل و به انها میرسونه اولین کاری که می کنی اینه که تمام قطعات را از هم جدا کن و در دفترچه راهنمای مادربرد بگرد و روش clear coms را بخون و مادربرد را clear coms کن و تمیزی قطعات و اسلات ها و سوکت ها را چک کن بعد قطعات را سر هم کن اگه جواب نداد احتمالا بایوس مادربرد باید پروگرم شود و در مرحله اخر اگه جواب نداد قطعات را جدا جدا ببر تست کن و هرکدام که خراب بود ببر گارانتی.

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، eci g20 گفته است :

عذر خواهی میکنم منظورت از بدونه اینها یعنی با قطعات جایگزین هسش دیگه چون بدونه اینا که قرار نیست تصویر بگیری اینطوری که شما میفرمایین فقط میمونه مادربرد من که ذهنم جای دیگه نمیره

احتمالش هست مادربرد یا پاور همون لحظه اسیب دیده باشه احتمالش کمه ولی وجود داره

منظورم اینه که همه قطعات رو از مادربرد جدا کردم فقط مادربرد تنها رو روشن کردم نه چراغ سی پی یو خاموش شد نه دیباگر واکنشی نشون داد (یعنی همچنان کد 00روی دیباگر بود)

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، arash.s گفته است :

اول اینکه مشکل از پاور گیرن هم باشه همه فاز های pwm یا برق رسان مادربرد هر کدام برای خودشون فیوز دارن و نمیزاره برق زیادی به قطعات برسه در ضمن برق پاور هیچ وقت مستقیم به قطعات نمیرسه و این فت ها هستن که ولتاژ را به ولتاژ مورد نیاز قطعات تبدیل و به انها میرسونه اولین کاری که می کنی اینه که تمام قطعات را از هم جدا کن و در دفترچه راهنمای مادربرد بگرد و روش clear coms را بخون و مادربرد را clear coms کن و تمیزی قطعات و اسلات ها و سوکت ها را چک کن بعد قطعات را سر هم کن اگه جواب نداد احتمالا بایوس مادربرد باید پروگرم شود و در مرحله اخر اگه جواب نداد قطعات را جدا جدا ببر تست کن و هرکدام که خراب بود ببر گارانتی.

برای clear coms خودش دکمه فیزیکی داره اونم امتحان کردم جواب نداد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...