رفتن به مطلب

خرید سیستم برای اموزشگاه 3dmax

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. قصد دارم واسه اموزشگاه 5 یا 6 تا سیستم بخرم که قرار 3dmax و  autocad  و  revit  اموزش داده باشه.

از لحاظ مالی هم میخام مینیموم پول خرج کنم. حتی تو فکر سیستم کارکرده هم هستم. هرگونه پیشنهادی دارین چه فنی چه نصیحتی لطفا بفرمایید :)

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/03, 00:48:32، Davood Majdi گفته است :

سلام دوستان. قصد دارم واسه اموزشگاه 5 یا 6 تا سیستم بخرم که قرار 3dmax و  autocad  و  revit  اموزش داده باشه.

از لحاظ مالی هم میخام مینیموم پول خرج کنم. حتی تو فکر سیستم کارکرده هم هستم. هرگونه پیشنهادی دارین چه فنی چه نصیحتی لطفا بفرمایید :)

بودجه مورد نظر برای هرسیستم چقدره 

لینک به دیدگاه

برای مصارفی که فرمودین سی پی یو مهمه و کارت گرافیک زیاد مهم نیست

مانیتور هم مهمه، پیشنهادم 22 اینچ ips ال جی هست که 520 تومن بود موقعی که خریدم

کیس هم دسته دوم هرچی سیتسم تو سایت هست ببینین اگر به بودجه میخوره بخرین

اگر نه، جاهایی میشناسم که با قیمت خوب سی پی یو بدون باکس میدن، یا کیس های دسته دو... یه پیام خصوصی بدین بگم.

اولویت سی پی یو i5 یا i7 باشه از سوکت 1150، یا ryzen...

رم هم 8 گیگ کافیه

مادربوردم که حداقل کنین! کیسم مهم نیست!:)

لینک به دیدگاه

درود

کار پردازنده محوره و خیلی لازم نیست درگیر گرافیک و رم و مادربورد باشید

مطمئنا شما دوست ندارید که زمان زیادی از کلاسها صرف رندینگ بشه و تا دوتا رندر گرفته بشه تایم به اتمام برسه

پس برید سمت رایزن 5 مثل 1400. با 4 عدد ترید بیشتر، در پروسه نرم افزاری قدرتمند تر از i5 ها عمل میکنه. قیمتش هم حدود 500 هست.

مادربورد هم یه b350 معمولی بگیرید و خیلی خرج مادربورد نکنید  در حد 300 اینا

ولی رایزن یه مشکلی داره اونم اینکه گرافیک مجتمع نداره و میتونید به gt710 های 150 تومنی هم اکتفا کنید. همین گرافیک 200 تومنی خیلی بهتر از گرافیک مجتمع آنبورد کارایی میده.

اینتل ها گرافیک مجتمع دارن ولی خب هسته و ترید کمتری نسبت به رایزن ارائه میدن. کارایی بهتر رایزن یه گرافیک هزینه برمیداره.

مزیت بعدی رایزن 1400، کولر wraith spire هست که همراهشه و شما رو از خرید کولرهای مجزا بی نیاز میکنه و باعث عملکرد بهتر میشه.

مانیتور هم خیلی مهمه. مدلر باید درست ببینه چیکار داره میکنه و چشمش هم حین کار خسته نشه. مانیتور شناس نیستم و مدلی هم معرفی نمیکنم ولی در حد 400-500 هم هزینه برای اون کافیه

در مورد پاور هم یه 500 وات نقلی کفایت میکنه که توصیه من green hp+ یا کولرمستر مستروات لایت هستن (چون سیستم نسل جدید میبندید پاور جدید هم ببندید خوش قیمتم هست).

کیس هم عشقی. رم هم که 8 خوبه و اندازه ست همون طور که دوستان فرمودن ولی توصیه میکنم رم استوک خریداری کنید نو بدجور کشیده بالا ...

در مورد ssd نمیدونم توصیه بکنم یا نه. ولی چون میخواید آموزش مبتدی بدید نباشه هم فرقی نمیکنه

البته الان خیلیا لپ تاپ های خوب خوب دارن و لپ تاپ میارن و شما لازم نیست خیلی مته به خشخاش بزارید واسه سیستم

جمع که بزنید میشه هر سیستم حدود 2100-2250 با هارد و مخلفات ...

موفق باشید :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...