رفتن به مطلب

فن مناسب برای xeon e5440

Recommended Posts

با درود

بنده یه زئون e5440 دارم روی مادربرد g41t r3

براش این فن گرین تاینی کول 90 رو که قبلاً داشتم نصب کردم

Green-Tiny-Cool-90PWM-Air-Cooling-System

کارهای خیلی سنگین قرار نیست انجام بدم، اورکلاک هم احتمالش کمه

میخام بدونم این فن کافیه یا باید بالاتر باشه؟ سی پی یو رو تازه خریدم،با این فن cpu-z نشون میده گاهی بدون فشار زیاد دماش میره بالا تا حدود 60 درجه، اگه این جواب نده فن بالاتر میخاد یا ممکنه سی پی یو ایراد داشته باشه؟

ویرایش شده توسط Taghi
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Taghi گفته است :

با درود

میخام بدونم این فن کافیه یا باید بالاتر باشه؟ سی پی یو رو تازه خریدم،با این فن cpu-z نشون میده گاهی بدون فشار زیاد دماش میره بالا تا حدود 60 درجه، اگه این جواب نده فن بالاتر میخاد یا ممکنه سی پی یو ایراد داشته باشه؟

کولره که ضعیفه 

احتمال زیاد با کولر قوی تر مشکلتون حل بشه 

شما وقتی دما 60درجه هست دست بزنید به سینک کولر دماشو تقریبا احساس میکنید 

چون ممکنه دمای سیپیو رو اشتباه بنویسه.

لینک به دیدگاه

دما توی حالت بیکاری زیاده ، دوباره نصبش کنید شاید خوب روی سی پی یو فیکس نشده . سری تاینی کول کلا زیاد کاراییشون جالب نیست ، بیشتر بدرد سی پی یو های دو هسته ای میخوره که خنکترن. اگه نوتوس ۱۰۰ بگیرید بهتره قیمتش هم مناسبه

Sent from my xiaomi Redmi Note 3 Pro

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/03, 12:46:32، Taghi گفته است :

با درود

من نت رو نگاه کردم دمای e5440 با کولر استوک روی مادربردهای مد شده نسبتا بالا هستش.( یکی هم ظاهرا بدشانسی اورده بوده باعث ناپایداری سیستمش شده بود. - گرچه دمای مال ان موقع کار خیلی بالا می رفته)

توان مصرفی اش هم در حالت استاندارد ( نه مود ) با فرکانس استاندارد 08 وات توسط اینتل مشخص شده

بهتره مدل های green notus 100 یا green notus 200 یا یک چیز دیگر که heat pipe داره بگیری تا انتقال حرارت رو سریعتر انجام بده.:35_thinking:

اگر گذارش  hardware monitor  رو در رابطه با توان مصرفی package  فرض بگیریم، تو تست  GREEN TINYCOOL 90 PWM که من کردم حداکثر توان دفعش  85 وات بوده ( اگر مال شما مدل بدون PWM باشه احتمالا یکم پایین تر است.)

لینک به دیدگاه

کولرتون خیلی مناسب نیست

نوتوس 200 و اگه خواستید یه کم بیشتر هزینه کنید نوتوس 400 کولرهای خیلی خوبی هستن

بیشتر از این هزینه برای مضارف معمولی لازم نیست ولی اگه احیانا دیدید که پایه ی اوورکلاک هستید یا یه ایرکولر قدرتمند از سری ماچو خریداری کنید یا یه واتر 120 گرین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...