رفتن به مطلب

لطفا کمک کنید !!! خاموش روشن سیستم به طور مداوم !

A13
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید !!

من سیستمم رو ۱ ساله خریدم هیچ مشکلی نداشت و همه‌ چی اوکی بود  تا اینکه دیروز برنامه auslogic update driver رو نصب کردم  و درایور ها رو آپدیت کرد  همینطور بایوس مادربرد رو ( ویندوز ۱۰ رو از طریق UFEI هم نصب کرده بودم قبلا )  بعد که سیستم  ریستارت شد تو  بوت نوشت installing system update یعد سیستم  ۲ ۳ بار پشت سر هم  ریستارت شد و بعد صفحه بایوس امد نوشت load optimal diffualt ( یه چی شبیه این گزینه دقیق یادم نی چی نوشته بود ) بعد ک زدم به تنظیمات خودش برگرده  بایوس سیستم دوباره ریستارت شد و ویندوز بالا امد  بعد  نوست fireware 1.2 requied to restard بعد ریستارت کردم سیستم رو و دیگه  سیستم بالا  نمیاد و هر ۵ ثانیه ریستارت میشه و همینطور دائم این خاموش روشن شدن ها تکرار میشه !!  باتری  مادربرد رو  برداشتم بعد ۱۵ مین دوباره انداختم درست  نشد   رم ها رو  درووردم  جا‌به جا کردم  درست نشد   هارد رو هم  درووردم و بازم درست  نشد !   وقتی  سیستم  روشن میشه واتر سی پی یو به سرعت بالا میچرخه و بعد دوباره خاموش میشه و این هی  تکرار  میشه !  پاور هم سالمه   هرچی هست فکر‌کنم از  مادربرد یا سیی یو عه ... اخه یه اپدیت درایور سیستمو خراب میکنه ؟...   

لطفا کمک کنید   ممنون...

main gigabyte  z170x gaming 3

cpu  core i5  6600

لینک به دیدگاه

Load optimizeهمون دیفالت بود 

شما باید میزاشتی یکساعت با همون کارکنه 

بعد انگولک کنی بایوسو .بعدشم قبل از تغییر بهتربود بعد اپدیت بایوس وقتی روشن شد 

نیمساعت کلا سیستمو از برق میکشیدی

بعد روشن میکردی وتغییر دلخواه میزدی

تنظیماتت رفته روی  اور

فقط پیشنهاد میکنم  همه قطعاتو بازکنی  وباطری هم دربیاری .بعد یکساعت دوباره نصب کنی جای رمها و کابل هارد همه چیزو تغییر بده 

بمحض روشن شدن اگه تونستی بری بایوس سریع اون پایین load optimized بزن 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

Load optimizeهمون دیفالت بود 

شما باید میزاشتی یکساعت با همون کارکنه 

بعد انگولک کنی بایوسو .بعدشم قبل از تغییر بهتربود بعد اپدیت بایوس وقتی روشن شد 

نیمساعت کلا سیستمو از برق میکشیدی

بعد روشن میکردی وتغییر دلخواه میزدی

تنظیماتت رفته روی  اور

فقط پیشنهاد میکنم  همه قطعاتو بازکنی  وباطری هم دربیاری .بعد یکساعت دوباره نصب کنی جای رمها و کابل هارد همه چیزو تغییر بده 

بمحض روشن شدن اگه تونستی بری بایوس سریع اون پایین load optimized بزن 

اینکارم کردم داداش   درست  نشد ...

اصن صدای بوق  روشن شدن سیستم‌ هم نمیاد فقط هر  ۵  ثانیه فن ها  روشن میشن  خاموش میشن  و هی تکرار میشه این حالت ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...