رفتن به مطلب

چرا هیچ کارت RX480 8GB برای خرید آک موجود نیست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام رفقا..

Image result for 480 msi

من کل سایت هار وزیرو کردم ولی هیچ کارت 480 پیدا نکردم بفروشن قضیه چیه؟ چرا لیون موجود نمیکنه و همش یه مدل میاره ماینر اونطرف هیچ سایت دیگه ای هم نمیاره.فقط 580 اونم میدن یه میلیون و 500 تومن که ...

خواهشا یکی بگه چخبر:(

لینک به دیدگاه

تولید 480 خیلی وقته تموم شذه 580 جاشو گرفته همون کارته با فرکانس بالاتر

لینک به دیدگاه

میخوام بخرم بچه ها الان رو این حساب من چه .. بخورم :| کارت 580 بالای 1500 تومنه ولی قبلا چند ماه پیش 480 msi 1200 بود :( :(:(:(

من بودجم یک و 1200 حداکثر .یعنی .. تو این شانس .. ما

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 20 دقیقه قبل، Insane OF Game گفته است :

میخوام بخرم بچه ها الان رو این حساب من چه .. بخورم :| کارت 580 بالای 1500 تومنه ولی قبلا چند ماه پیش 480 msi 1200 بود :( :(:(:(

درود

دنبال دست دوم تر و تمیز GTX1060 6GB باش با  بودجه ای که دارید. بهتر از RX480 نباشه بدتر نیست;)

لینک به دیدگاه

اولین دلیل اینکه ۵۸۰ جایگزین  ۴۸۰ شده

دومین دلیل واردات کم و فروشندگان بی انصاف

سومین مورد ماینرا حمله کردن به هرچی گرافیکه

میتونی ۱۰۶۰ بخری خنک تر و کم مصرف تر اما به مرور زمان و بعد از سری جدید انویدیا افت کارایی محسوسی پیدا میکنه

لینک به دیدگاه

بیشتر به دلیل انقلاب ماینینگ انقراض شدند نسل 480:4_joy:

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

عزیز جدا ازینکه قیمتشون کلا جهانی بالا رفته بخشی ش برای دلاره اونموقع با دلار 3800 وارد شده بوده الان 4050

دوم اینکه وقتی 580-480 در حد 1070 هست  - 5%   گیمر ها هم ترجیحش میدادن  چون بازم باقیمت بالاش قیمتش از 1070 ارزونتر بود در حالی که از 1060 برتری داشت.

ویرایش شده توسط be careful
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

دنبال دست دوم تر و تمیز GTX1060 6GB باش با  بودجه ای که دارید. بهتر از RX480 نباشه بدتر نیست;)

سلام، اخه مشکل اینکه VRAMش پایینه چون من از مادها استفاده میکنم نیاز به حافظه گرافیکی بالاتری دارم الان همین ghost recon wildlands تو حداکثر تنظیمات 6.5GB حافظه گرافیکو اشغال میکنه! :(

لینک به دیدگاه

بچه ها با گفته های شما من الان چه کٌنٌم؟

بچه ها دلیل اصلیم واسه خرید AMD RX 480 پشتیبانی از FreeSync و عملکرد خوب و بهینش تو رابط گرافیک DX12 بودش چون من خیلی بنچمارک نگا کردم و دیدم واقعا کارت های AMD تو DX12 عملکرد خیلی خیلی بهتر در مقایسه با کارتای nVIDIA مثل همین 1060 یا .. داره ..

بچه ها من کارت رو واسه رزولوشن 1080p و انجام بازیا با حداکثر گرافیک با نرخی بین 40 تا 60 فریم بر ثانیه میخوام و بیش تر از اون نمیخوام (منظورم بالای 60fps هست!)

حالا رو این حساب با واردات کم و این وضع دلار بنظرتان من چه کنم؟ (بازیای جدیدم اومدن از یه طرف و ..:()یعنی دیگه دنبال 480 نباشم چون دیگه پیدا نمیشه؟ قسطی جایی نمیفروشن (چه 480 و چه 580) برم بگیرم مثلا همین لیون نصفشو نقد بدم نصفشم تو دو قسط اینا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، Insane OF Game گفته است :

بچه ها با گفته های شما من الان چه کٌنٌم؟

بچه ها دلیل اصلیم واسه خر AMD RX 480 پشتیبانی از FreeSync و عملکرد خوب و بهینش تو رابط گرافیک DX12 بودش چون من خیلی بنچمارک نگا کردم و دیدم واقعا کارت های AMD تو DX12 عملکرد خیلی خیلی بهتر در مقایسه با کارتای nVIDIA مثل همین 1060 یا .. داره ..

بچه ها من کارت رو واسه رزولوشن 1080p و انجام بازیا با حداکثر گرافیک با نرخی بین 40 تا 60 فریم بر ثانیه میخوام و بیش تر از اون نمیخوام (منظورم بالای 60fps هست!)

حالا رو این حساب با واردات کم و این وضع دلار بنظرتان من چه کنم؟ (بازیای جدیدم اومدن از یه طرف و ..:()

داداش یه یکسالی دیر قصد خریدش رو کردی اگه الانم بود همین 1.400-500 بود... الان 580 نو باید بگیری دیگه راهی نداری با این توصیفات... یا دست دو تهیه کنی از یه نفر مطمعن که ماین نکرده باشه!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

داداش یه یکسالی دیر قصد خریدش رو کردی... الان 580 نو باید بگیری دیگه راهی نداری با این توصیفات... یا دست دو تهیه کنی از یه نفر مطمعن که ماین نکرده باشه!

داداش کارکرده 580 چقدر در میاد؟ ماین کرده رو هم یه توضیح مختصر میدی در موردش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Insane OF Game گفته است :

داداش کارکرده 580 چقدر در میاد؟ ماین کرده رو هم یه توضیح مختصر میدی در موردش

کار کردش رو شاید حدود 200 زیر قیمت نو گیر بیاری تاپیک بزن، ماین هم یه پردازش 24 ساعته سنگین هست بر روی گرافیک که از عمر عادی کارت می کاهد... مثلا گیمر روزی نهایت 10 ساعت هم گیم نمیزنه متوسط 5 ساعت اما ماین 24 ساعته هفته  در حال کار هست گرافیک.

لینک به دیدگاه

مرسی نیما جان بابت توضیحاتت.فقط یه چیزی.نو بخوام بخرم لیون یا سایت هایی نمیشناسی که نصفشو نقد بدم بقیشو تو دو قسط حداکثر ؟ اگه اینجور باشه خیلی خوب میشه چون من همشو یجا ندارم بدم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، be careful گفته است :

عزیز جدا ازینکه قیمتشون کلا جهانی بالا رفته بخشی ش برای دلاره اونموقع با دلار 3800 وارد شده بوده الان 4050

دوم اینکه وقتی 580-480 در حد 1070 هست -5%   گیمر ها هم ترجیحش میدادن  چون بازم باقیمت بالاش قیمتش از 1070 ارزونتر بود در حالی که از 1060 برتری داشت.

:o:50_open_mouth:

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

:o:50_open_mouth:

ببخشید اشتباه گفتم.   -  30 %

لینک به دیدگاه

واسه خرید کدوم مدل rx580 رو پیشنهاد میدید دوستان؟

https://lioncomputer.ir/کارت-گرافیک-گیگابایت-rx-580-gaming-8g-58.html     قیمت ۱۶۳۰۰۰۰ تومان

https://lioncomputer.ir/کارت-گرافیک-گیگابایت-aorus-rx-580-8gb.html   قیمت ۱۶۷۰۰۰۰ تومان

http://rayansaba.com/sapphire-nitro-rx-580-8gb-gddr5/   قیمت ۱329۰۰۰۰ تومان  (ولی میگن توان مصفریش تو اورکلاک از همه کارتا بیشتره چیزی حدود 280 وات یه تنه مصرف میکنه:| !!)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

واسه خرید کدوم مدل rx580 رو پیشنهاد میدید دوستان؟

https://lioncomputer.ir/کارت-گرافیک-گیگابایت-rx-580-gaming-8g-58.html     قیمت ۱۶۳۰۰۰۰ تومان

https://lioncomputer.ir/کارت-گرافیک-گیگابایت-aorus-rx-580-8gb.html   قیمت ۱۶۷۰۰۰۰ تومان

http://rayansaba.com/sapphire-nitro-rx-580-8gb-gddr5/   قیمت ۱329۰۰۰۰ تومان  (ولی میگن توان مصفریش تو اورکلاک از همه کارتا بیشتره چیزی حدود 280 وات یه تنه مصرف میکنه:| !!)

مصرف برقشون زیاد فرقی نداره ، سومی موجود نیست وگرنه این قیمت کسی نمیفروشه الان

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

مخوای نو 580 بخری بجاش میتونی به استوک 1070 هم فکرکنی.. یه 100 تومن اینا (بگردی شاید پیدا شه) شاید گرونتر باشه ولی عمریه دیگه خریدت...

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/07, 19:01:33، hosseinskandari گفته است :

مخوای نو 580 بخری بجاش میتونی به استوک 1070 هم فکرکنی.. یه 100 تومن اینا (بگردی شاید پیدا شه) شاید گرونتر باشه ولی عمریه دیگه خریدت...

اینم فکر خوبیه

بچه ها کسی کارت استوک سالم و ماین نشده 1070 نداره برای فروش؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

اینم فکر خوبیه

بچه ها کسی کارت استوک سالم و ماین نشده 1070 نداره برای فروش؟

اخوی 1070 هم زیر 2تومن گیر نمیاد

یه ماه پیش تو همین فروم ino3d 1070 رو 1.600 معامله میکردن الان طرف داره 2 میلیون همونو قیمت میده!اونوقت همین آقا میگه چرا وارد کننده ها گرون میفروشن.خودمون بدیم دادا

لینک به دیدگاه

کسی کارت 480 8gb MSI نداره برای فروش یا 580 ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...