رفتن به مطلب

مشاوره خرید مانیتور وکولرcpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.بنده قصد خرید یک مانیتور برای یکی از دوستانم رو دارم الان بین lg 22mp58vq و lg 22mp57hq موندم خودم قبلا lg 22mp56hq داشتم ووقتی با 22mp58vqمقایسه کردم کیفیت بیشتری داشت.بعضی از دوستان فروم هم گفتند که سریhqکیفیت تصویرش از سری vqبیشتره.مانیتور خودم قسمت پایینش حاشیه مشکی یاهمون black borderرو نداشت که این واسم خیلی مهمه.متاسفانه 22mp58vqاین خط سیاهو داره.اگه موجود باشه جایی همین lg 22mp56hqرو بگیریم.             اگه خریدم مادیران بگیرم یا بدون گارانتی؟ خیلی از افراد میگن تولید ایرانش کیفیت کمتری داره نسبت به بدون گارانتی.          واخر اینکه کولر notus 400pwmواسه i7 6700k بدون اورکلاک کافیه؟ میتونه دماشو پایین نگه داره؟ درمقایسه با hyper 212evo یا x

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

با سلام.بنده قصد خرید یک مانیتور برای یکی از دوستانم رو دارم الان بین lg 22mp58vq و lg 22mp57hq موندم خودم قبلا lg 22mp56hq داشتم ووقتی با 22mp58vqمقایسه کردم کیفیت بیشتری داشت.بعضی از دوستان فروم هم گفتند که سریhqکیفیت تصویرش از سری vqبیشتره.مانیتور خودم قسمت پایینش حاشیه مشکی یاهمون black borderرو نداشت که این واسم خیلی مهمه.متاسفانه 22mp58vqاین خط سیاهو داره.اگه موجود باشه جایی همین lg 22mp56hqرو بگیریم.             اگه خریدم مادیران بگیرم یا بدون گارانتی؟ خیلی از افراد میگن تولید ایرانش کیفیت کمتری داره نسبت به بدون گارانتی.          واخر اینکه کولر notus 400pwmواسه i7 6700k بدون اورکلاک کافیه؟ میتونه دماشو پایین نگه داره؟ درمقایسه با hyper 212evo یا x

در مورد مانیتور نظری ندارم چون یه چیز کاملا شخصیه و نمیشه در موردش تصمیم گرفت جای کس دیگه و پیشنهادم اینه ک حظوری تهیه بشه 

برای کولر هم باید بگم ک تقریبا مث هم هستند نوتوس 400 و 212 کولر مستر ولی سری کولر مستر فن های بسیار بهتری دارن و صدای کمتر 

لینک به دیدگاه

مانیتور من مدل lg 22mp58vq واقعه کیفیتش عالیه و پایه  این مانیتور  نسبت به lg 22mp57hq زیبا تره

لینک به دیدگاه

مانیتورتون ساخت مادیرانه یا بدون گارانتی؟ من خودم 22mp58vqساخت مادیران رو باهاش کار کردم تنظیم sharpening روهرچی کم وزیادش میکردم کار نمیکردو مشکل داشت، شما یه تستی بکنید وخبر بدید.بعدش مشکل دیگه ای که داشت این بود که فیلم 1080blurayباهاش پخش کردم و تصویر بلوکه بود وکیفیت نداشت،بیشتر وقتی مشخص میشه که پخش رومتوقف کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...