رفتن به مطلب

حافظه SSD مناسب برای کامپیوتر سرور؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

برای یک کامپیوتر سرور کوچک در آزمایشگاه تشخیص طبی که چهار client رو پشتیبانی می کند نیاز به SSD 128 گیگ دارم. نرم افزار آزمایشگاه برنامه سنگینی نیست و به توصیه نماینده شرکت سازنده نرم افزار جهت افزایش سرعت سیستم حجم  128 هم کفایت می کند فقط برای نصب ویندوز سرور و یک کپی از بک اپ نرم افزارو درایورهای چند عدد پرینتر. چون روزانه بعد از هربار بک آپ گیری خودبه خود بک آپهای قبلی رو پاک میکند.

مشخصات سیستم:

CPU: AMD PHENOM 2 X4 955

RAM: 8 gig

:8_laughing:VGA: XFX  gforce GTX 275

متاسفانه مادربوردقدیمیه و اس اس دی NVMe نمی خوره. خودم نظرم روی 850 evo یا pro سامسونگه که الان فقط 256 گیگ در بازار هست. 

دوستان اگر پیشنهاد بهتری دارن ممنون میشم. اگر نظرتون همینه آیا pro ارزش 140 تومان اختلاف قیمت رو داره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sundown گفته است :

سلام 

برای یک کامپیوتر سرور کوچک در آزمایشگاه تشخیص طبی که چهار client رو پشتیبانی می کند نیاز به SSD 128 گیگ دارم. نرم افزار آزمایشگاه برنامه سنگینی نیست و به توصیه نماینده شرکت سازنده نرم افزار جهت افزایش سرعت سیستم حجم  128 هم کفایت می کند فقط برای نصب ویندوز سرور و یک کپی از بک اپ نرم افزارو درایورهای چند عدد پرینتر. چون روزانه بعد از هربار بک آپ گیری خودبه خود بک آپهای قبلی رو پاک میکند.

مشخصات سیستم:

CPU: AMD PHENOM 2 X4 955

RAM: 8 gig

:8_laughing:VGA: XFX  gforce GTX 275

متاسفانه مادربوردقدیمیه و اس اس دی NVMe نمی خوره. خودم نظرم روی 850 evo یا pro سامسونگه که الان فقط 256 گیگ در بازار هست. 

دوستان اگر پیشنهاد بهتری دارن ممنون میشم. اگر نظرتون همینه آیا pro ارزش 140 تومان اختلاف قیمت رو داره؟

این SSD برای این کار مناسبه دوست خوبم:

Samsung Enterprise SM863 120GB SATA3 SSD

----

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/s.s.d/اس-اس-دی-سامسونگ-samsung-enterprise-sm863-120gb-91.html

غیر از این مدل هر SSD دیگری بگیری دیگه فرقی نمیکنه.

چون دائم بک آپ میگیره - Write زیادی داره، و باید از SSD های دوام بالای Enterprise استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...