رفتن به مطلب

کینکت یا سنسور حرکتی ماکروسافت چیست؟

Recommended Posts

• کاربر ویژه

کینکت یا همون سنسور جدید ماکروسافت که باعث میشه با اشعه مادون قرمز کل بدنتون رو اسکن کنه و با طراحی یه اسکلت بندی ساده اونرو به بازی منتقل کنه

6agc1lcd6u91979h00l0o9.jpg

یعنی به عبارتی کافیه توی بازی ماشین سواری دستتون رو مثل فرمون گرفنه و به این ور و اون ور حرکت بدید!

6ax92djq1r3ijhfoyl3u7.jpg

این سنسور پیشرفته نسل جدیدی رو برای کنسول ها و رایانه های شخصی رقم زد حتی در ایران که یک نوجوان ایرانی در مسابقات روبوتیک از این سنسور کمک گرفت و موفق به کسب مقام شد2i2zk7ks511lncitgy.jpg و یا اینکه ویندوز 7 و سیستم عامل linux تحت کنترل کینکت میتوان استفاده کرد! 8bzheakuxmr5fmvh1z6t.jpgp94zl1mp8p8mnv6cdryh.jpg این دستگاه به یکی از پر فروش ترین دستگاه های قرن تبدیل شد به طوری که روزی در دنیا 1000 عدد و شایدم بیشتر بفروشد!

6a5k01q8ejog2amui4rvyx.jpg

لازم به ذکره این سنسور فقط برای دستگاه Xbox 360 هست!ولی میشه در ویندوز هم فعلا بطور محدود استفاده کرد!

مطلب هم شخصی هست و کپی آن با ذکر منبع بلامانع هست!

!میتونید سوالات خودتونو مطرح کنید پاسخ میدم!

ویرایش شده توسط Danitondar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سوالی هست در خدمت دوستان گلم هستم!wink.gif

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

هم اکنون قیمت این سنسور به 180 رسیده

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

متاسفانه بازار ایران بدجوری بی ثباته تازه به قیمت تازه ای رسیده بود که شد... پک کامل کینکت به همراه اداپتور210هزار تومان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه بازار ایران بدجوری بی ثباته تازه به قیمت تازه ای رسیده بود که شد... پک کامل کینکت به همراه اداپتور210هزار تومان

درود دوست عزیز به فروم خوش اومدید@};-

در واقع باید بگم احتمالا از جایی که پرسیدین گرون گفتند چون تازگی من تهران بودم و پرسیدم با نوسان دور و بر 180 میچرخید;)

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز به فروم خوش اومدید<:-P

در واقع باید بگم احتمالا از جایی که پرسیدین گرون گفتند چون تازگی من تهران بودم و پرسیدم با نوسان دور و بر 180 میچرخید;)

ممنونم از لطف شما دوست عزیز @};-

احتمالا درست میفرمایید ؛ چون بازار صاحب درست حسابی که نداره هر فروشگاه برا خودش یه سازی میزنه !!! ;)I%20Do%20not%20Know.gif

ویرایش شده توسط IMAN102
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم از شما دوست عزیز

احتمالا درست میفرمایید ؛ چون بازار صاحب درست حسابی که نداره هر فروشگاه برا خودش یه سازی میزنه !!!

البته همیشه نباید همه ی فروشنده ها رو گرانفروش دونست چون شاید مثلا گرون خریده باشند گرچه من بعید میدونم اگر شما تهران هستید یکی از ارزان ترین فروشگاها

فروشگاه حقیقت هست

XboxWorld.ir

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بابت اطلاعات خوبتون ممنون

من این مطلب که میشه از این دستگاه تو کامپیوتر استفاده کرد رو نمیدونستم

اگه لطف کنید یه اطلاعات جامع و کامل از کارایی هاش توی ویندوز بدید خیلی ممنون میشم

بعنوان مثال :

این دستگاه با اسکن نمی از بدن هم کار میکنه یا خیر ( در حالت نشسته پشت میز کامپیوتر )

حداقل فاصله ای که برای درست کار کردن دستگاه باید از دستگاه داشت چقدره ؟

تو حالت تاریکی اتاق هم قابلیت کار داره یا حتما باید اتاق روشن باشه و ... و ... و ...

میخوام ببینم اگه کاراییش مفید باشه حتما برای سیستمم تهیه ش کنم ( بزرگترین حسنش اینه

که مثل منی که تمام طول زندگیمونو پشت کامپیوتریم یه مقدار به تحرک وادار میکنه ) ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز بابت اطلاعات خوبتون ممنون

من این مطلب که میشه از این دستگاه تو کامپیوتر استفاده کرد رو نمیدونستم

اگه لطف کنید یه اطلاعات جامع و کامل از کارایی هاش توی ویندوز بدید خیلی ممنون میشم

بعنوان مثال :

این دستگاه با اسکن نمی از بدن هم کار میکنه یا خیر ( در حالت نشسته پشت میز کامپیوتر )

حداقل فاصله ای که برای درست کار کردن دستگاه باید از دستگاه داشت چقدره ؟

تو حالت تاریکی اتاق هم قابلیت کار داره یا حتما باید اتاق روشن باشه و ... و ... و ...

میخوام ببینم اگه کاراییش مفید باشه حتما برای سیستمم تهیه ش کنم ( بزرگترین حسنش اینه

که مثل منی که تمام طول زندگیمونو پشت کامپیوتریم یه مقدار به تحرک وادار میکنه ) ;)

سلام جناب خواهش میکنم!

فعلا بنده توصیه میکنم تا قطعی شدن و کارایی بی نقص اقدام به خرید نکنید چون الان بیشتر برای کسانی هست که مثل بنده دستگاه X360 رو داشته باشند!

در حال حاضر خیر ولی قرار هست تا 1 ماه دیگه آپدیتی قرار بگیره که در حالت نشسته هم کار کنه البته اگه صندلی کوچک باشه میشه گول زدش;)

حداقل فاصله 1.8 متر و بهترین فاصله 3 متر برای دونفره

چون این سنسور از مادون قرمز استفاده میکنه در اطاق تاریک هم کار میکنه

میتونید اخبار رو از سایت Kinect-hacks دنبال کنید!<:-P

سوالی موند در خدمتم@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...