رفتن به مطلب

نیاز به نویسنده جهت همکاری در وبسایت اخبار بازی

Ruby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان لیونی :x

اول از همه باید بگم نمیدونم اصلا ایجاد همچین تاپیکی توی انجمن درسته یا نه؟ ولی بیشتر قصدم از ایجاد این تاپیک دریافت راهنمایی از دوستان بود. خب یه راست برم سر اصل مطلب :D من با کمک یکی از دوستانم یک سایت خبری برای پوشش اخبار بازی های روز راه اندازی کردیم و متاسفانه بخاطر مشغله کاری نمیتونم به تنهایی از پس پوشش تمامی خبر ها و یا نوشتن یه مقاله بر بیام.

برای همین گفتم از دوستان یه سوالی بپرسم در این مورد. آیا انجمن یا سایت خاصی هست که بتونم اونجا دنبال نویسنده در ازای حق مطلب بگردم؟ یا جای خاصی هست که آگهی بذارم؟ متاسفانه، با جستجویی که خودم انجام دادم نتایج درست و حسابی حاصل نشد و به یه سری آگهی قدیمی توی یک سری انجمن ها و وبسایت های متروکه رسیدم :D اگر کسی از دوستان میتونه توی این زمینه راهنمایی و پیشنهادی ارائه کنه، واقعا ممنون میشم.

در آخر، امیدوارم ایجاد این تاپیک مشکلی نداشته باشه از دیدگاه ناظرین، چون قصدم واقعا تبلیغ یا معرفی سایت نبوده و بیشتر درخواست راهنمایی بوده :D

ممنون از همه دوستان :x

لینک به دیدگاه

همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هستم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ruby گفته است :

همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هستم

درود تو انجمن پرشین تولز درخواست بدین:

https://forum.persiantools.com/forums/خدمات-وب-مستری.266/

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

درود تو انجمن پرشین تولز درخواست بدین:

https://forum.persiantools.com/forums/خدمات-وب-مستری.266/

سلام دوست عزیزم :x ممنونم از راهنمایی ـتون

لینک به دیدگاه

سلام حالت خوبه؟

ببین نمیخوام نا امیدت کنم ولی اصلا فایده نداره منم یه زمان برای دل خودم یه سایت زدم و کلی روش کار کردم پول قالب و هاست و همه چی + کلی وقت و انرژی

در آخر هم هیچ چیز که نصیبم نشد هیچ سایتم زدن فیلتر کردن!

به نظر من اگه در شروع هستید کلا ولش کنید مگر برای تبلیغات مغازه یا جایی هم باشه

شما ببین چقدر سایت های اخبار بازی زیاد شده! دیگه اشباع شده یه همچین چیزایی اگه سایت میخواید الان روی بورس سایت های آموزشی هست که شما مثلا برنامه نویسی اندروید رو آموزش بدید که خودش نیاز مند سواد قبلی بالا و یا خرید پک های آموزشی انگلیسی هست که در بعضی از موارد شنیدم بالای 90 دلار قیمتشونه اما اگه معروف بشیدو کارتون بگیره خیلی میتونید درآمد داشته باشید از این راه

باز هم انتخاب به عهده شماست دوست عزیز ;)

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام حالت خوبه؟

ببین نمیخوام نا امیدت کنم ولی اصلا فایده نداره منم یه زمان برای دل خودم یه سایت زدم و کلی روش کار کردم پول قالب و هاست و همه چی + کلی وقت و انرژی

در آخر هم هیچ چیز که نصیبم نشد هیچ سایتم زدن فیلتر کردن!

به نظر من اگه در شروع هستید کلا ولش کنید مگر برای تبلیغات مغازه یا جایی هم باشه

شما ببین چقدر سایت های اخبار بازی زیاد شده! دیگه اشباع شده یه همچین چیزایی اگه سایت میخواید الان روی بورس سایت های آموزشی هست که شما مثلا برنامه نویسی اندروید رو آموزش بدید که خودش نیاز مند سواد قبلی بالا و یا خرید پک های آموزشی انگلیسی هست که در بعضی از موارد شنیدم بالای 90 دلار قیمتشونه اما اگه معروف بشیدو کارتون بگیره خیلی میتونید درآمد داشته باشید از این راه

باز هم انتخاب به عهده شماست دوست عزیز ;)

سلام خدمت اقا فرزاد گل :x ممنونم داداش

نه دیگه نا امید نمیشم، میشه گفت این سومین تلاشم در این زمینه ـست و این دفعه واقعا تمام سعی ـم رو میکنم که نا امید نشم :D منم خیلی از بحث فیلترینگ ترس دارم واسه همین خیلی سعی میکنم مطلبی منتشر نکنم که بخواد داستان اینچنینی بشه واسم. میشه گفت اول راهیم، از نظر تبلیغات و برند سازی هم یه تلاشی داریم میکنیم که امیدوارم جواب بده.

متاسفانه سایت های آموزشی هم الان به شدت اشباع شدن، نمونه های خوبی هستند که الان بنظرم خیلی موفق ظاهر شدن اما چون یه جورایی علاقه خاصی به این کار دارم دوست ندارم دست بزارم توی زمینه ای که تجربه ای توش ندارم، البته کار من در زمینه برنامه نویسی هست - اما علاقه ـم چیز دیگه ای ـه :D

ممنونم از راهنمایی و پیشنهادت :x

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام خدمت دوستان عزیز :x

همچنان به 1 -2 نویسنده نیازمندم، اگر کسی از دوستان مایل به همکاری بود ممنون میشم پیام خصوصی بده در مورد شرایط صحبت کنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...