رفتن به مطلب

Recommended Posts

من چند وقت هست که بیت کوین ماین میکنم ولی چند  تا مشکل دارم میخوام  ببینم راه های دیگه هم هست یا ن

1.چطوری میشه والت بیت کوین ساخت (بطوری که وابسته به سایتی نباشه ک موقع برداشت وجه بخواد به عنوان کارمزد قسمتی از ارزی که ماین کردی یا داشتی رو برداشت کنه)

2. آیا وب سایتی هست که بدونه کارمزد ارز ها رو تبذیل کنه

3.برای شروع ماین از چه راه هایی میشه به استخر ها متصل شد و ماین کرد حالا با نرم افزار یا هر چیز دیگه ای (منظورم اینه که دستی باشه به وبسایتی نیاز نباشه بصورت واسته خودت کاراشو انجام بدی)

ببخشید اگر سوال جالبی نبودن 

ویرایش شده توسط Ali Azimi
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Ali Azimi گفته است :

من چند وقت هست که بیت کوین ماین میکنم ولی چند  تا مشکل دارم میخوام  ببینم راه های دیگه هم هست یا ن

1.چطوری میشه والت بیت کوین ساخت (بطوری که وابسته به سایتی نباشه ک موقع برداشت وجه بخواد به عنوان کارمزد قسمتی از ارزی که ماین کردی یا داشتی رو برداشت کنه)

2. آیا وب سایتی هست که بدونه کارمزد ارز ها رو تبذیل کنه

3.برای شروع ماین از چه راه هایی میشه به استخر ها متصل شد و ماین کرد حالا با نرم افزار یا هر چیز دیگه ای (منظورم اینه که دستی باشه به وبسایتی نیاز نباشه بصورت واسته خودت کاراشو انجام بدی)

ببخشید اگر سوال جالبی نبودن 

سلام.
بیت کوین فقط از طریق دستگاه هایی مثل ASIC قابل استخراج هست.
1) مگر اینکه کل بلاکچین بیت کوین رو دانلود کنید و سپس اکانت بسازید.به والتی که مد نظرتون هست که آدرسش تغییر نمیکنه و واسطه ای نیست،میگن والت کلد یا والت کاغذی، اینها رو سرچ کنید واستون میاد Bitcoin Cold wallet - BitCoin Paper Wallet 

2) خیر.
3)تنظیمات اسیک ها رو نمیدونم ولی آموزش استخراج و اتصال به استخر ها با استفاده از کارت گرافیک ها رو در کانال تلگرام و آپارات TechBaMohsen توضیح دادم. استفاده کنید.

:100_pray:

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام و خسته نباشید 

من از سایت freebitco.in بیت کوین رایگان بدست اوردم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم 

منظورم این هست که باید به حسابی انتقالش بدم یا میشه همینطوری استفاده کرد 

لطفا کمکم کنید 

لینک به دیدگاه

به زودی کارمزد تراکنس های بیت کوین تا حد زیادی میاد پایین .

lightning network

lightning network

lightning network

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...