رفتن به مطلب

فروش هارد Ssd Samsung Evo 960 M2 500 Gig

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه هارد صفر امروز خریدم  استفاده  نشده و نو هستش ضمانت 2 سال داره  واسه لپ تاپ میخواستم ولی اشتباه خریدمش به لپ تاپ من نمیخوره قیمتش الان    1150 هستش 900 تومن میفروشم  در صورت خواهان  لطفاً  اطلاع دهید 09181760242          https://....ir/internal-hardwares/ssd/ssd-samsung-960-evo-m-2-pcie-2280-500gb

ویرایش شده توسط yass205
لینک به دیدگاه

اگه 1150 خریدی خیلی گرون خریدی جیگر

https://fafait.net/product/internal-ssd/samsung-evo-960-500gb

آکبند زده 940 تومن همین الان میتونی بخری

آریا کامپیوتر خیلی گرون میده ، یکی هم هست به اسم رامین دلال تو سایت ها و فروم ها ول میگرده همش فکر کنم تبلیغ آریا کامپیوتر میکنه و درصد میگیره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به قول شما اون سایت گرونتر فروخته به من اگه  حرف شما درست میبود من باید ارزونتر از بقیه جاها قیمت میگفتم تا تبلیغش بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 ساعت قبل، yass205 گفته است :

دوست عزیز به قول شما اون سایت گرونتر فروخته به من اگه  حرف شما درست میبود من باید ارزونتر از بقیه جاها قیمت میگفتم تا تبلیغش بشه

منظور دوستمون این بود که وقتی آکبندش 940 و قابل خرید میباشد قیمتی 1 تومن که شما برای فروش در نظر گرفتید بالا هست و اگر تمایل دارید خریداران انگیزه خرید داشته باشند قیمتتون را به زیر این قیمت کاهش دهید . ;)

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

بله صحیح میگن این دوستمون خب من 900 میفروشم ضرر من زیاده ولی خب بهتر از هیچیه 

لینک به دیدگاه

شرمنده داداش قصدم این بود که بگم قیمتی که زدید از آکش هم بالاتره

البته خودم هم ناراحت میشم وقتی میبینم یه بنده خدایی سرش کلاه رفته و به قیمت خیلی بالایی خریده حالا که میاد بفروشه میبینه: ای دل غافل که باید برا جنس استفاده نشده 200-300 تومن ضرر بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...