رفتن به مطلب

کار نکردن فن سی پی یو لب تاب

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

اقا دو روزه لبتابم حین کار خود به خودخاموش میشه ، مثلا پنج دقیقه کار میکنه بعد خود به خود خاموش میشه

با استفاده از نرم افزار نمایش دما فهمیدم که سی پی یوش داغ می کنه و خاموش میشه و اینکه اصلا فن لب تاب کار نمیکنه (قبلنا صدایه فنش می اومد ولی الان ساکته ساکته و تویه نرم افزار هم دور فنش 0 rpm نوشته شده)

حالا میخواستم ببینم با استفاده از بایوس لبتاب یا نرم افزارای دیگه میشه فن لب تابو به کار انداخت یا چجوری متوجه شد که فن لبتاب کار نمیکنه ؟

من لبتابم acer travelmate  p243 هستش و نزدیکه چهار ساله دارم و اخ نگفته الان دو روزه این مشکل براش درست شده بنظره شما مشکل فنشه باید ببرم فناشو تعویض کنم یا خودش نرم افزاری فن هه رو از کار انداخته؟

https://www.notebookcheck.net/Review-Acer-TravelMate-P243-M-Notebook.87008.0.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ربطی به نرم افزار نداره. شاید چیزی رفته توش گیر کرده مانع چرخش فن میشه. تا حالا سرویس کردید؟ اگر یکم وارد باشید به باز کردن لپ تاپ باز کنین تمیزکاری کنید درست میشه.

لینک به دیدگاه

سلام

شاید مشکل از خمیر سی پی یوت باشه که باعث بالا رفتن دما بشه.وقتی خمیر سی پی دچار مشکلی بشه خاموش میشه.ببرید تا براتون خمیر سی پی شو رو عوض کنند

ویرایش شده توسط SamanSina
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

البته فکر نکنم مشکل خمیر سی پی یو باشه چون اصلا فناش کار نمیکنه الان چک کردم همه دور فناش روی صفرهستش 

باید لبتابو باز کنم ببینم شاید به قوله دوستمون چیزی مانع کارکردن فنش شده باشه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من هم  لپ تاپم بعد از حدود 12-13 هزار ساعت کارکردن فنش سوخت ، دقیقا داشتم کار سنگین انجام میدادم که کامل گرم بود یکدفعه دیدم صدا قطع شد ، لپ تاپ شما هم احتمالا فنش سوخته 

بعد از اینکه لپ تاپ رو باز کردید اگر چیزی داخل فنش نبود فن رو مستقیم به 5 ولت متصل کنید ببینید کار می کنه یا خیر

در این حالت هم از لپ تاپ استفاده نکنید تا وضعیت فن مشخص شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، zanyar11 گفته است :

ممنون از دوستان

البته فکر نکنم مشکل خمیر سی پی یو باشه چون اصلا فناش کار نمیکنه الان چک کردم همه دور فناش روی صفرهستش 

باید لبتابو باز کنم ببینم شاید به قوله دوستمون چیزی مانع کارکردن فنش شده باشه

بعضی لپ تاپا باز کردنشون واقعا سخته. هر پیچی رو باز میکنید یادداشت کنید مال کدوم قسمت بود. با فشار زیاد چیزی رو باز نکنید. اگر جایی واقعا گیر کردید تو باز کردنش از یوتیوب کمک بگیرید. ویدیوی باز کردن اکثر لپ تاپا اونجا موجوده. 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

لب تابو بازکردم فن و هیت سیک ها رو باز کردم و دوباره بستم مشکل حل شد حالا کیبورد کار نمیکنه که متوجه شدم خوب کیبوردو جا ننداختم که اونم درست کردم

درکل یه چیزی مانع چرخش فنش میشد که با بازوبسته کردنش مشکل حل شد و خدارو شکر الان فنش کار میکنه و خمیرش  عوض کردم  با تشکراز دوستان

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام

بنده هم همین مشکل را دارم با این تفاوت که سرعت فن رو که چک کردم زده بود ۱۰۰ دور در دقیقه !!!

دمای سی پی یو هم به صد درجه میرسه و لپ تاپ خاموش میشه 

چی کار باید بکنم 

ویرایش شده توسط saadat 68
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saadat 68 گفته است :

سلام

بنده هم همین مشکل را دارم با این تفاوت که سرعت فن رو که چک کردم زده بود ۱۰۰ دور در دقیقه !!!

دمای سی پی یو هم به صد درجه میرسه و لپ تاپ خاموش میشه 

چی کار باید بکنم 

درود

وقتی دما بالاست و فنم رو دور آخره مشکل از خمیر سیلیکون لپ تاپ هستش

یه پارچه  آنتی استاتیک بردارید با الکل صنعتی ترش کنید و سیستم کولینگ رو باز کنید سر پردازنده و لوله ی انتقال حرارت را باهاش تمیز کنید و ببندید.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

وقتی دما بالاست و فنم رو دور آخره مشکل از خمیر سیلیکون لپ تاپ هستش

یه پارچه  آنتی استاتیک بردارید با الکل صنعتی ترش کنید و سیستم کولینگ رو باز کنید سر پردازنده و لوله ی انتقال حرارت را باهاش تمیز کنید و ببندید.

فن اصلا روشن نمیشه

دیشب با اسپید فن چکش کردم سرعت رودزده بود صفر

البته دیشب نیم ساعتی روشن شد ولی امروز باز روشن نمیشه و لپ تاپ داغ می‌کنه و خاموش میکنه

لینک به دیدگاه

بعضی اوقات پود فرش و ... که میره تو فن مانع چرخشش میشه هر لپ تاپ بعد از گذشت دو سه سال باید سرویس کولر انجام بشه پود و کثافت هایی که رفته پاک و خمیر حرارتی یا خمیر سیلیکون جدید زده بشه فن کم پیش میاد بسوزه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

امروز بازش کردم و فن رو تمیز کردم و کمی هم خمیر سیلیکون زدم به پردازنده ها 

خوشبختانه درست شد 

ممنون

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام .  فن لپ تاپ من خاموش روشن میشه . بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا خاموش میشه . بازشم کردم سیرویسش کردم با آداپتور ۵ ولت هم امتحانش کردم درست بود . راهنمایی کنید لطفا 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...