رفتن به مطلب

خرید باکس هارد یا هارد اکسترنال

iman90
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

همانطور که از عنوان هم مشخص است، قصد خرید یک هارد جهت بکابگیری دارم. البته طبق گذشته حداکثر ماهی یکبار ازش استفاده می کنم و شاید هم به چند ماه هم برسه

موندم که یدونه   مای کلود 3 ترابایت وسترن      بگیرم یا یدونه    3 ترای 3.5 اینچی سیگیت    به همراه باکس زیر https://tetismarket.com/hard-drive-enclosure/519-3588c3-type-c-orico.html

البته فعلا موجود نیست اما اگه بگردم توی این مدل ها یافت میشه

ممنون میشم که تجربه استفاده از باکس را بفرمایید

لینک به دیدگاه

هارد های 3.5 اینچی از نظر طول عمر و سرعت انتقال  آیا نسبت به هارد های اکسترنال برتری دارند؟

لینک به دیدگاه

درود

هاردهای داخلی رده بالا کیفیت ساخت و عمر بیشتر و البته قیمت بالاتری دارند، اما برای پشتیبانگیری نیازی به هزینه ی زیاد نیست. جعبه یا باکس برای کاربری گفته شده هزینه ی اضافیه. به نظر من هارد بیرونی بگیر و اولویتت داشتن گارانتی معتبر و طولانی تر باشه. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

والا هدفم این هستش که الان ظرفیت 3 ترابایت داشته باشم و نهایتا سال آینده یه کیس جمع کنم و این هارد رو روی اون کیس بندازم. یعنی میخوام تا چند ماهی به صورت اکترنال باشه و بعدس بشه اینتنال. یعنی بارم این کار  توصیه نمیشه و هزینه اضافیه؟

کیفیت باکس ها چطورند؟ به هارد آسیب نمیرسونند؟  البته اصلا جابجایی نخواهد داشت.

منظورتون از هاردهای اینترنال رده بالا کدوم مدل هاست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، iman90 گفته است :

والا هدفم این هستش که الان ظرفیت 3 ترابایت داشته باشم و نهایتا سال آینده یه کیس جمع کنم و این هارد رو روی اون کیس بندازم. یعنی میخوام تا چند ماهی به صورت اکترنال باشه و بعدس بشه اینتنال. یعنی بارم این کار  توصیه نمیشه و هزینه اضافیه؟

کیفیت باکس ها چطورند؟ به هارد آسیب نمیرسونند؟  البته اصلا جابجایی نخواهد داشت.

منظورتون از هاردهای اینترنال رده بالا کدوم مدل هاست؟

من دقیقا از همین هارد باکس حدود 1.5 سال هست که دارم استفاده میکنم ، کیفیت برند orico فوقالعادس من بارها و بارها توش هارد جا به جا و نصبو اجکت کردم ولی مثل روز اولشه ، سرعتشم فوقالعادس من روی HDD به HDD  سرعتش 150 هم میرسه که البته بستگی به هارد ها هم داره ولی در کل از قدرت هارد ها کم نمیکنه و از نهایت سرعتشون استفاده میکنه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

من دقیقا از همین هارد باکس حدود 1.5 سال هست که دارم استفاده میکنم ، کیفیت برند orico فوقالعادس من بارها و بارها توش هارد جا به جا و نصبو اجکت کردم ولی مثل روز اولشه ، سرعتشم فوقالعادس من روی HDD به HDD  سرعتش 150 هم میرسه که البته بستگی به هارد ها هم داره ولی در کل از قدرت هارد ها کم نمیکنه و از نهایت سرعتشون استفاده میکنه.

این مدل ظاهرا خروجیش تایپ سی هستش. کابا یو ای پی 3 هم میخوره بهش

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

از چه مدل هاردهایی جهت تست استفاده کردید؟

لینک به دیدگاه

من چند نمونه باکسهای اوریکو رو آزموده ام و همه از هر نظر کیفیت خوبی دارند.فقط این باکسهاچون فن ندارند به نظرم برای هارددیسکهای دوربالا و داغ مثل هارددیسکهای مشکی وسترن دیجیتال برای ساعتهای طولانی کار مناسب نیستند.

اگر فروشگاههای آنلاین نداشته باشند یا تنوع محصول اریکوشون کم باشه، از سایت واردکننده‌ش می تونی بخری:

https://www.orico-iran.ir

کارشناس فروش خوش اخلاق و آگاهی دارند به نام آقای موسوی که در صورت نیاز می تونه راهنماییت کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

من چند نمونه باکسهای اوریکو رو آزموده ام و همه از هر نظر کیفیت خوبی دارند.فقط این باکسهاچون فن ندارند به نظرم برای هارددیسکهای دوربالا و داغ مثل هارددیسکهای مشکی وسترن دیجیتال برای ساعتهای طولانی کار مناسب نیستند.

,والا نهایت فکر کنم  یک ساعت  روشن بشه در طول ماه. 

این چطوره؟

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-اینترنال-سیگیت-skyhawk-3tb-42.html

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، iman90 گفته است :

,والا نهایت فکر کنم  یک ساعت  روشن بشه در طول ماه. 

این چطوره؟

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-اینترنال-سیگیت-skyhawk-3tb-42.html

هارددیسکهای بنفش وسترن دیجیتال و سرویلانس سیگیت در اصل برای سامانه ها نظارتی ساخته شده اند و تاجایی که آگاهم حالت خواب ندارند. 

توشیبا x300 یا p300 یا،وسترن دیجیتال آبی گزینه های،مناسبیند.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

هارددیسکهای بنفش وسترن دیجیتال و سرویلانس سیگیت در اصل برای سامانه ها نظارتی ساخته شده اند و تاجایی که آگاهم حالت خواب ندارند. 

توشیبا x300 یا p300 یا،وسترن دیجیتال آبی گزینه های،مناسبیند.

میشه دلیلتون رو  درباره بهتر بودن  مورد اول نسبت به دومی و سومی بفرمایید

مورد اول:

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/wd30ezrz---هارد-وسترن-دیجیتال-سری-بلو-3-ترابایت-96.html

موارد دوم و سوم

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-اینترنال-سیگیت-barracuda-3tb-18.html

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، iman90 گفته است :

دور پایینتر و گرمای کمتر. اگر برات مهم نیست باراکودا هم گزینه ی مناسبیه. 

سیگیت سرویلانس رو که گفتم برای دوربین و دستگاههای نظارتیه و برای پیسی پیشنهاد نمی کنم.

و یک نکته ی دیگه: تا کنون درباره ی صدا بحثی نشده، ولی قطعیتی در این باره وجود نداره و به نظر می آد برای برخی هارددیسکها تصادفیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، iman90 گفته است :

این مدل ظاهرا خروجیش تایپ سی هستش. کابا یو ای پی 3 هم میخوره بهش

مدلی که من استفاده میکنم 3588 هست و متوجه اون مورد c3 نشدم در مدل معرفی شده شما ، اما در کل فکر نمیکنم تفاوت آنچنانی داشته باشن

در 4 ساعت قبل، iman90 گفته است :

از چه مدل هاردهایی جهت تست استفاده کردید؟

از مدل های زیادی استفاده کردم ، از 160گیگ تا 4ترا در برند های مختلف ، هیچکدوم مشکلی نداشتن.

همونطور که استاد عزیز آقای بهمنیان فرمودن این باکس ها به دلیل نداشتن خنک کننده باعث گرم شدن هارد در استفاده طولانی مدت میشه ، ولی شخصا الان به عنوان آرشیو 2تا هارد 4 ترا دارم که توسط این باکس ازشون استفاده میکنم ، یکی سیگیت باراکودا و دیگری وسترن بنفش ، در زمان های استفاده که عمومن حدود 5 الی 15 دقیقه جهت استفاده قرار میگیرن مشکلی براشون پیش نیومده و دما در حد عادی باقی میمونه.

فقط جسارتا چرا هارد 3 ترا ؟؟ صد البته که آقای بهمنیان دقیقتر میتونن راهنمایی کنن در این زمینه ولی من در موارد زیادی خرابی دیدم در هارد های 3ترا ، پیشنهادم هارد های 4ترا هستن

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

ین باکس ها به دلیل نداشتن خنک کننده باعث گرم شدن هارد در استفاده طولانی مدت میشه

پس منظورتون از استفاده طولانی بالای نیم ساعت میشه؟

در 43 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

فقط جسارتا چرا هارد 3 ترا ؟؟ صد البته که آقای بهمنیان دقیقتر میتونن راهنمایی کنن در این زمینه ولی من در موارد زیادی خرابی دیدم در هارد های 3ترا ، پیشنهادم هارد های 4ترا هستن

همین جوری 

باشه 4 ترا می گیریم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دور پایینتر و گرمای کمتر. اگر برات مهم نیست باراکودا هم گزینه ی مناسبیه. 

سیگیت سرویلانس رو که گفتم برای دوربین و دستگاههای نظارتیه و برای پیسی پیشنهاد نمی کنم.

و یک نکته ی دیگه: تا کنون درباره ی صدا بحثی نشده، ولی قطعیتی در این باره وجود نداره و به نظر می آد برای برخی هارددیسکها تصادفیه.

یعنی وسترن ابی دور کمتری نسبت به اون دو تا داره؟ و دمای پایین تری داره؟  سرعتش چی؟ مسلما باید کمتر باشه دیگه

توی سایت که نگاه کردم هر سه تاشون 5400  هستند نه 7200

ویرایش شده توسط iman90
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، iman90 گفته است :

مورد دوم که نظارتی و حافظتی نیستش که!

یعنی وسترن ابی دور کمتری نسبت به اون دو تا داره؟ و دمای پایین تری داره؟  سرعتش چی؟ مسلما باید کمتر باشه دیگه

توی سایت که نگاه کردم هر سه تاشون 5400  هستند نه 7200

با موبایل دیدم و به نظرم ۷۲۰۰ دور خواندم. اگر ۵۴۰۰ دوره که از این نظر فرقی ندارند.

هارددیسکهای سیگیت سرویلانس برای دوربین و dvr و مانند اون هستند. البته برای پیسی هم می‌شه استفاده کرد ولی پیشنهاد نمی‌کنم.

سرعت هارددیسکهای آبی ۵۴۰۰ دور البته عموما از هارددیسکهای ۷۲۰۰ دور پایین‌تره، اما برای اون کاربری که گفتی به نظرم نیازی به هارددیسک دور بالا نیست.

اگر هارددیسکی می‌خوای که سرعت بالا  چه ترتیبی و چه تصادفی داشته باشه توشیبا x300 رو پیشنهاد می‌کنم. اگر روی میز بگذاری ممکنه صداش اذیت کنه و توی باکس  گرم می‌شه.

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

با موبایل دیدم و به نظرم ۷۲۰۰ دور خواندم. اگر ۵۴۰۰ دوره که از این نظر فرقی ندارند.

توی سایت لیون 5400 زده.

هارددیسکهای سیگیت سرویلانس برای دوربین و dvr و مانند اون هستند. البته برای پیسی هم می‌شه استفاده کرد ولی پیشنهاد نمی‌کنم.

دلیل تون پیشنهاد نکردنتون  چی؟  سرعتش که بیشتر هستش.  طول عمرش چطوره نسبت به وسترن ابی؟

سرعت هارددیسکهای آبی ۵۴۰۰ دور البته عموما از هارددیسکهای ۷۲۰۰ دور پایین‌تره، اما برای اون کاربری که گفتی به نظرم نیازی به هارددیسک دور بالا نیست.

والا الان مشکلم کمبود فضای خالی هستش و دوست داشتم این مشکل رو  موقتی حل کنم  و  تا اوایل برج 2 یه رومیزی تهیه کنم و دیگه مجدد هارد نگیرم و از این استفاده کنم. الان هم چون خیلی کوتاه استفاده می کنم لذا دماش توی 15 دقیقه فکر نکنم بالا زیاد بره.  توشیبا رو دوستن ندارم بگیرم قبلا کسی گرفته بود و صداش خیلی اذیت کننده هستش.

میشه نظرتون رو در مورد هارد زیر بدید؟ از نظر سرعت و کیفیت ساخت نسبت به  اون 3 مدل قبلی

http://meghdadit.com/product/51494/seagate-st4000dx000-constellation-es.3-4tb-128mb-cache-internal-hard-drive/هارد-دیسک-سیگیت-کانستلیشن-ای-اس.3-با-ظرفیت-4-ترابایت/

به طور کلی اگه بخوام بگم میخوام فعلا یه هارد سرعت بالا بگیرم و نهایتا  در طول این 6 ماه تا 15 دقیقه اطلاعات رو توش بریزم و در برج 2 بره توی کیس جدید. یعنی میخواستم که یکبار بابت هارد هزیته کنم

چیزی که  برام در اولویت هستش، این است که میخوام روی کیس ها با سیستم گردش هوای مناسب، بیشترین طول عمر را داشته باشه و بعد سرعت

یعنی اولیت اول کیفیت ساخت و طول عمر بالای هارد و سپس سرعت انتقال داده

ویرایش شده توسط iman90
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، iman90 گفته است :

دلیل تون پیشنهاد نکردنتون  چی؟  سرعتش که بیشتر هستش.  طول عمرش چطوره نسبت به وسترن ابی؟

والا الان مشکلم کمبود فضای خالی هستش و دوست داشتم این مشکل رو  موقتی حل کنم  و  تا اوایل برج 2 یه رومیزی تهیه کنم و دیگه مجدد هارد نگیرم و از این استفاده کنم. الان هم چون خیلی کوتاه استفاده می کنم لذا دماش توی 15 دقیقه فکر نکنم بالا زیاد بره.  توشیبا رو دوستن ندارم بگیرم قبلا کسی گرفته بود و صداش خیلی اذیت کننده هستش.

میشه نظرتون رو در مورد هارد زیر بدید؟ از نظر سرعت و کیفیت ساخت نسبت به  اون 3 مدل قبلی

http://meghdadit.com/product/51494/seagate-st4000dx000-constellation-es.3-4tb-128mb-cache-internal-hard-drive/هارد-دیسک-سیگیت-کانستلیشن-ای-اس.3-با-ظرفیت-4-ترابایت/

به طور کلی اگه بخوام بگم میخوام فعلا یه هارد سرعت بالا بگیرم و نهایتا  در طول این 6 ماه تا 15 دقیقه اطلاعات رو توش بریزم و در برج 2 بره توی کیس جدید. یعنی میخواستم که یکبار بابت هارد هزیته کنم

گزینه‌های که پیشنهاد کردم رو آزموده‌ام.

هارددیسکی که لینک دادی مشخصاتش خوبه، این که در عمل چطور باشه نمی‌دونم.

لینک به دیدگاه

روی سایت های خارجی نگاه کردم

عملکرد وسترن ابی  خیلی با سیگیت های باراکودا و اسکای  فرق زیادی نداشته. (در عمل)

باشه، همون وسترن آبی رو میگیرم

آیا 3 تراها زیاد جالب در نیومدند؟

ویرایش شده توسط iman90
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، iman90 گفته است :

روی سایت های خارجی نگاه کردم

عملکرد وسترن ابی  خیلی با سیگیت های باراکودا و اسکای  فرق زیادی نداشته. (در عمل)

باشه، همون وسترن آبی رو میگیرم

آیا 3 تراها زیاد جالب در نیومدند؟

توی آمار سالهای گذشته خرابی ۳ ترابایتیها بیشتر از ۴ ترابایتیها گزارش شده بود.

اگر هارددیسک سریعتر و با دوامتر می خوای وسترن دیجیتال قرمز گزینه ی مناسبیه. البته گرانتر هم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 ساعت قبل، iman90 گفته است :

پس منظورتون از استفاده طولانی بالای نیم ساعت میشه؟

در مرحله ای وقتی که میخواستم اطلاعات هارد قبلی که پر شده بود رو انتقال بدم به هارد جدید که حدود 3 ترابایت اطلاعات بود هارد حدود 3 ساعت مداوم در حال کار بود که دما داشت بالا میرفت و مجبور شدم یه فن کوچیک (رو میزی) بزارم کنارش که با این کار دما از حالت معمول بالاتر نرفت.

از اون به بعد هم که دیگه نهایت حجم انتقالی چه برداشت و چه واریز دیگه نهایت 100 گیگ بیشتر نیست که حدود 15 دقیقه طول میکشه و مشکلی پیش نمیاد.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، iman90 گفته است :

زیاد خودتون رو سر مدلش اذیت نکنید ، هارد های سری مشکی یا بنفش وسترن هاردهایی هستن که برای حالت کاری 7*24 ساخته شدن و بسیار عمر بالایی دارن ولی با این شدت کاری نه اینکه ازشون به عنوان آرشیو استفاده بشه ، شما میخواید برای آرشیو استفاده کنید به نظر من یه هارد معمولی سیگیت که 7200 دور هم باشه مثل مدل پایین راحت جواب کار شمارو میده.

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-اینترنال-سیگیت-barracuda-4tb-36.html#additional

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر بنا باشه 900 تومن بدین برای یه هارد 4 ترا که خب مدل Armor A85 سلیکون پارو هست که با ماشینم از روش رد بشین هیچیش نمیشه.

https://www.digikala.com/Product/DKP-179511/هاردديسک-اکسترنال-سيليکون-پاور-مدل-Armor-A85-ظرفيت-4-ترابايت

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...