رفتن به مطلب

شروع ماینینگ با برق ارزان

Recommended Posts

سلام دوستان

چند ماهی هست که داخل فروم های ایرانی و خارجی تحقیق  کردم به این نتیجه رسیدم که با توجه به تعرفه برقی پایین  و سرد بودن  منطقه ،  بهترین کار ماینینگ هستش
ریگی که میخوام ببندم اینه :
M.B: Biostar TB250-BTC PRO
CPU: Intel Pentium G4400 3.3
RAM: 8GB GSkill 2400
H.D.D: ADATA Premier SP550 SSD 120
PSU: Green GP1200B-OC-Plus x2pcs
GPU: RX 580 4gb or 8gb x12pcs

اگه پیشنهادی درباره قطعات دارین ، خوشحال میشم بشنوم

میخوام همزمان ETH و DCR ماین کنم
ولی هنوز نمیدونم به کدوم استخر اعتماد کنم  و کجا حساب باز کنم که سرم کلاه نره در ضمن میخوام دیجی ارز های غیر از اتریوم رو به بیتکوین چنج کنم (نمیدونم چه سایت مطمعنی برا اینکار است)
تو انتخاب سیستم عامل هم مشکل دارم تا قبل از اینکه بخوام دوال ماینینگ انجام بدم ، تصمیم داشتم ETHOS استفاده کنم ولی مطمعن نیستم دوال ماینینگ انجام بده.
خیلی خیلی ممنون میشم اساتید با تجربه راهنماییم کنن
منتظر نظرات ارزشمندتون هستم.

ویرایش شده توسط vahid soleimani
لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد می کنم اول بررس که استفاده از تعرفه ی برق ارزان برای موردی جز کاربری پیشبینی شده، از نظر اخلاقی درسته یا نه.

امیدوارم پاسخت این نباشه که "همه چنین کنند".

لینک به دیدگاه

سلام سعید جان
احساسات شما رو کاملا درک میکنم و برام خیلی خیلی  محترمه ، دوست دارم جوابتون رو بدم ولی بحث سیاسی میشه و مناسب نمیدونم بحث رو به اون سمت ببرم ، ولی اگر تمایل داشته باشی میتونم در پیغام خصوصی توضیحاتی بهت ارائه بدم.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز شما که محل سکونت رو زدید تهران چطور برقتون ارزان هست؟ قیمت برق ایران و خارج از کشور فقط ی مبلغ ناچیزی متفاوته ، به جز پایه هایی که یارانه ای حساب میشن و فک کنم حدود 100 تومن  فقط تفاوتشه

در مورد سیستم خوبه اما اگر من باشم دو سه چیزو تغییر میدم

اول ssd ای دیتا انتخاب نمی کنم . (گرافیک هم بین این دو ، 8 گیگ رو انتخاب می کنم)

دوم دو تا پاور نمیزارم و به دو سیستم 6 گرافیکه تبدیلش می کنم ، چون به دو پاور در یک سیستم شک دارم و احتمال مشکل به هر حال هست مگر اینکه دوستان دلیلی داشته باشه که مطمعن باشیم صد در صد مشکلی پیش نمیاد

و سوم در مورد خرید در این وضعیت کمی بیشتر دقت می کنم ، قیمت رم هم که رفته بالا و خب زیاد مهم نیست اما قیمت گرافیک خیلی تاثیر میذاره ، اگر با هر گرافیک شما در هر ماه 150.000-100.000 تومان سوداوری داشته باشید اما از اون طرف قیمت قطعات هم به همین میزان کاهش پیدا کنه پس ی مدت در ضرر هستید ، چون اگر پول رو میذاشتید بانک و کمی دیرتر سمت ماینینگ میرفتید سود بدون ریسک داشتید 

تاکید می کنم  ، همونطور که بالا گفتم ، اگه من باشم این کارها رو می کنم و نظر شخصی هست

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سلام

دوست عزیز شما که محل سکونت رو زدید تهران چطور برقتون ارزان هست؟ قیمت برق ایران و خارج از کشور فقط ی مبلغ ناچیزی متفاوته ، به جز پایه هایی که یارانه ای حساب میشن و فک کنم حدود 100 تومن  فقط تفاوتشه

در مورد سیستم خوبه اما اگر من باشم دو سه چیزو تغییر میدم

اول ssd ای دیتا انتخاب نمی کنم . (گرافیک هم بین این دو ، 8 گیگ رو انتخاب می کنم)

دوم دو تا پاور نمیزارم و به دو سیستم 6 گرافیکه تبدیلش می کنم ، چون به دو پاور در یک سیستم شک دارم و احتمال مشکل به هر حال هست مگر اینکه دوستان دلیلی داشته باشه که مطمعن باشیم صد در صد مشکلی پیش نمیاد

و سوم در مورد خرید در این وضعیت کمی بیشتر دقت می کنم ، قیمت رم هم که رفته بالا و خب زیاد مهم نیست اما قیمت گرافیک خیلی تاثیر میذاره ، اگر با هر گرافیک شما در هر ماه 150.000-100.000 تومان سوداوری داشته باشید اما از اون طرف قیمت قطعات هم به همین میزان کاهش پیدا کنه پس ی مدت در ضرر هستید ، چون اگر پول رو میذاشتید بانک و کمی دیرتر سمت ماینینگ میرفتید سود بدون ریسک داشتید 

تاکید می کنم  ، همونطور که بالا گفتم ، اگه من باشم این کارها رو می کنم و نظر شخصی هست

مجموعه در صد کیلیموتری غرب تهران قرار داره
در مورد کارت گرافیک  شما درست میگین تلاش میکنم 8 گیگ پیدا کنم
استفاده از دو پاور رو خیلی جستجو کردم(در فرم های انگلیسی روسی و چینی) معمولا اعلام میکردن اگر از پاور با کیفیت استفاده بشه مشکلی به وجود نمیاره.
این سیستم را برای شروع میخوام استفاده کنم ، برنامه ام چهار سیستم 12 گرافیکی تا پایان ساله
شما تجربه ای در ماینینگ دارین ؟
با توجه به اینکه محل دارای سیستم ضد حریق است و نگهبان داره آیا نیازه خودم همیشه پای سیستمها باشم ؟
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بشنوم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، vahid soleimani گفته است :

مجموعه در صد کیلیموتری غرب تهران قرار داره
در مورد کارت گرافیک  شما درست میگین تلاش میکنم 8 گیگ پیدا کنم
استفاده از دو پاور رو خیلی جستجو کردم(در فرم های انگلیسی روسی و چینی) معمولا اعلام میکردن اگر از پاور با کیفیت استفاده بشه مشکلی به وجود نمیاره.
این سیستم را برای شروع میخوام استفاده کنم ، برنامه ام چهار سیستم 12 گرافیکی تا پایان ساله
شما تجربه ای در ماینینگ دارین ؟
با توجه به اینکه محل دارای سیستم ضد حریق است و نگهبان داره آیا نیازه خودم همیشه پای سیستمها باشم ؟
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بشنوم

بله پاور رو میگن مشکلی ایجاد نمیکنه اما دلیلی براش کسی ندیدم بیاره ، چون به هر حال نیمی از کارت گرافیک ها + مین از یک پاور د دیگر گرافیک  ها از پاور دوم استفاده می کنند ، بحث اینه که اگه به هر دلیلی پاور دوم خاموش شه مشکلی ایجاد نمیشه؟ در یک لحظه نیمی از گرافیک ها برقشون قطع میشه

من همونطور که نظر شخصیم رو بالا دادم ، خودم هم منتظرم کارت گرافیک قیمتش بیاد پایین بعد خرید کنم ، از قبل سه عدد دارم و فقط با اونها ماین می کنم

نیاز نیست 24 ساعت پشت سیستم باشید می تونید از طریق نرم افزار های ریموت دسکتاپ چک کنید و اگر مشکلی بود حضور پیدا کنید

لینک به دیدگاه

:14_relaxed:وای آقا یه جایی هست دقیقا... از سرما سگ ، سگ لرز میزنه، کارخونس... برقش قیمتش خوبه

میخواستم ببینم با ده ملیون تومن، چه سودی میشه کسب کرد حدودا؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/22, 15:59:33، vahid soleimani گفته است :

سلام سعید جان
احساسات شما رو کاملا درک میکنم و برام خیلی خیلی  محترمه ، دوست دارم جوابتون رو بدم ولی بحث سیاسی میشه و مناسب نمیدونم بحث رو به اون سمت ببرم ، ولی اگر تمایل داشته باشی میتونم در پیغام خصوصی توضیحاتی بهت ارائه بدم.

درود دوباره 

از چنین بحثهایی معمولا دوری می‌کنم. خودم هم انسان پرهیزگاری نیستم، ولی ترجیح می‌دم اگر جایی از اصول اخلاقیم تخطی کردم دست‌کم به خاطر بسپارمش.

ماینینگ  شده یکی داستان پر از آب چشم و عوارض اقتصادی و اجتماعی و زیست محیطیش کم کم آشکار خواهد شد.  بر اساس تجربه‌ی شخصیم  کسانی که ماین می‌کنند پس از مدتی دوستان خوبی برای من نخواهند بود. تعداد دروغها و پنهانکاریهاشون و نیز احتمال این ازت پول قرص کنند و برنگردونند  بیشتر می‌شه. 

چیزی هم تازگی خواندم و لینکش رو می‌گذارم.

https://jadi.net/2017/11/bitcoin-power-blockchain/

جامعه‌ی ما که نزده می‌رقصه و مشکلات اجتماعی و زیست‌محیطی کم نداره و نیز سخت گرفتار توهم نسبت به تاریخ و توانایی‌هاشه، بهتره با ماینینگ و توهماتش با احتیاط بیشتری برخورد کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...