رفتن به مطلب

کمک فوری در مورد خاموش شدن سیستم

esy2011
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 23 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

ای وای! منم میخواستم اون موقع گرین بخرم ولی بخاطر همین چیزا منصرف شدم و سیستممو با کولر مستر بستم. الان شکر میکنم!!

به بقیه قطعاتت آسیبی که نرسوند؟؟

دوستان مشکل همچنان  پابرجاست با کمال تعجب  گاها 1 ساعت و بعضا یک روز ئ گاهی هم  مشخص نیست اصلا هی خاموش میشه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

حیف که همچین سیستمی به خاطر یه پاور چینی ایرانی نام به این روز افتاده واقعا حیف

لینک به دیدگاه

اوه اوه چقد کینه دارین از گرین:1_grinning:

رو سیستم خود من الان 2 ماهه یا بیشتر همین پاور 650ocpt گرین هستش و عین ساعت داره کار میکنه!البته یه محافظ برق 20 تومنی هم سر راهش گذاشتم

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/09, 23:30:35، mohammadtabrizi گفته است :

ای وای! منم میخواستم اون موقع گرین بخرم ولی بخاطر همین چیزا منصرف شدم و سیستممو با کولر مستر بستم. الان شکر میکنم!!

به بقیه قطعاتت آسیبی که نرسوند؟؟

شما خدا رو میلیارد ها بار هم شکر کنی کمه ! من اولش می خواستم سیستمم رو با کورسیر RM 750یا کولر مستر V750ببیندم یکی از دوستانم گرین را پیشنهاد داد من تو پاورش شک داشتم چون تا به حال گرین استفاده نکرده بودم یاد حرف یکی از دوستانم 5 سال پیش افتادم که گفت پاور گرین میشناسی ؟ گفتم آره ، گفت خیلی مزخرفه یکی از فامیل هامون داشت کل پاور با خازن هاش آب شده بود! فکر کنم دیگه خیلی اوضاع رو زیاد بد نشون داده بود ! اولشم  خیلی ازش بدم میومد ولی  الان کمتر شده ! چون پاور خوبی بوده تو این چند ماه البته نمیشه نظر دادچون باید حداقل یه سال از عمرش بگذره ولی گرین نسبت به بقیه گارانتی ها و شرکت های کامپیوتر ایران خدمات بهتری داره ولی باید بهتر باشه ! آخه وقتی فقط مونتاژ یه قطعه ی مهم کامپیوتری مثل پاور بیاد تو ایران اینقدر این شرکت از خودش ضعف نشون بده ! به هر حال اینقدر هم که ازش بد میگن بد نیست ! من از حرفهای بد که از گرین میزنن مخصوصا داخل این فروم داخل این دوهفته از کابوس سیستم سوخته خوابم نمی برد! ولی واقعا اینقدر بد نیست!

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

داداش مشکلت هنوز پابرجاست که... پاور رو مگه عوض نکردن ؟؟؟ یعنی مشکل از پاور بودش که هنوز داره اینجوری میشه رمی بردی پردازنده ای هاردی چیزی مشکل نداره چک کردیش!!! :(

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

داداش مشکلت هنوز پابرجاست که... پاور رو مگه عوض نکردن ؟؟؟ یعنی مشکل از پاور بودش که هنوز داره اینجوری میشه رمی بردی پردازنده ای هاردی چیزی مشکل نداره چک کردیش!!! :(

ممنون آره نمایندگی گفت پاور نوسان داره بعد فرستادن مرکز اونا هم ظاهرا گفتن ایرادی نداره پاور ولی دوروز پیش گرفتم سیستمو الان بازم خاموشی دارم ضمنا یجوریه که سیستم که خاموش میشه دیگه دگمه پاور میزنی روشن نمیشه باید سیم پاور دربیاری بعد وصل کنی به پاور سیستم روشن میشه :13_upside_down: به نظرتون مثلا همه قطعات یکی یکی دربیارم بعد تست کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

ممنون آره نمایندگی گفت پاور نوسان داره بعد فرستادن مرکز اونا هم ظاهرا گفتن ایرادی نداره پاور ولی دوروز پیش گرفتم سیستمو الان بازم خاموشی دارم ضمنا یجوریه که سیستم که خاموش میشه دیگه دگمه پاور میزنی روشن نمیشه باید سیم پاور دربیاری بعد وصل کنی به پاور سیستم روشن میشه :13_upside_down: به نظرتون مثلا همه قطعات یکی یکی دربیارم بعد تست کنم

ااا پس پاور رو برگردوندن بهتون گفتن سالمه؟!؟! :(:35_thinking:

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

ااا پس پاور رو برگردوندن بهتون گفتن سالمه؟!؟! :(:35_thinking:

آره الان همه قطعاتو یکی یکی درمیارم تست میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من که اعصابم خورد شد با اینکه سیستم خودم نیست... ادم بلاتکلیفه وقتی معلوم نمیشه مشکل از کجاست ¬¬

دمت گرم خبرشو بده ببینیم چی شد مشکل از چی بوده خیلی مشکل بقرنج و عجیبیی شده !!! :(

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/12, 10:27:36، Nima2007 گفته است :

والا من که اعصابم خورد شد با اینکه سیستم خودم نیست... ادم بلاتکلیفه وقتی معلوم نمیشه مشکل از کجاست ¬¬

دمت گرم خبرشو بده ببینیم چی شد مشکل از چی بوده خیلی مشکل بقرنج و عجیبیی شده !!! :(

دوستان من الان دو روزه یه هارد ssd  داشتم اونو سیمو درآوردم الان دو روزه سیستم بدون ریست کار میکنه ضمنا با نرم افزار تست ssd  که تست میکردم اونجا ارور قرمز میداد ولی اس اس دی خودش کار میکرد یعنی میتونه از اون باشه ؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

دوستان من الان دو روزه یه هارد ssd  داشتم اونو سیمو درآوردم الان دو روزه سیستم بدون ریست کار میکنه ضمنا با نرم افزار تست ssd  که تست میکردم اونجا ارور قرمز میداد ولی اس اس دی خودش کار میکرد یعنی میتونه از اون باشه ؟

نمیدونم شاید ssd رو برداشتی از مصرف برقش کم شده ریست نمیشه

البته شاید?

لینک به دیدگاه

دوستان اگه مشکل از پاور نباشه من باید یه عذر خواهی از گرین کنم :46_confounded:

البته بنده بر اساس گفته های  نمایندگی مشکل رو تو پاور میدیدم :105_point_right:

وبنده بیتقصیرم :13_upside_down:

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

نمیدونم شاید ssd رو برداشتی از مصرف برقش کم شده ریست نمیشه

البته شاید?

SSD مصرفش کم هست و بود یا نبودش تاثیر خاصی روی مصرف کل سیستم نداره .

لینک به دیدگاه

باید یه تذکر به نمایندگیهاتون بدین تا زمانیکه مشکل بطور قطعی مشخص نشده هیچ اظهار نظری نکنن  . وگرنه میشه مثل این تاپیک که باعث انتقادات بیمورد و ایجاد جو منفی یه عده ای کاربر میشه .

@Poorya_Lion

@Mahdi_Moosavi

در 8 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوستان اگه مشکل از پاور نباشه من باید یه عذر خواهی از گرین کنم :46_confounded:

البته بنده بر اساس گفته های  نمایندگی مشکل رو تو پاور میدیدم :105_point_right:

وبنده بیتقصیرم :13_upside_down:

در در 1396/09/10, 23:24:31، ali.king گفته است :

اوه اوه چقد کینه دارین از گرین:1_grinning:

رو سیستم خود من الان 2 ماهه یا بیشتر همین پاور 650ocpt گرین هستش و عین ساعت داره کار میکنه!البته یه محافظ برق 20 تومنی هم سر راهش گذاشتم

پاور 750ocpt هم روی سیستم من نصب هست و هیچ مشکلی نداره .

ویرایش شده توسط ata.royalfalcon
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

درود مجدد

خوشحال شدم مشکل رو پیدا کردی از کجا اب می خورده، میگم حالا مشکل از خود ssd بوده یا کابلش !!!

ارورش مربوط به چی بودش؟؟؟

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در در 1396/09/13, 23:09:38، esy2011 گفته است :

دوست عزیز میدونم جاش نیست ولی خیلیها اشتباه میکنن هارد اس اس دی  یه مدتی که جا افتاده و اشتباه هستش. هارد درایو اینجا کلمه ی هارد یعنی از میکانیکی هم در کنار سخت افزار استفاده شده!ssdموتور داره ؟!!بهتره به جاش بگید حافظه ی اس اس دی  یا درایو ذخیره سازی ssd.

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/14, 09:19:09، ata.royalfalcon گفته است :

باید یه تذکر به نمایندگیهاتون بدین تا زمانیکه مشکل بطور قطعی مشخص نشده هیچ اظهار نظری نکنن  . وگرنه میشه مثل این تاپیک که باعث انتقادات بیمورد و ایجاد جو منفی یه عده ای کاربر میشه .

@Poorya_Lion

@Mahdi_Moosavi

پاور 750ocpt هم روی سیستم من نصب هست و هیچ مشکلی نداره .

جو منفی رو که درست میگید! بچه های این فروم از بس از پاور اورکلاکینگ اوو گرین بد گفتن که من خودم تو این دو هفته که میخواست بیاد کابوس سیستم سوخته میدیدم.  پاور بدی نیست . درست گرین الان میشه گفت بهترین شرکت خدمات گارانتی در ایرانه ولی باید بیشتر به فکر مشتریاش باشه. منم سعی کردم داخل نظراتم جو منفی از گرین ندم ولی خوب یکمی گفتم! گرین اگر یکمی بیشتر به فکر مشتریاش باشه عالی میشه. ولی خوب روز به روز داره بدتر میشه کالاهاش . یکم به فکر رضایتمندی  مشتری و کیفیت کالا هات هم باش گرین!

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

پاور ocpt 850 وات گرین هم روی سیستم بنده هست . مشکلی نداره . 

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل از نمایندگی گرین تو شهرمون بود بنده خداها دو هفته سیستممو اونجا نگه داشتن آخرش هم نفهمیدن مشکل از کجا بوده منهم کلی الاف شدم آخرش خودم با تست کردن کل قطعات فهمیدم  .

ویرایش شده توسط esy2011
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

دوستان مشکل از نمایندگی گرین تو شهرمون بود بنده خداها دو هفته سیستممو اونجا نگه داشتن آخرش هم نفهمیدن مشکل از کجا بوده منهم کلی الاف شدم آخرش خودم با تست کردن کل قطعات فهمیدم  .

مشکلت از 22 آبان تا الان حل نشد؟ دو ماه این تاپیک در صدر جدول این انجمنه

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/21, 22:40:56، esy2011 گفته است :

درود

خدا به دادمون برسه

متاسفانه کسانی که در شرکت های گارانتی کننده قطعه تست می کنند طوری ادعاشون میشه که ادم یه لحظه فکر می کنه که شاید طراح این قطعه ایشون بوده ما خبر نداشتیم

من هم جدیدا در سازگار با یکی از این اعجوبه ها بر خورد کردم  (صدای خر خر و قور قور و تق تق هارد و چنان توجیه کرد که اگه طراح صنعتی شرکت وسترن  بشنوه  صددرصد سرشو می کوبه به دیوار        " صدا دادن هارد در دور بالا طبیعیه  اون هم از نوع قور قور و خرخر و تق تق  و لگد و لرزش ......"  البته ایشون نمی دونستن که هاردی از سرعت بالای اون داره صحبت می کنه 5400 دوره نه 7200 )

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

دوست عزیز 2 روز قبل سیستمی را برای من اوردن که موقع روشن کردن ریست میشد و وقتی که ریست میشد وارد منوی بایوس میشد

چند روز قبلش هم سیم برق ورودی UPS هم اتیش گرفته بود و من وقتی این مورد را شنیدم اول از همه به UPS مشکوک شدم و پشت تلفن گفتم سیستم را از UPS جدا کنن و مستقیم به برق وصلش کنن که بعد از این کار مشکل حل شد

به نظر شما واقعا مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا UPS بعد از اتصالی و اتیش گرفتن سیم مشکل ساز شده بود ؟           ( کسانی که واردتر هستن یه نظری بدن )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...