رفتن به مطلب

نرخ ماینینگ Bitcoin

Recommended Posts

با سلام؛

بنده در زمینه ارزهای دیجیتال و بیت کوین بسیار کم اطلاع هستم.

اما یک سوالی داشتم که تا حد ممکن صریح و مشخص بیان بشه ممنون میشم.

میزان تولید بیت کوین یا ماینینگ در یک بازه مشخص مثلا روز، با یک سیستم مشخص چقدر هست؟

مثال عرض میکنم، اگر یک سیستم با یک کارت گرافیک ماینینگ تهیه شود و 24 ساعت کار کند، چقدر تولید خواهد داشت؟

با رقم مثال بزنید متشکر خواهم شد، مثلا یک مادر برد 1 میلیونی، کارت گرافیک 2 میلیونی، سایر تجهیزات 2 میلیون سر جمع 5 میلیون، دائما کار کند، در یک ماه چقدر بیت کوین ماین خواهد شد؟

با تشکر.

لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه، اصلا بخوایم ماینینگ کنیم از کجا شروع کنیم و چطور؟

ما سرمایه گذار هم داریم، اگر مقرون به صرفه باشه رقم چند صد میلیون هم هزینه میکنند، اما اصلا نرخ در آمدش رو نمیدونیم، حتی نمیدونیم دقیقا از کجا شروع کنیم یا مثلا 100 میلیون هزینه کنیم چقدر در امد داره ماهانه و ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام 

میتونید از این سایت استفاده کنید برای سوالتون 

https://whattomine.com/

تعداد کارت گرافیکتون و نوع گرافیکتون رو انتخاب کنید مقدار درآمدتون رو لیست میکنه باتوجه به نوع سکه . البته سکه های زیادی برای ماین وجود داره ولی سعی کنید سراغ بهترین سکه از نظر اعتبار برید مگراینکه بخواید رویه سکه سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشید که کار بسیار سختی هست که بتونید سکه ای پیدا کنید که آینده خوبی داشته باشه .

فعلا برای گرافیک های ای ام دی سکه اتریوم یا اتریوم کلاسیک و برای انودیا هم سکه زی کش بهترین گزینه ها هستش 

برای گرافیک های ای ام دی هم میتونید دوال ماین انجام بدید یعنی اینکه همزمان 2 سکه ماین کنید ( اتریوم + دیکرد ) که سکه دوم میتونه تقریبا هزینه برقتون رو پر کنه . ( البته دوال ماین میتونه فشار بیشتری به کارت وارد کنه و دمای کارتها بالاتر بره ) 

https://whattomine.com/merged_coins/1-eth-dcr

لینک به دیدگاه

ممنون

من سایتی دیدم به نام micromining که یک اپلیکیشن میداد کوچ نصب میکردین و شروع به هش میکرد، مشکل برنامش 32 بیتی بودنشه

من الان برای تست میخواستم ببینم؛ چه وب سایتی معتبر و مناسبه به این روش

یعنی یک وب سایتی اپلیکیشنی چیزی به من بده، من نصب کنم بصورت خودکار ماینینگ کنه 

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/23, 20:52:29، djcsaeed گفته است :

ممنون

من سایتی دیدم به نام micromining که یک اپلیکیشن میداد کوچ نصب میکردین و شروع به هش میکرد، مشکل برنامش 32 بیتی بودنشه

من الان برای تست میخواستم ببینم؛ چه وب سایتی معتبر و مناسبه به این روش

یعنی یک وب سایتی اپلیکیشنی چیزی به من بده، من نصب کنم بصورت خودکار ماینینگ کنه 

سلام.
خود بیت کوین که نه،ولی یه سری ارزهای دیگه رو میشه با این نرم افزار تست  و ماین کرد. »
https://www.aparat.com/v/ijnXW

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...