رفتن به مطلب

تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت اعلام شد

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تعرفه جدید تصویب شده اینترنت ثابت را در صفحه شخصیش منتشر کرد و تو ضیحاتی ارائه داد.

rty.JPG

مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرف کننده نهایی فراهم است.
۲) این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه(صد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه)تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.
۳) در مصرف منصفانه ترافیک داخلی بایستی حداقل دو برابر ترافیک بین الملل لحاظ می‌شود.
۴) تاریخ اجرای این مصوبه قبل از دهم آذرماه خواهد بود.
۵) تاکید مجدد می‌شود که این تعرفه صرفا برای دسترسی ثابت است.
از همه عزیزانی که با اشتراک نظرات ما را در تدوین و تصویب این نظام جدید تعرفه یاری کردند تشکر می‌کنم. اطلاعات بیشتر را امروز سازمان تنظیم مقررات به اطلاع عموم مردم شریف کشورمان خواهند رساند.

توضیحات بیشتر وزیر ارتباطات:

به نظر میرسد ابهامات زیادی درباره طرح تعرفه ایجاد شده است که ذکر چند نکته دیگر را ضروری دیدم:
۱) در قیاس با تعرفه قبلی، حداقل حدود سی درصد کاهش هزینه با اجرای این طرح برای کاربران پیش بینی می‌شود. اطمینان داشته باشید که حتی با وجود مفهوم مصرف منصفانه بیش از هشتاد درصد کاربران دیگر نیازی به خرید حجم یا پرداخت هزینه اضافه نخواهند داشت.
۲) سرعت خریداری شده بایستی بوسیله شرکتها تضمین شود و اشتراک بین تعداد زیاد کاربر در اینجا معنا ندارد.
۳) عزیزان کمی صبوری کنند تا شرکتها طرحهای خود را ارائه کنند. اطمینان خاطر می‌دهم که دیدگاههای جمع زیادی از مصرف کنندگان لحاظ شده است. 
۴) از اینکه دیدگاههای خود را با ما به اشتراک می‌گذارید تشکر می‌کنم. به عنوان یک شهروند درخواست دارم در طرح مطالب شخصیت سایر شهروندان را در نظر داشته باشیم. 
۵) نمی‌شود از دولت انتظار اشتغال داشت و همزمان از تولیدات بومی حمایت نکرد. جوانان ایرانی همواره در عرصه سرویسهای نوین خوش درخشیده‌اند و لایق حمایتهای ما و شما هستند. استفاده از سرویس‌های ایرانی برابر با ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم است. ما به نوبه خود تلاش کردیم گامی در حمایت از آنها برداریم به حمایت مردم هم مثل همیشه امید داریم، امیدواریم سایر موانع هم بوسیله دیگران به سرعت از جلوی پای کسب و کارهای نوپای ایران برداشته شود تا با همراهی هم یکی از مشکلات مهم کشور که بیکاری است را رفع کنیم

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• ارسال 1.2k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 5 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

از کی اجرا میشه؟؟

۴) تاریخ اجرای این مصوبه قبل از دهم آذرماه خواهد بود.

جزئیات بیشتر امروز منتشر میشه

لینک به دیدگاه

جدول آخری چیه اون اعداد یعنی فیبر نوری این سرعت 20 هست و ماهی 200 هزار تومان؟

پایین تر از این سرعت همون روال سابقه؟

لینک به دیدگاه

اینکه زیاد فرقی نکرد!!

اونم با مصرف منصفانه!! یعنی بازم یه سقفی داره !  بنظرم حتی سودشون بیشتر هم میشه چون قیمتها منهای ترافیک بیشتر شده و یسریها مصرفشون همون حدود ترافیک ماهیانه با قیمت کمتره.

فقط خدا میدونه با این اینترنت چقدر کاسبی کردن.

لینک به دیدگاه

كاري كه انجام ميدن فقط توانايي عوض كردن اسم طرح ها را دارند.

منصفانه !!

جالبه دراينجا  توضيح داده :  این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه(صد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه)تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.  )

عملا اومده ضد و نقيض حرف زده .

درواقع باز هم حجمي هست . اين حجم بسته به لطف و كرم و مرام ISP داره . يك ISP ميگه20 يكي ديگه ميگه مثلا 30 گيگ اين مقدار كه تمام بشه سرعت شما ميشه همون مودم دايال آپ خودمون.

مثلا يك شخصي سورس بازي مي گيره 50 گيگ در بازه زماني مثلا 3 سه شب. بعد 27 روز باقيمانده را با سرعت لاكپشت با نت كار مي كنه

كلا بيخيال احترام به حقوق مصرف كننده بشن، به شخصه راحت تر هستم

ویرایش شده توسط ApocalypseNow
لینک به دیدگاه

سیاست استفاده منصفانه

سیاست استفاده منصفانه (به انگلیسی: Fair Use Policy) یا کلاهک پهنای باند (به انگلیسی: Bandwidth cap) به عنوان یک مکانیزم مدیریت پهنای باند، انتقال میزان مشخصی از داده را در بازه ای از زمان محدود می کند. شرکت‌های خدمات اینترنتی معمولاً زمانی که یک کانال به اشتراک‌گذاشته‌شده توسط تعداد زیادی کاربر توسط تعداد اندکی کاربر سربار می‌شود یا ممکن است سربار شود یک کلاهک اعمال می کنند. اعمال یک کلاهک پهنای باند گاه سیاست دسترسی منصفانه یا صورتحساب مبتنی بر مصرف گفته می شود[۱].

رخی شرکت های خدمات اینترنتی در صورت استفاده کاربران از خدمات اشتراک فایل در ساعات اوج مصرف سرعت دسترسی ایشان به این خدمات را کاهش می دهند

لینک به دیدگاه

صادق عباسی‌شاهکوه معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در دفاع از مدل تعیین «اینترنت نامحدود» می‌گوید: این مدل با نام «مصرف منصفانه» شناخته می‌شود و در دنیا نیز برای آن حد تعریف شده است. چراکه از نظر فنی نیز رابطه میان مصرف پهنای باند و دانلود یک رابطه تعریف‌شده و منطقی است. در صورتی که برمبنای سرعت سرویس اینترنت، حجم دانلود برداشته شود این به معنی آن نخواهد بود که کاربر تا بی‌نهایت بتواند اطلاعات دانلود کند بلکه تاکید بر این است که مدل فروش بسته‌های اینترنتی مبتنی بر حجم تغییر یابد و کاربر سرویس را برمبنای سرعت دریافت کند. به گفته وی، با توجه به محدودیت پهنای باند اینترنت، درصورتی که بخواهیم مدل فروش حجم را برداشته و دانلود را رایگان کنیم، آن زمان شاهد آن خواهیم بود که یک کاربر به‌صورت مداوم در حال دانلود است اما بقیه کاربران نمی‌توانند به سرویس دسترسی داشته باشند و سرعت و کیفیت سرویسشان پایین می‌آید. به هر حال، از ابتدا نیز سعی بر این بود، تعرفه‌ای لحاظ شود که کاربران بیشتر به سمت مصرف ترافیک داخلی حرکت کنند و دانلود ترافیک داخلی با توجه به کاهش مصرف ترافیک پهنای باند آزاد باشد اما برای مصرف اینترنت بین‌الملل مجبور به تعریف محدودیت هستیم. اما با این حال وضعیت بهتر از قبل خواهد بود.طبق گفته مسوولان وزارت ارتباطات، مدل جدید اینترنت، با توجه به بررسی چندین کشور و الگوبرداری از مدل ارائه خدمات اینترنت در این کشورها، مدل «اینترنت نامحدود با مصرف منصفانه» خواهد بود. چرا که با توجه به محدودیت پهنای باند، اینترنت با تعریف «کاملا نامحدود» غیرقابل ارائه است. از نظر فنی اینترنت به معنای واقعی کلمه نامحدود نمی‌تواند باشد و مفهوم مصرف منصفانه به جای دانلود نامحدود جایگزین خوبی برای این سرویس خواهد بود.

لینک به دیدگاه

تو کله پدرشون نقل عروسی  

این یعنی دولا مون کردن سرعت بالا رو میده بعد شما مصرفت زیاد میشه دیگه بعد از اون و رمیگه شیرش رو میبند 

همین الان حساب کنی حدود 10 هزار تومن ضرر

من به نصبت مصرف خودم

لینک به دیدگاه

دزد های جدید:40_rage:

این ها کجاش منصفانه است احمق ها؟!:40_rage:

لینک به دیدگاه

اون سری حجمارم گفته بودن چقدره... که مردم رفتن تو اینستا اون یارو اعتراض کردن

این زرنگی کرده حجم رو نگفته سقفش چقدره تا مردم تو گمراهی بمونن

گذاشته اجرا که شد تازه ملت اون موقع بفهمنن که کار از کار گذشته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب الان منی که دارم ماهیانه حدود 30-40 گیگ میخرم و استفاده ماهیانه من اینقدر هست همیشه که از اواسط ماه سرعتم به حداقل میرسه :|

امکان خرید حجم جوری که سقف مصرف اضافه بشه وجود نداره؟ :|  من که نمیخوام از مصرف عادلانه ی ساختگی اونا سو استفاده کنم! اصلا میخوام پول حجم مصرفیم رو بدم :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

خدا میدونه فاز اینا چی هست (دزدی منصفانه):41_pensive:

هدفمندی اینترنت .... (همون حذف یارانه ها) اینم شبیهشه

لینک به دیدگاه

خب بنظر من که یکم جای امید هست اگه حجم ماهانه رو بذارن بالای 20 گیگ بار خوبه

برای دانلودم یه بسته شبانه میگیری 30 گیگی میشه دانلود کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خب بنظر من که یکم جای امید هست اگه حجم ماهانه رو بذارن بالای 20 گیگ بار خوبه

برای دانلودم یه بسته شبانه میگیری 30 گیگی میشه دانلود کرد

مشتی 20-30 گیگ چیه.

من تو یه ماه شاید نیاز داشته باشم نزدیک 500 گیگ دانلود کنم. مثل همین الان که فصل بازیهاس...

گرچه راههای رسیدن به اینترنت زیاده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اخه چحوری اینا حساب می کنن، بعد میگن منصفانه، منصفانه وقتی هست که وزیر محترم  بیان نصب و اجرا بازی از طریق استیم و غیره رو رایگان کنند بعد بیان بگن عادلانه!!! اصلا به فکر گیمر ها نیستن!!! ¬¬

بازی ها داره حجمشون کم کم از 100 گیگ هم رد میشه این چه وضعشه اخه!!! ¬¬

لینک به دیدگاه

الان بزارید واستون توضیح بدم که خودتون چه خاکی بر سر بقیه کردین !

اون موقعه که نقشه کشیدید شبیه خون زدید به پیجش که اون طرح قبلی رو بردارن، الان اوضاع خراب تر شده قبلا 50 تومن ماهی میدادید و سرعت پایه 6 مگ بود الان اگر از حد مشخص شده بیشتر استفاده کنید سرعت پایه 128 میشه ! یعنی رسما هیج فرقی با سرویس های فعلی نامحدود نداره اگر از شاتل استفاده کرده باشید متوجه میشید در نهایت سرعتتون میشه همون 128 کیلوبایت

هر دفعه بیایید یه جو بدید بریزید اونجا باشه؟الان چرا اونجا نیستید با این اوضاع مزخرف و طرحی چرتی که ارائه داده

لینک به دیدگاه

مصوبه جدید سرویس‌های پرسرعت غیر حجمی مطابق جدول فوق است.
ذکر چند نکته ضروری است:
۱) این تعرفه سرویسهای غیرحجمی مبتنی بر یک مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرف کننده نهایی فراهم است.
۲) این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه(صد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه)تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.
آقا طرح قبلی اینطوری نبود بهتر از این آشغال بود !اونجا سرعت پایه بیشتر بود !

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

مصوبه جدید سرویس‌های پرسرعت غیر حجمی مطابق جدول فوق است.
ذکر چند نکته ضروری است:
۱) این تعرفه سرویسهای غیرحجمی مبتنی بر یک مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرف کننده نهایی فراهم است.
آقا طرح قبلی اینطوری نبود بهتر از این آشغال بود !اونجا سرعت پایه بیشتر بود !

الان مجبوریم بعد از دانلود یه بازی 20 گیگی با سرعت 128 تا پایان ماه صبر کنید.بگم چکارتون کنه.خدا لعنتتون کنه.

لینک به دیدگاه

این که گنگه هیچی مشخص نشده که برای مثال سرعت 1 مگ سرعت دانلودش چند میشه؟؟

بعد تا چند گیگ دانلود کنی سرعتت میاد پایین 

اگه دانلود زیاد داشته باشی و مثل دانلود شبانه شاتل باشه سرعه رو میارن رو8 کیلوبایت که اصلا نمیشه کاری کرد فقط امیدوارم شاتل دانلود شبانشو برنداره 

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، HeX گفته است :

مشتی 20-30 گیگ چیه.

من تو یه ماه شاید نیاز داشته باشم نزدیک 500 گیگ دانلود کنم. مثل همین الان که فصل بازیهاس...

گرچه راههای رسیدن به اینترنت زیاده...

دادا من فکر نکنم هیچ جای دنیا بهت 500 گیگ نت بدن اونم با 20-30 دلار! حالا اگه که هست من نمیدونم

من منظورم این بود برای بازی آنلاینو ونت گردی 20-30 گیگ خوبه دانلودم نهایت یه بسته ای چیزی میخری یا از راه های دیگه نت بدست میاری و کارتو انجام میدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دادا من فکر نکنم هیچ جای دنیا بهت 500 گیگ نت بدن اونم با 20-30 دلار! حالا اگه که هست من نمیدونم

من منظورم این بود برای بازی آنلاینو ونت گردی 20-30 گیگ خوبه دانلودم نهایت یه بسته ای چیزی میخری یا از راه های دیگه نت بدست میاری و کارتو انجام میدی

پس ایران جای خوبی چون من با حدود 3 دلار تو یه ماه که نیاز داشتم 500 گیگ دانلود کردم:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...