رفتن به مطلب

سوال درباره فروش مانیتور شکسته

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  اگه تایپ جای درستی بنا نشده انتقال بدید

یه مانیتور xvision دارم پنلش شکسته 22 اینچ چقدر میخرن و این که کجا بفروشمش ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اصولا مانیتوری وقتی پنلش سالمه و قسمت الکترونیکیش مشکل داره رو هم خوب میخرن هم سریع ولی برعکسش بخصوص وقتی پنلش رده بالا باشه. هم سخت میخرن. وهرتعمیرکاری بکارش نمیاد هم خیلی قیمت کمتر 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ferdosi گفته است :

سلام 

اصولا مانیتوری وقتی پنلش سالمه و قسمت الکترونیکیش مشکل داره رو هم خوب میخرن هم سریع ولی برعکسش بخصوص وقتی پنلش رده بالا باشه. هم سخت میخرن. وهرتعمیرکاری بکارش نمیاد هم خیلی قیمت کمتر 

سلام بنظرتون کجا میتونم بفروشمش .چندبار تو دیوار یا همین سایت اگهی کردم خبری نشد مغازه ای داخل تهران نمیشناسید ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، koala گفته است :

سلام بنظرتون کجا میتونم بفروشمش .چندبار تو دیوار یا همین سایت اگهی کردم خبری نشد مغازه ای داخل تهران نمیشناسید ؟؟

تهران پاساژ رضا زیرزمین احتمالا بخرن 

به هرحال بدرد هر کسی نمیخوره بخاطرهمین مشتریشم خیلی کمه این مورد 

ولی بنظر میرسه آگهی کنید و قیمتو پیشنهادی بذارید . البته رو قیمت قابل توجه حساب نکنید.  

مبلع کم هم باشه خودم بشخصه میفروشم. حداقل مثل آینه دق دیگه جلوم. نمیمونه و جاهم بگیره!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ferdosi گفته است :

تهران پاساژ رضا زیرزمین احتمالا بخرن 

به هرحال بدرد هر کسی نمیخوره بخاطرهمین مشتریشم خیلی کمه این مورد 

ولی بنظر میرسه آگهی کنید و قیمتو پیشنهادی بذارید . البته رو قیمت قابل توجه حساب نکنید.  

مبلع کم هم باشه خودم بشخصه میفروشم. حداقل مثل آینه دق دیگه جلوم. نمیمونه و جاهم بگیره!

بله خیلی ممنون .دقیقا مثل اینه دق جلو چشمامه خسته شدم . با قیمت کم هم راضی هستنم فقط خریدارش رو تو اینترنت پیدا نکردم. بعنی مانیتور رو ببرم پاساژ رضا قطعا میخرن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...