رفتن به مطلب

انتخاب پاور مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان.

لطف کنید درخصوص مناسب بودن یا نبودن پاور به نسبت نیاز  قطعات نظر بدید. 

cpu amd phenom II x6 1090T

MB foxccon a88gm deluxe socket am3

RAM 8 gb ddr3 bus 1666

VGA 980ti giga xtreme

DWD writer x2

green lightning kit

hdd 1000gb

sdd 128 gb

power cooler master 750W GX

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amin110 گفته است :

سلام.

بنظرم مناسبه..اگرچه بالاتر باشه بهتره.

ممنون امین جان. اگر دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

https://outervision.com/power-supply-calculator

بله پاورتون برای این قطعات مناسبه. هرچند که میزان استفاده و کاربری هم می‌تونه تاثیرگذار باشه.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Amin_CA گفته است :

https://outervision.com/power-supply-calculator

بله پاورتون برای این قطعات مناسبه. هرچند که میزان استفاده و کاربری هم می‌تونه تاثیرگذار باشه.

سپاس. یه سوال؟ نشانه های مناسب نبودن پاور یا به اصطلاح کم آوردن اون به چه شکلی نمایانگر میشه؟

لینک به دیدگاه

با این اوصاف فعلا دست نگه میدارم. در آینده خرید 850 یا 1000 وات منطقی تر هست.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

سپاس. یه سوال؟ نشانه های مناسب نبودن پاور یا به اصطلاح کم آوردن اون به چه شکلی نمایانگر میشه؟

این سوال دوستمون رو اگه جواب بدین ممنون میشم

چون بنده کارت 1060 تازه گرفتم با i5 4440 دارم اما پاورم 430 گرین هست تو سایتهای خارجی محاسبه کردم زیر 400 وات تا میخواست که فک کنم بتونم نصب کنم کارت جدیدم رو یا صبر کنم پول دستم برسه پاور جدید بخرم بعد استفاده کنم از کارت 1060ام؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

https://outervision.com/b/f9SVud

اینم لینک که اقا امین گذاشته بودن و گفتم دوباره ی تست بگیرم 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

این سوال دوستمون رو اگه جواب بدین ممنون میشم

چون بنده کارت 1060 تازه گرفتم با i5 4440 دارم اما پاورم 430 گرین هست تو سایتهای خارجی محاسبه کردم زیر 400 وات تا میخواست که فک کنم بتونم نصب کنم کارت جدیدم رو یا صبر کنم پول دستم برسه پاور جدید بخرم بعد استفاده کنم از کارت 1060ام؟؟؟؟

در 4 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

بصورت ساده میشه مصرف قطعات رو محاسبه کردو بر اساس اون پاور مناسب رو تهیه کرد.. معمولا اطلاعات گرافیک خودش راهنمای خوبیه چون یه حد وسطی برای قطعات دیگه درنظر گرفته شده..تو توضیحات یه گرافیک بررسی کنید زده پاور مورد نیاز مثلا 500 وات که با توجه به خروجی گرافیکی که معمولا پاورهای استاندارد این قدرت و توان داره پیشنهاد شده..اما اگه مصرف بقیه قطعات کمی نا متعارف هست و از تعداد بیشتری سخت افزار(مثلا 4تا هارد یا خود همین گرافیک بصورت دو یا چند کارت.کراس.اس ال ای)استفاده میشه خب طبعا باید پاور قویتری برای سیستم بست.مثلا همین باندل استارتر بنظرم یه نمه پرمصرفه باتوجه به مدل سی پی یو.

نشونه یا علائم،همین توان و اطلاعات مصرفی قطعات رو میشه بررسی کرد و متوجه تناسب شد..اما همینجوری اینکه کدوم پاور نامناسبه بنظرم مطلق نمیشه نشونه داد( البته با یسری سخت افزار و نرم افزار قابل تشخیصه که کمی تخصصی میشه )..اما اینکه میگین کم اوردن، ممکنه اصلا گرافیک تصویر نده یا سیستم تو لود یا کارکرد بالا خاموش کنه یا ..که ممکنه پاور بسوزه یا به قطعات اسیب برسونه.

البته پاور استاندارد باید تهیه کرد ..نه مثلا پاوری حتی با مارک خوشنام ایسوس که روش زده 2500 اما توانش به 300 نمیرسه و حکایتش حکایت اینترنت که بر اساس بیته ولی ما میگیم بایت یا اینکه میگن سرعت 2 تا 16 مگا اما میبینی از همون 2 پایینتر میاد اما بالاتر نمیره^_^.

لینک به دیدگاه

پاورتون کامل مناسب واینده نگرانه هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...