رفتن به مطلب

بازار کارت گرافیک در چند روز آینده رو چطور میبینید؟ (مشاوره فوری)

JaaaNiii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

با توجه به اینکه یان چند روزه یکمقدار قیمت کارت گرافیک نوسان داشته بعد از یک مدت ثابت بودن ، بنظر شما تو چند روز آینده ارزون تر میشه؟

بنده قصد خرید GTX 1050 دارم و بین ASUS و MSI دودل هستم بنظر شما کدومشون مناسب تره؟ و دلیل تفاوت قیمت مارک MSI این کارت بین سایت ها تفاوت داره؟

لینک به دیدگاه

قیمت زیاد تغییری نمیکنه برند هم هر دو عالیه اما msi تهیه کنید چون شرکت گارانتی کننده ان پشتیبانی بهتری نسبت به asus داره

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

قیمت زیاد تغییری نمیکنه برند هم هر دو عالیه اما msi تهیه کنید چون شرکت گارانتی کننده ان پشتیبانی بهتری نسبت به asus داره

شما تجربشو دارین؟ از لحاظ صدای فن که توی یوتوب بررسی کرده بودن همه مارک ها و مدل های 1050 صداشون خیلی کمه ، حالا درستی این قضه رو مطمئن نیستم.

لینک به دیدگاه

ایسوس دوال واستریکس هردو عالین وبنظرم خنک کننده هاشون از msi بهترن.پشتیبانی msi و ایران بهتره یکم اما کیفیت ایسوس بالاخره کم نظیره

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست من اگر نیاز دارید به گرافیک همین امروز خرید کنید.

اینکه برای کاهش قیمت توی این مملکت صبر کنید کار کاملا بیهوده ایه. شاید ارزون بشه ولی ان قدی محسوس نیس.

بین دو برند مد نظرتون من باشم msi رو برمیدارم به دلیل قیمت کمتر.

لینک به دیدگاه

توی این مملکت تا حالا چی ارزون شده که شما انتظار داری کارت گرافیک ارزون بشه ؟؟؟  مگر اینکه چند سال بگذره و کارت گرافیک مدنظر شما از رده خارج بشه تا اونوقت بتونی ارزونتر بخری !

..... ////

عذرخواهی میکنم ولی در شرایط حاضر با این اوضاع داخلی و بین المللی که مملکت ما داره ،،، اگه کود باغچه هم بخری نگه داری مطمئن باش چند مدت دیگه گرونتر میشه ...  :14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.

دوست من اگر نیاز دارید به گرافیک همین امروز خرید کنید.

اینکه برای کاهش قیمت توی این مملکت صبر کنید کار کاملا بیهوده ایه. شاید ارزون بشه ولی ان قدی محسوس نیس.

بین دو برند مد نظرتون من باشم msi رو برمیدارم به دلیل قیمت کمتر.

مارک msi توی سایت های مختلف نوسان قیمت داره ، مثلا توی دیجی msi از ایسوس (تک فن) گرون تره  اما مثلا توی لیون ارزون تره.

در 2 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

توی این مملکت تا حالا چی ارزون شده که شما انتظار داری کارت گرافیک ارزون بشه ؟؟؟  مگر اینکه چند سال بگذره و کارت گرافیک مدنظر شما از رده خارج بشه تا اونوقت بتونی ارزونتر بخری !

..... ////

عذرخواهی میکنم ولی در شرایط حاضر با این اوضاع داخلی و بین المللی که مملکت ما داره ،،، اگه کود باغچه هم بخری نگه داری مطمئن باش چند مدت دیگه گرونتر میشه ...  :14_relaxed:

در هر صورت ما خریدیم دیگه ، خودم هم به ایسوس بیشتر اعتماد دارم ، همه قطعات سیستم هم تقریبا ایسوس هستش ، ممنون از مشاوره دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...