رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد تنظیمات NFS 2015

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود،  این نسخه از nfs رو خریدم اما یک مشکلی با تنظیمات  بازی دارم، ظاهرا تعویض دنده بازی روی دستی هست، وقتی w رو نگه میدارم ماشین یکم جلو میره بعد وامیسته تا وقتی w  رها کنم و دوباره نگه دارم.

چطور میتونم بزارم روی اتوماتیک ؟

لینک به دیدگاه

سلام

تو گاراژ از اون قسمتی که مربوط به تنظیماته ماشینه (دریفتو ....) آخرین گزینه برای مانوال کردن گیربکسه

اللبته یکسری از ماشینای خاص نمیشن 

لینک به دیدگاه

من همین مرحله اول رو نمیتونم با این وضع برم، یک جستجویی کردم ظاهرا یک باگ هست. نمیدونم چطور باید رفعش کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این رو بعد گذاشتن که DLC دراگ عرضه شد. باید برید در تنظیمات گیربکس در گاراژ اگر درست بگم - اگر نتونستی بگو چک کنم بهت میگم. من این بازی رو خیلی بازی کردم با چند تا از دوستان در فروم نسل رقبا رو ریشه کن میکردیم. دریفتهای میلیونی! بهترین مایشن دریفت   در این بازی شورلت کوروت است .

این  تاپیک به کارت میاد:

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/56605-بازگشت-شکوهمندانه-need-for-speedراهنمای-ساخت-خودروی-دریفت-اضافه-شد/

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، rezagtx گفته است :

این رو بعد گذاشتن که DLC دراگ عرضه شد. باید برید در تنظیمات گیربکس در گاراژ اگر درست بگم - اگر نتونستی بگو چک کنم بهت میگم. من این بازی رو خیلی بازی کردم با چند تا از دوستان در فروم نسل رقبا رو ریشه کن میکردیم. دریفتهای میلیونی! بهترین مایشن دریفت   در این بازی شورلت کوروت است .

این  تاپیک به کارت میاد:

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/56605-بازگشت-شکوهمندانه-need-for-speedراهنمای-ساخت-خودروی-دریفت-اضافه-شد/

من الان مرحله اولم ، هنوز نمیتونم برم توی گاراژ، با این وضع هم نمیتونم این مرحله رو رد کنم.

وقتی w رو نگه میدارم ماشین شروع میکنه به حرکت کردن اما وقتی میخواد بره دنده 2 نمیره و سرعت شروع میشه به کم شدن مگر اینکه w رو رها کنم و دوباره نگه دارم. توی تنظیمات بازی هم هیچ گزینه ای واسه این مورد نیست.

راستی چطور باید از بازی خارج شم ؟ الان با alt + f4  خارج میشم، esc  کار نمیکنه، البته شایدم توی مرحله اول اینطوریه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، micpet گفته است :

من الان مرحله اولم ، هنوز نمیتونم برم توی گاراژ، با این وضع هم نمیتونم این مرحله رو رد کنم.

وقتی w رو نگه میدارم ماشین شروع میکنه به حرکت کردن اما وقتی میخواد بره دنده 2 نمیره و سرعت شروع میشه به کم شدن مگر اینکه w رو رها کنم و دوباره نگه دارم. توی تنظیمات بازی هم هیچ گزینه ای واسه این مورد نیست.

راستی چطور باید از بازی خارج شم ؟ الان با alt + f4  خارج میشم، esc  کار نمیکنه، البته شایدم توی مرحله اول اینطوریه.

کلا خروجش جریانیه !!نه همشداونلاینه. برو در منوی بازی بهد از اونجا خروج بزن. ضمنا دوست عزیز این بازی  بخاطر ماهیت دریفت  هاش و دراگ ریس ها با کنترلر خیلی راحت تره خیلی . پیشنهاد میدم یک کنترلری تهیه کنید خیلی لذت میبرید . ساعتها  سرگرم دریفت و دارگ میشید اینجور باید دنبال دکمه ها گشت.

برید گاراژ با زدن دکمه تب بعد مپ بهد گاراژ

بعد تو گاراژ دکمه بک اسپس بزن دسترسی پیدا میکنی به تنظمیات بعد اونجا میتونی بری بخش کنترل با پیج اپ و پیچ داون روی کیبورد سوییچ کن بین تنظمیات و دکمه ای که میخوای عوض کن خودم ده دقیقه طول کشید تا پیدا کردم چون خودم تا الان یکبار با کیبورد بازی نکردم بازی رو !

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...