رفتن به مطلب

انتخاب رم مناسب و سازگار براي asus rog strix b350-f gaming AM4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزيز. لطفا كمكم كنيد كه  چه ماركي از رم مناسب مادربرد  asus rog strix b350-f gaming AM4 مناسب هست ؟ سي پي يويي كه انتخاب  كردم  ١٧٠٠ رايزن هست. در ضمن حداقل ٣٢ گيگ رم مي خوام براي كارهاي مربوط به vm. اگر هم نظري درباره اين مدل سي پي يو دارين بفرمايين. 

لینک به دیدگاه

دقیقا منم همین مادربرد و همین سیپیو را انتخاب کردم به نظرم بهترین انتخابه

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، shirin گفته است :

اقا نيما شما چه رمي رو انتخاب كردين؟

فعلا فقط مادربرد را تونستم تهیه کنم هنوز سیپیو 1700 تو بازار موجود نیست

رم هم فعلا قصد دارم رم زیر را بگیرم ولی فکر نمی کنم به راحتی با این سیپیو ست بشه

Gskill Trident Z RGB 16GB 8GBx2 

F4-3200C14D-16GTZR

At the moment, we can only recommend Flare X and FORTIS series for the AMD Ryzen platform. Other series have been tested on the Intel platforms, and we're still working

with AMD on memory compatibility.

We just asked engineering, and if you're looking to use Trident Z RGB on the AMD X370 chipset motherboards and Ryzen 7 series CPU, then you can consider one of the following:

F4-2400C15D-16GTZR
F4-2400C15Q-32GTZR
F4-3200C14D-16GTZR

https://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=14263

اینطور که من فهمیدم رم هایی با تایمینگ کمتر باamd سازگار تر هستند

ویرایش شده توسط nimajafarpour
لینک به دیدگاه

هيچ كدوم از رم هاي داخل ايران در qvl  اين مادربرد نيست، لااقل من نتونستم پيدا كنم. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، shirin گفته است :

سلام دوستان عزيز. لطفا كمكم كنيد كه  چه ماركي از رم مناسب مادربرد  asus rog strix b350-f gaming AM4 مناسب هست ؟ سي پي يويي كه انتخاب  كردم  ١٧٠٠ رايزن هست. در ضمن حداقل ٣٢ گيگ رم مي خوام براي كارهاي مربوط به vm. اگر هم نظري درباره اين مدل سي پي يو دارين بفرمايين. 

من همین مادربرد و پردازنده رو دارم

من ک راضیم.در ضمن رم بنده gskill 8gb aegis هستش و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

اگر امکانش هست یه راهنمایی بکنید چطوری سیپیو را اور کنیم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

اگر امکانش هست یه راهنمایی بکنید چطوری سیپیو را اور کنیم

این تایپیک رو دقیق بخونید تا آخر متوجه میشید

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

علي اقا ممنون ميشم مدل دقيق اين رم رو بگيد تا ببينم در ليست qvl هست يا نه. در ثاني ٨ گيگ خيلي كم هست واسه vm.  

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، shirin گفته است :

علي اقا ممنون ميشم مدل دقيق اين رم رو بگيد تا ببينم در ليست qvl هست يا نه. در ثاني ٨ گيگ خيلي كم هست واسه vm.  

مدل دقیقش https://lioncomputer.ir/رم-جی-اسکیل-aegis-ddr4-2133mhz-8gb-61.html

هستش

من عرض کردم خدمتتون ک رم مورد استفاده من اینه وگرنه مطمئنا رم 8 گیگ برا کارهای پردازش رم خیلی کمه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

مدل دقیقش https://lioncomputer.ir/رم-جی-اسکیل-aegis-ddr4-2133mhz-8gb-61.html

هستش

من عرض کردم خدمتتون ک رم مورد استفاده من اینه وگرنه مطمئنا رم 8 گیگ برا کارهای پردازش رم خیلی کمه

خيلي ممنونم علي اقا.  

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، shirin گفته است :

خيلي ممنونم علي اقا.  

شما 4 تا ماژول 8 گیگ تهیه کنید

لینک به دیدگاه

الان بله مشكل حل ميشه ولي دو سال ديگه اگر بخوام رم  رو ارتقا بدم ، ديگه اسلات خالي وجود نداره. چون چهار تا اسلات بيشتر نداره و مجبورم  ٤ تا رم ٨ گيگ رو بفروشم. اگر الان دو تا  ٨ گيگ بگيرم فقط دو تا  اسلات پر ميشه  دو تا هم خالي مي مونه براي  اينده. والا با زندگي دانشجويي بايد به فكر اينده هم باشم با اين مخارج بالا 

لینک به دیدگاه

رمهای مخصوص رایزن تو راه هستن احتمالا تا اخر ماه میرسن با ارم رایزن ولی فقط دقت کنید رم اتون حتما حتما دوال واقعی دو قلو باشه (amd سالهاست تک رم نمیخوره)

درحال حاضر برای  مادربرد ایسوس و رایزن دو رم زیر بینظیرن

gskill RGB tridentz3200  2*8

geil evox 3200 2*8

این دو رم تست شده هستن و خودم انداختم رو مادربردفوق  مخصوصا جی اسکیل نوردار که بعد رایزن اومده و تو طراحیش رایزن محاسبه شده(تریدنت بدون نورش جالب نیست  یا تکی  ژل  خوب نیست)

اشکال نداره رو رایزن و amd ها  دودست دوال بندازید (4تکه) فقط روی تریدریپر باید حتما کوادچنل چهارقولو باشه ، داخل یک دونه رم تک و دوال و کواد کاملا باهم مدارشون و سخت افزارشون فرق میکنه(خیلیا میرن رو amd دوتا رم تک کاناله مینزازن (یا رو تریدریپر 4تا دوال) فکر میکنن  دوتا تک  میشه دوال ، بعد میان میگن amd بده!!)

IMG_20171117_004853.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من کروشال بردار جدیدتر از بقیه رم های داخل بازار هست و سازگاری بهتری دارند با رایزن نسبت به اون rgb های جی اسکیل!!!

(برای راهنمایی بهتر توی قسمت ویدیو های لیون تست گرفتن رم های موجود بازار رو کروشال ها بسیار چیپ های بهتری داشتند.)

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، reezaa.pro گفته است :

رمهای مخصوص رایزن تو راه هستن احتمالا تا اخر ماه میرسن با ارم رایزن ولی فقط دقت کنید رم اتون حتما حتما دوال واقعی دو قلو باشه (amd سالهاست تک رم نمیخوره)

geil evox 3200 2*8

این دو رم تست شده هستن و خودم انداختم رو مادربردفوق  مخصوصا جی اسکیل نوردار که بعد رایزن اومده و تو طراحیش رایزن محاسبه شده(تریدنت بدون نورش جالب نیست  یا تکی  ژل  خوب نیست)

اشکال نداره رو رایزن و amd ها  دودست دوال بندازید (4تکه) فقط روی تریدریپر باید حتما کوادچنل چهارقولو باشه ، داخل یک دونه رم تک و دوال و کواد کاملا باهم مدارشون و سخت افزارشون فرق میکنه(خیلیا میرن رو amd دوتا رم تک کاناله مینزازن (یا رو تریدریپر 4تا دوال) فکر میکنن  دوتا تک  میشه دوال ، بعد میان میگن amd بده!!)

IMG_20171117_004853.jpg

میشه پارت نامبر رم gskill RGB   را بفرمایید و یه عکس از مادربرد و رمتون بدید

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، reezaa.pro گفته است :

geil evox 3200 2*8

خيلي  ممنونم اقا رضا. ايا اين مارك ها ٢ تا ١٦ دارن كه با اين مادربرد سازگار باشه؟ 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

بنظر من کروشال بردار جدیدتر از بقیه رم های داخل بازار هست و سازگاری بهتری دارند با رایزن نسبت به اون rgb های جی اسکیل!!!

(برای راهنمایی بهتر توی قسمت ویدیو های لیون تست گرفتن رم های موجود بازار رو کروشال ها بسیار چیپ های بهتری داشتند.)

خيلي ممنونم اقا نيما، اگر امكان داره دقيقا پارت نامبرش رو بدين.

قسمت ويديو كجاست؟ من تازه  عضو شدم نمي دونم كدوم قسمت منظورتون هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، shirin گفته است :

خيلي ممنونم اقا نيما، اگر امكان داره دقيقا پارت نامبرش رو بدين.

قسمت ويديو كجاست؟ من تازه  عضو شدم نمي دونم كدوم قسمت منظورتون هست.?

پارت نامبر رم خودم که نگاه کردم شامل حال بردم نبود، الان قوطیش دمه دست نیست بهت بدم!

lion tv  رو بزن... یا برو تو سایت پیدئو در مورد تست  و اور و پایداری رم ها بود یک قسمتش!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در در 1396/08/26, 01:48:01، reezaa.pro گفته است :

geil evox 3200 2*8

IMG_20171117_004853.jpg

یا خدا رامین رستمی با آی دی جدید برگشته دوباره و چرت و پرت گفتنو شروع کرده ....

اون دوستانی که این شخص رو نمی شناسن باید بگم که این آدم یکی از متعصب ترین و بی سواد ترین آدمایی هست که شما می تونید تو زندگی باهاش برخورد کنید برید کامنتشاو تو سایت های مختلف ببینید سایتی نیست که از دستش شاکی نباشه ...

انقدر بی سواده نمی دونه دوال چنل تکنولوژی مین هست نه رم و وقتی دوتارم با تایمینگ و باس یکسان کنار هم قرار داده میشن دوال میشن و ما چیزی به نام رم دوال نداریم ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...