رفتن به مطلب

کمک تعمیر بدسکتور هارد

mokh1999
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان مثل این که هارد بنده بدسکتور شده و از نوع نرم افزاری مشکل پیدا کرده به طوری که وقتی داخل هارد اکسترنالم میرم فایل ها رو باز نمیکنه یا هنگ میکنه و مجبورم یا هارد رو بکشم بیرون یا سیستم رو ریست کنم یکی از دوستان نرم افزار HDD Regenerator رو پیشنهاد دادن برای تعمیر هاردم اما مشکل  اینجاست که این نرم افزار خیلی طول میده و دو سه روز باید سیستم روشن باشه تا بدسکتور رو شناسایی و تعمیر کنه

حال خواستم نظر شما و تجربه شما رو بدونم که باید چیکار کنم تا هاردم از هنگی دربیاد تمام دیتای بازیام و نیز اطلاعات مهم دیگه توش بود حیف واقعا حیف فکر کنم  بعد وصل کردن به ی سیستم ویروسی اینطور شد

لینک به دیدگاه

سلام.

اول تست بدسکستور بگیر بعد وقتی جای سکتور های ناپایدار یا خراب رو فهمیدی با همین برنامه که گفتی  از همون حدود سکتور بزن شروع به اسکن و ترمیم کنه..

البته مشکل اگه اینجوری باشه که میگی، حل میشه.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

تست بدسکتور با همین نرم افزار یعنی گزینه ای رو بزنم که میگه فقط نشون بده بدسکتور ها رو؟؟؟

اونم طول میکشه اخه

ویرایش شده توسط mokh1999
لینک به دیدگاه

درود

با برنامه‌ی hdtune pro از برگه‌های health و scan عکس بگذار. البته پیمایش کامل در scan دو سه ساعت طول می‌کشه.

لینک به دیدگاه

سلام

از دیشب ساعت حدودا 8 بود برنامه HDD Regenerator  گزینه repair  رو زدم و داره تعمیر میکنه  و تا الان 20 درصد رفته و 1000 تا بدسکتور پیدا کرده و داره تعمیرشون میکنه با اون hdtune pro از برگه‌ health قبلا رفتم  که هشدار داده بود  و نوشته بود warning اما الان دیگه نمیتونم باز کنم چون هارد داره تعمیر میشه و به اصطلاح هارد رو نمیشناسه این برنامه 

فکر کنم این طور پیش بره 2 3 روزی باید سیستم روشن بمونه:61_sob:

ویرایش شده توسط mokh1999
لینک به دیدگاه

1.thumb.jpg.776934b76145c57af4b82895a2986c8f.jpg

13 ساعت داره کار میکنه این برنامه هنوز 20 درصد پر شده!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این تستی که من میبینم فاتحه هارد خوندست -سریعا کل اطلاعات هارد رو بردارید و هارد رو خالی کنید دیر یا زود هارد شما   NO   DETECT   میشه 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

دوست عزیز این تستی که من میبینم فاتحه هارد خوندست -سریعا کل اطلاعات هارد رو بردارید و هارد رو خالی کنید دیر یا زود هارد شما   NO   DETECT   میشه 

یعنی چی فاتحش خوندست مگه درست نمیکنه فوقش اطلاعات پاک میشه 

یعنی امکان داره اصلا دیگه نشه از هارد استفاده کرد

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، mokh1999 گفته است :

اگه هارد فقط ۱۰ - ۲۰ تا  بدستکور داشته باشه با همین " نرم افزار فوق‌العاده موثر " بدسکتور رفع میشه. البته ممکن دوباره چند بدسکتور دیگه درست بشه که در این صورت اون هارد غیر قابل اعتماد میشه.

ولی هارد شما ظاهرا خیلی آسیب دیده

باید ببینیم بعد از اتمام کار نرم افزار ، دسترسی تون به اطلاعات داخل هارد چگونه هستش

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

5a0ff75c84494_2017-11-1812_35_06-.thumb.jpg.b03eb3709ce2fd1adee5b9df99516a46.jpg

حالا الان کار دیگه ایی که نمیشه کرد اگه میشه دوستان بگن

چون با اجرای این نرم افزار دسترسی بنده به هارد ممکن نیست و اگر این برنامه رو ببندم میتونم برم هارد رو باز کنم ولی اگر دوباره بخوام نرم افزار راه اندازی کنم بایستی از اول شروع کنه

لینک به دیدگاه

بگذار کارش رو تمام کنه. اگر بقیه‌ی جاهای هارددیسک سالم باشه سریع‌تر پیش خواهد رفت.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

دوست عزیز منظور  من این بود که  به دلیل زیاد بودن بدسکتور دیر یا زود این هارد  NO DETECT میشه  -نرم افزار HDD REGENERATOR   یه سری از بدسکتورها رو پاک میکنه ولی بیشتر موقع ها باز بدسکتور میگیره هارد -هارد شما باید توسط PC 3000   بدسکتور گیری بشه  

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

تست بدسکتور با همین نرم افزار یعنی گزینه ای رو بزنم که میگه فقط نشون بده بدسکتور ها رو؟؟؟

اونم طول میکشه اخه

در 9 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با برنامه‌ی hdtune pro از برگه‌های health و scan عکس بگذار. البته پیمایش کامل در scan دو سه ساعت طول می‌کشه.

منظورم همین برنامست که اقا سعید گفتن(hdtune pro)..حجم برنامه هم کمه .میتونی دانلود کنی..

الان که دیگه داره اسکن میشه..بعد از اتمام با این برنامه هم یه تست بگیر تصویرش رو اپلود کن اینجا تا دوستان باتجربه وضعیت هارد رو بهت بگن.

https://soft98.ir/software/optimization/2620-HD-Tune.html

لینک به دیدگاه

سلام دوستان HDD Regenerator تا حدود 70 درصد رفت ولی شانس ..... ما برق یهو رفت و اون زمان هم لبتاپ بدون باطری بود لذا این برنامه هم وقتی روشن کردم لبتاپ رو نبود که خب معلوم بود که نیس!!!!

خیلی ناراحت شدم حدود 40 ساعت داشت کار میکرد و هارد رو درست میکرد خبر خوب اینه که با این که این برنامه تا 70 درصد رفته بود ولی وقتی  میرم تو فایل های هاردم خیلی خیلی روون تر ششده و بهتر شده و اصن مشکل هنگ حاد نداره ولی یخورده هنوز جا داشت که سریع تر باشه که بنده میگم احتمالا به خاطر اون 30 درصدی هست که برنامه hdd regenerator نرفته و بدسکتور ها رو تعمیر نکرده

حالا سرتون رو درد نیارم عزیزان شما توصیه میکنید الان که این برنامه تقریبا در عمل جواب داده و لاااقل تونستم به فایل های هارد دسترسی داشته باشم دوباره از اول برنامه رو اجرا کنم یا خیر؟؟؟؟

اینم عکس  HD Tune Pro از برگه health

هیچ کس به این مشکل دچار نشه که اعصابتون خورد میشه:61_sob::61_sob:

ضمنا قبل از عمل تعمیر بدسکتور ها تا حدود 70 درصد تو یکی از این قسمتایی که نوشته ok توشته بود warning  که باز جای شکرش باقی است 

لینک به دیدگاه

شما میتونید از اون قسمتی که برق رفت دوباره کار رو شروع کنید ولی در کل این نرم افزار تو حالت داس خیلی سریع تر عمل میکنه مثلا برنامه رو رو سی دی بریزید و از بوت برنامه رو اجرا کنید تقریبا سرعت دوبرابر خواهد شد شایدم بیشتر من قبلا ازش استفاده کردم برنامه خیلی خوبیه 

لینک به دیدگاه

درود

از نو hddregen. رو اجرا کن. چون عمده ی کار رو کرده این بار سریعتر پیش خواهد رفت.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

از نو hddregen. رو اجرا کن. چون عمده ی کار رو کرده این بار سریعتر پیش خواهد رفت.

آقا سعید از برگه health چیزی دستگیرتون شد

وضع هارد چطوره؟؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Sky84 گفته است :

شما میتونید از اون قسمتی که برق رفت دوباره کار رو شروع کنید ولی در کل این نرم افزار تو حالت داس خیلی سریع تر عمل میکنه مثلا برنامه رو رو سی دی بریزید و از بوت برنامه رو اجرا کنید تقریبا سرعت دوبرابر خواهد شد شایدم بیشتر من قبلا ازش استفاده کردم برنامه خیلی خوبیه 

بله با وجود این که  حدود 2000 تا بدسکتور پیدا و تعمیر کرده بود و  با توجه به گفته ی دوستان هیچ امیدی نداشتم که به هارد دسترسی پیدا کنم اما کارش خوب بود و غیر ممکن رو ممکن کرد یه جورایی!

ویرایش شده توسط mokh1999
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mokh1999 گفته است :

آقا سعید از برگه health چیزی دستگیرتون شد

وضع هارد چطوره؟؟

Current prnding sector صفر شده، یعنی بدسکتورهایی که smart می شناخته حذف شده اند. در کل امیدبخشه.

لینک به دیدگاه

بنظر هارد وضعیت خوبی داره..

بنظرم یبار با همین برنامه "قسمت ارور اسکن" هم اگه اسکنش کنی از وضعیت سکتور مطمئنتر میشی.حدود 2 3ساعت بگمونم طول میکشه..شاید یمقدار بیشتر.

لینک به دیدگاه

مچکر از دوستان که از تجربیاتشون استفتده کردیم:96_ok_hand:

دوباره برنامه HDD Regenerator رو اجرا کردم تا این دفعه 100 درصد کامل بشه 

اینم از برگه بنچمارک برنامه HD Tune Pro که گفتم شاید مفید باشه 

19-November-2017_10-27.thumb.png.7702c311db7e639688859001f7faf989.png

اخراش دیگه سیر نزولی پیدا کرد که شاید به خاطر کامل نشدن پروسه تعمیر بدسکتور در برنامه HDD Regenerator  باشه به علت قطعی برق:58_disappointed_relieved: 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

بنظر هارد وضعیت خوبی داره..

بنظرم یبار با همین برنامه "قسمت ارور اسکن" هم اگه اسکنش کنی از وضعیت سکتور مطمئنتر میشی.حدود 2 3ساعت بگمونم طول میکشه..شاید یمقدار بیشتر.

بله اونم در آخر حتما انجام میدم ممنون

لینک به دیدگاه

سرعت هارددیسک خیلی کم شده و هارددیسک برای نصب سیستم عامل مناسب نیست.

پس از regen شدن، هارددیسک رو چند روز یک بار با hdtune اسکن کن، اگر بد سکتور جدید ایجاد نشه، هارددیسک برای نگهداری اطلاعات قابل استفاده است.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

سرعت هارددیسک خیلی کم شده و هارددیسک برای نصب سیستم عامل مناسب نیست.

پس از regen شدن، هارددیسک رو چند روز یک بار با hdtune اسکن کن، اگر بد سکتور جدید ایجاد نشه، هارددیسک برای نگهداری اطلاعات قابل استفاده است.

هارد اکسترنال است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...