رفتن به مطلب

کمک تعمیر بدسکتور هارد

mokh1999
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 59 دقیقه قبل، mokh1999 گفته است :

هارد اکسترنال است

علت کندیش احتمالا وصل بودن به usb2 است. با درگاه usb3 رایانه هم سرعتش همینقدره؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

علت کندیش احتمالا وصل بودن به usb2 است. با درگاه usb3 رایانه هم سرعتش همینقدره؟

اره به usb 2 وصله عزیز 

بعدا با usb 3 هم تست میگیرم

لینک به دیدگاه

من هم یه تجربه در مورد هارد دو ترا داشتم. بگم بدک نیست شاید به دردتون خورد.
یه هارد دو ترا دست دوم خریده بودم از همکاران. متاسفانه سه چهار هفته بعد از خرید، سرعت هارد به طرز محسوسی پایین اومد و مجبور شدم از همه دیتاها یه بکاپ بگیرم. این بکاپ گرفتن رو هم با استفاده از لینوکس انجام دادم چون وقتی با ویندوز کار می کردم سرعت هارد به ۴ کیلوبایت می رسید اما با لینوکس با سرعت معمولی می تونستم فایلهام رو کپی کنم. بعد از این که با لینوکس کپی کردم دوباره سرعت هارد معمولی شد و دوباره بعد از یک هفته همون آش و همون کاسه شد. 
وقتی تو شهر خودمون به دو سه تا از تعمیرکارها قضیه رو گفتم و هارد رو نشونشون دادم گفتن مشکل از سیلندر هست و دیگه هیچوقت هاردم رو نمیتونم تعمیر کنم. به یکی گفتم گفت تو زنجان آشنا دارم با دستگاه میتونه درستش کنه. ایشون هم بعد از این که سه ماه ما رو سرکار گذاشتن و هارد رو فرستادن و گرفتن آخرش گفتن که این هارد درست بشو نیست. خلاصه از خیر هارد گذشته بودیم و گگذاشته بودیمش یه گوشه ای.
تا این که یه نفر تعمیرکار به همسایگی مون اومد که خیلی هم جوون بود. با خودم گفتم برم هارد رو بدم بهش. حداقلش اینه که درست هم نشه چیزی از ما کم نشده. هارد رو دادم بهش و اونم فرستاد تهران. بعد از یک هفته هارد رو سالم تحویل گرفتم از ایشون و سی تومن کل هزینه ام شد. دلیل هم گفت که فقط و فقط نرم افزاری بوده! همین الان هم دارم از اون هارد استفاده می کنم. 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

برنامه HDD Regenerator کامل اجرا شد (( ما رو کشت این برنامه 40 50 ساعتی منتظرش بودیم تا از رو بره تموم کنه خوبه هارد دو ترا نبود!!!))

5a13e5854aa67_2017-11-2104_10_43-.thumb.jpg.2d792d47ad29730e8ed636ba27f35b28.jpg

و اینم از قسمت health برنامه HD Tune Pro

21-November-2017_11-50.thumb.jpg.3a2dab77db0c9141562d17fbbde095db.jpg

فکر کنم هارد تقریبا برگشته به حالت طبیعی و قبلیش و اطلاعات همه موجود هستن

بازم بگین از این قسمت health چیزی دستگیرتون میشه چون تخصصی هست و بنده اطلاعی ندارم

ویرایش شده توسط mokh1999
لینک به دیدگاه

در در 1396/08/28, 17:50:28، Negrasombra گفته است :

من هم یه تجربه در مورد هارد دو ترا داشتم. بگم بدک نیست شاید به دردتون خورد.
یه هارد دو ترا دست دوم خریده بودم از همکاران. متاسفانه سه چهار هفته بعد از خرید، سرعت هارد به طرز محسوسی پایین اومد و مجبور شدم از همه دیتاها یه بکاپ بگیرم. این بکاپ گرفتن رو هم با استفاده از لینوکس انجام دادم چون وقتی با ویندوز کار می کردم سرعت هارد به ۴ کیلوبایت می رسید اما با لینوکس با سرعت معمولی می تونستم فایلهام رو کپی کنم. بعد از این که با لینوکس کپی کردم دوباره سرعت هارد معمولی شد و دوباره بعد از یک هفته همون آش و همون کاسه شد. 
وقتی تو شهر خودمون به دو سه تا از تعمیرکارها قضیه رو گفتم و هارد رو نشونشون دادم گفتن مشکل از سیلندر هست و دیگه هیچوقت هاردم رو نمیتونم تعمیر کنم. به یکی گفتم گفت تو زنجان آشنا دارم با دستگاه میتونه درستش کنه. ایشون هم بعد از این که سه ماه ما رو سرکار گذاشتن و هارد رو فرستادن و گرفتن آخرش گفتن که این هارد درست بشو نیست. خلاصه از خیر هارد گذشته بودیم و گگذاشته بودیمش یه گوشه ای.
تا این که یه نفر تعمیرکار به همسایگی مون اومد که خیلی هم جوون بود. با خودم گفتم برم هارد رو بدم بهش. حداقلش اینه که درست هم نشه چیزی از ما کم نشده. هارد رو دادم بهش و اونم فرستاد تهران. بعد از یک هفته هارد رو سالم تحویل گرفتم از ایشون و سی تومن کل هزینه ام شد. دلیل هم گفت که فقط و فقط نرم افزاری بوده! همین الان هم دارم از اون هارد استفاده می کنم. 

خدا بده از این همسایه ها:12_slight_smile:

لینک به دیدگاه

درود

الان درست شده. برای اطمینان از سلامتی با hdtune pro هم بگذار کامل scan بشه.

اگر بدسکتورها برنگردند(دقیقتر گسترش نیابند),، هارد دیسک سالمه. تعداد بدسکتورها در سطر current pending sectorr و ستون دیتا است.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

الان درست شده. برای اطمینان از سلامتی با hdtune pro هم بگذار کامل scan بشه.

اگر بدسکتورها برنگردند(دقیقتر گسترش نیابند),، هارد دیسک سالمه. تعداد بدسکتورها در سطر current pending sectorr و ستون دیتا است.

ممنون آقا سعید

فقط این هارد دیسک سیستمی که بهش هارد اکسترنال رو زدم هشدار داده این مربوط به چیه و آیا نیاز هست سیستم رو هم مثل هاردم با برنامه HDD Regenerator باز کنم تا تعمیر بشه یا نه؟؟؟

5a140b3602d86_1396-08-3003_13_47-.thumb.png.5b4bed9deee65dd6eea69af46ca76b2e.png

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، mokh1999 گفته است :

ممنون آقا سعید

فقط این هارد دیسک سیستمی که بهش هارد اکسترنال رو زدم هشدار داده این مربوط به چیه و آیا نیاز هست سیستم رو هم مثل هاردم با برنامه HDD Regenerator باز کنم تا تعمیر بشه یا نه؟؟؟

خواهش

خطری نیست. در واقع خطاهای ارتباطی تاکنون رو شمرده و نشانه ی خرابی نیست.

تعداد سکتورهای ایراد دار در current pending sector ستون data است. اگر حتی یکی هم باشه جدی بگیر.

لینک به دیدگاه

سلام نرم افزار Hard Disk Sentinel   رو نصب کن این نرم افزار دقیق نشون میده وضعیت health    هارد  رو

لینک به دیدگاه

5a142f8f9837c_1396-08-3005_51_14-MicrosoftEdge.thumb.png.9beb854a5c4468e043a1e199f5aa11fc.png

با این برنامه هارد اینترنال سیستم اوکیه اما درصد سلامتی هارد اکسترنالم 80 درصد هست

فکر کنم کلا دیگه هارد اکسترنالم مشکل پیدا کرده و باهاش باید بسازم یا میشه کاریش کرد؟؟

گارانتی هم داره قبول نمیکنند؟؟

5a1430583884f_1396-08-3005_55_09-MicrosoftEdge.thumb.png.9af8f7511adbd1146313a1b540b77ed4.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

با این برنامه هارد اینترنال سیستم اوکیه اما درصد سلامتی هارد اکسترنالم 80 درصد هست

فکر کنم کلا دیگه هارد اکسترنالم مشکل پیدا کرده و باهاش باید بسازم یا میشه کاریش کرد؟؟

گارانتی هم داره قبول نمیکنند؟؟

هارددیسک هم همون اطلاعات smart رو که برگه‌ی سلامتی hdtune نشان می ده ارزیابی می‌کنه و یک نمره‌ی میانگین می‌‌ده بهش.

اگر تا یکی دو هفته با استفاده مداوم بدون ایراد کار کنه و سکتورها همه سالم باشند بنا به تجربه با اطمینان قابل قبولی  هارددیسک رو می‌شه استفاده کرد، هر چند بیشتر کاربران نسبت به چنین هارددیسکهایی بد دل می‌شن و نگه‌ش نمی‌دارن. 

اگر گارانتی داره باید پیش  از بدسکتور‌گیری می‌بردیش، الان که نه جا تره و نه بچه سرجاشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...