رفتن به مطلب

فروش iPad wifi 32GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعضی دوستان میان و میگن به قیمت پایه میخوام..اما وقتی میگم تماس بگیرید و شماره میدم دیگه خبری ازشون نمیشه!!!!

UP

هنوز موجوده!

لینک به دیدگاه

اگر خریدار واقعی هستید پ خ بدید

ویرایش شده توسط Amir Fahrenheit
لینک به دیدگاه

یک دستگاه iPad WiFi 32GB به فروش میرسد.;:D

دوستان این دستگاه iPad2 و یا 3G نیست!!!فقط WiFi هست. گفتم که بعضی از دوستان دوباره نپرسند=D>

دستگاه حدود 2 ماه کار کرده و در حد نو هستش..حدود 200 برنامه و بازی روش هست و نسخه ی iOS 3.2.2 و ,گارانتی هم نداره

خط و خش هم نداره..!!

تنها موردی که هستش اینه که شارژر این دستگاه یک شکستگی کوچیک داره (اون قسمتی که به دستگاه وصل میشه) که دورش رو با نوار چسب پیچیدم..همین..!

(عکس پست اول)

(با Samsung Galaxy S هم تعویض میشود)

قیمت پایه 460.000

ویرایش شده توسط Amir Fahrenheit
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر می خواین به قیمت خوب فروش بره اینجا جاش نیست چون معمولا طرفدارهای محصولات اپل تو سایت i-phone.ir بیشتر خرید و فروش می کنن البته بگم من با این سایت هیچ ارتباطی ندارم فقط خواستم بهتون کمکی کرده باشم...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر می خواین به قیمت خوب فروش بره اینجا جاش نیست چون معمولا طرفدارهای محصولات اپل تو سایت i-phone.ir بیشتر خرید و فروش می کنن البته بگم من با این سایت هیچ ارتباطی ندارم فقط خواستم بهتون کمکی کرده باشم...

سلام..

دوست عزیز اونجا تاپیک دادم..اون هم نه یک بار! سه بار..اما مدیر تایید نمیکنه که نمایش داده بشه!

نمیدونم مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

سلام....

حالا هی بهونه بیارید...هی ناز کنید! تا وقتی هست کسی نمیخره :wacko:

همین فروخته میشه همه افسوس میخورن که کاش زودتر دیده بودن و این حرفهای کلیشه ای!!! :-?

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...