رفتن به مطلب

راهنمایی برای شناسایی مشکل اس اس دی (فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

همانطور ک از تایپیک مشخصه دوستان اگر کسی در رابطه با این اخطار ک در برنامه اچ دی تیون عکسش هست سطر اول attention داده وتعداد خطا ها ک داده اطلاع داره بگه ممنون، 

دستور تریم هم در ویندوز ده اجرا کردم ، دو سه روز ک چک میکنم تعداد خطا ثابت مونده مقدارش، 

درایو رو تو اچدی تیون تستم گرفتم مشکلی نداشت و هم در اس اس دی لایف هم مشکلی نداشت ! 

یه نکته دیگه وقتی سیستم رو روشن میکنم یه لحظه ارم ویندوز ک میاد ریستارت میشه دوباره و لود میکنه ! 

بنظر دوستان این مشکلش حل شده یا با فرمت اوکی میشه ؟ یا به گارانتی اطلاع بدم؟ 

DSC_0113~02.jpg

ویرایش شده توسط frzm2014
لینک به دیدگاه

درود 

ته رنگ آبی روی عکس مانع خواندن جزییات می شه.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

ته رنگ آبی روی عکس مانع خواندن جزییات می شه.

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

درود

خط اول تعداد بلوکهای مرده رو نشان می‌ده. اگر تعدادشون زیاد نمی‌شه مشکلی نداره. 

این اس‌اس‌دی قدیمیه، بعید می‌دونم گارانتی داشته باشه، با این وجود اگر گارانتی داره ببر برای گارانتی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

خط اول تعداد بلوکهای مرده رو نشان می‌ده. اگر تعدادشون زیاد نمی‌شه مشکلی نداره. 

این اس‌اس‌دی قدیمیه، بعید می‌دونم گارانتی داشته باشه، با این وجود اگر گارانتی داره ببر برای گارانتی.

منظور از مرده چیه ،؟ تا 98 گارانتی داره ،ولی تو تست لایف پرو هم سلامتشو میگه! علتش چیه این بلوک مرده

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

منظور از مرده چیه ،؟ تا 98 گارانتی داره ،ولی تو تست لایف پرو هم سلامتشو میگه! علتش چیه این بلوک مرده

retired لفظی یعنی بازنشسته، اینجا یعنی بخشهایی که دیگر قابل استفاده نیستند. نگفتم ssd خرابه. این بلوکها اگر روی همین عدد بمونند مشکلی نیست. گفتم اگر گارانتی می پذیره ببر برای گارانتی. ایرادش هم با عکس همین آزمون و ریستارت ناموجه پیش از بوت آشکار سازی می‌شه.البته قبلش مطمئن شو که ایراد از جای دیگری نیست.

علت  می‌تونه پاور نامناسب باشه و یا کلا کهنه شدن ssd باشه که برای ssd  های با فناوری قدیمی پیش می‌آد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

retired لفظی یعنی بازنشسته، اینجا یعنی بخشهایی که دیگر قابل استفاده نیستند. نگفتم ssd خرابه. این بلوکها اگر روی همین عدد بمونند مشکلی نیست. گفتم اگر گارانتی می پذیره ببر برای گارانتی. ایرادش هم با عکس همین آزمون و ریستارت ناموجه پیش از بوت آشکار سازی می‌شه.البته قبلش مطمئن شو که ایراد از جای دیگری نیست.

علت  می‌تونه پاور نامناسب باشه و یا کلا کهنه شدن ssd باشه که برای ssd  های با فناوری قدیمی پیش می‌آد.

پاورمم نوعه ،480 گرین ،اس اس دی هم ماهه دارم ،دستور تریم رو ک فعال کردم ازون به بعد اضافه نشده اون مقدار ارور ،میخام هارد رو بفروشم،میخام بدونم مشکل جدی نداره ...

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

پاورمم نوعه ،480 گرین ،اس اس دی هم ماهه دارم ،دستور تریم رو ک فعال کردم ازون به بعد اضافه نشده اون مقدار ارور ،میخام هارد رو بفروشم،میخام بدونم مشکل جدی نداره ...

اگر سیستم عامل بی ایراد نصب و بوت بشه و تعداد اون بلوکها زیاد نشه مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...