رفتن به مطلب

کابل HDMI 1.4 یا HDMI 2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...جدیدا یه TV QLED سامسونگ خریدم مدل Q7F که جزوه یکی از با کیفیت ترین TV های دنیاست و همچنین تو ایجاد عمق کنتراست بالا و رنگ شاید بشه گفت حرف اول رو میزنه.

درحال حاظر من از کابل HDMI 1.4 استفاده میکنم و داخل تنظیمات هم مشکلی بابت اتصال وجود نداره و اینارو دستگاه تایید کرده

HDCP 2.2 = Accepted

resolution 4k =Accepted

حالا سوالم اینه که اگر من از کابل hdmi ورژن 2 استفاده کنم ایا کیفیت تصویر و عمق رنگ تصویر من بیشتر میشه ؟ یا نه ؟ و اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از هر 2 کابل رو داشتان ممنون میشم یه فیدبک بدن...قیمت این کابل 150 هزار تومن هست میخوام ببینم اگر اصلا ناثیری نداره نخرم..ممنون از شما.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، jvcj گفته است :

سلام دوستان...جدیدا یه TV QLED سامسونگ خریدم مدل Q7F که جزوه یکی از با کیفیت ترین TV های دنیاست و همچنین تو ایجاد عمق کنتراست بالا و رنگ شاید بشه گفت حرف اول رو میزنه.

درحال حاظر من از کابل HDMI 1.4 استفاده میکنم و داخل تنظیمات هم مشکلی بابت اتصال وجود نداره و اینارو دستگاه تایید کرده

HDCP 2.2 = Accepted

resolution 4k =Accepted

حالا سوالم اینه که اگر من از کابل hdmi ورژن 2 استفاده کنم ایا کیفیت تصویر و عمق رنگ تصویر من بیشتر میشه ؟ یا نه ؟ و اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از هر 2 کابل رو داشتان ممنون میشم یه فیدبک بدن...قیمت این کابل 150 هزار تومن هست میخوام ببینم اگر اصلا ناثیری نداره نخرم..ممنون از شما.

سلام علیک من برای تلویزیون ورژن ۲ استفاده کردم قیمت پایین‌تر هم توی سایت دیجیک حدود ۳۷ تومان خریدم  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان اصلاً چجوری باید فهمید کابل ورژن 2 هست یا 1.4
الان اینقدر مارک ها تو بازار زیادن که نمیشه واقعاً به نوشته های روی پک ها اطمینان کرد
آیا راهی برای تشخیص کابل ورژن 2 هست؟

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیک من برای تلویزیون ورژن ۲ استفاده کردم قیمت پایین‌تر هم توی سایت دیجیک حدود ۳۷ تومان خریدم  

با کابل 1.4 تست کردید ببینید چقدر فرق داره کیفیت تصویر ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
دوستان اصلاً چجوری باید فهمید کابل ورژن 2 هست یا 1.4
الان اینقدر مارک ها تو بازار زیادن که نمیشه واقعاً به نوشته های روی پک ها اطمینان کرد
آیا راهی برای تشخیص کابل ورژن 2 هست؟

درود

نمیشه از روی کابل تشخیص داد اما خب ظاهر کابل های خوب یجورایی مشخصه اما در مورد اینکه بدونید 1.4 هست یا 2.0 یا 2.1 تنها راه اینه عملی تست بشه و میزان فریم دریافتی روی 4K رو ببینید چند هست اگه 30 بود و بیشتر نبود کابل شما 1.4 هست اما اگه روی 60 فریم بود کابل شما شماره 2.0 هست اما اگه 120 فریم بود کابل شما 2.1 هست.

لینک به دیدگاه

ورژن کابل مهم نیست به اون صورت    اون 1.4 و 2 یا 2.1  برای پورت ها hdmi  هست که روی دستگاه ها و دیواسها هست

من الان با کابل که 9 سال قبل خریدم تو 4k فریم 80 تا  هم میگیرم  ولی پورت روی دستگاه هایی که دارم hdmi 2  هست

اصل اینه که کابل پرسرعت باشه و با کیفیت

ویرایش شده توسط ahmad91
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...