رفتن به مطلب

مشاوره : انتخاب سیستم بر اساس Intel یا AMD ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم الان چه سیستمی رو پیشنهاد میدین ؟ با توجه به اینکه الان پردازنده های رایزن هم به بازار اومدن میتونن پردازنده های اینتل رو کنار بزنن ؟

من کلی اشتباه کردم توی انتخاب سیستم . الان هم که پردازنده های رایزن وارد بازار شده میترسم بازم سیستم اشتباهی رو برای خرید انتخاب کنم . سیستم حال حاضر من بر اساس AMD هست .

لطفا برای خرید قطعات راهنماییم کنید . میخوام سیستمی بردارم که پشیمونم نکنه . سیستمی که میخوام بخرم بودجش زیاد مهم نیست چونکه یک جورایی میخواد سرمایه کاریم بشه هزینه میخوام بکنم . اما معقول . نه اینکه بره روی 20 میلیون تومن . گرافیک حدودای 3 و 500 یا 600 . پردازنده روی 2 تا 3 . مادربورد هم تا 3 تومن . بقیه قطعات هم که دوستان خودشون بهتر میتونن راهنمایی کنن .

سیستم جوری باشه که هم بازی رو بتونم روش با حالت اولترا اجرا کنم هم اینکه بتونم نرم افزار هایی مثل اوتوکد و 3dmax رو با هم اجرا کنم . سیستم خودم الان حقیقتش داره اذیتم میکنه . تا حالت مدیوم هست ولی کارایی بالایی نداره .

پیشاپیش ممنون از دوستان عزیز .

لینک به دیدگاه

به سری 8000 اینتل ,کافی لیک فکر کنید.

لینک به دیدگاه

عزیز اگه میتونید بودجه حداکثر بودجه کل رو بگین که دوستان بتونند بهتر راهنمایی کنند.

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Abbas Ma گفته است :

حدودا 14 میلیون .

درود

با این بودجه شما اگه 1950X بخرید ، تا n سال نیاز به هیچ ارتقا و هزینه ای از بابت پردازنده نخواهید داشت و براحتی همه گیم ها و نرم افزارهای محسباتی و رندینگ رو با بازده هرچه بیشتر نسبت به قیمتش براتون اجرا میکنه و از این بابت اصلا جای نگرانی که تو انتخابتون دچار اشتباه شده باشید ، نیست 

اگه فامیل کشورای حاشیه داشته باشید ، قشنگ همین یک قلم براتون "حداقل" 1تومن ارزونتر میفته . 

مزایا و ویژگی های T.Ripper هم که دیگه گفتنی نیست و واضحه ... منتظر پیشنهاد دوستان برای ریز قطعات باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...