رفتن به مطلب

عملکرد فوق العاده معماری AMD VEGA در بنچارک VRMark Cyan Room !

Recommended Posts

• کاربر ویژه

d6daa111c47ebe2e48c1350677e4b63b.png

امروز Futuremark  به صورت رسمی ،بنچمارک جدید Cyan Room  را با نرم افزار VRMark بروز رسانی کرد.تست Cyan Room  در مقایسه با DirectX11 که در حال حاضر پایه و اساس بسیاری از عناوین واقعیت مجازی است ،اولین بنچمارک بر پایه API جدید مایکروسافت یعنی DirectX12 و واقعیت مجازی است .در حقیقت این بنچمارک نوید استفاده بهتر از منابع سخت افزاری را میدهد .در تست های منتشر شده که توسط سایت رسمی Radeon.com  انجام شده و توسط آقای Scott Wasson  به اشتراک گذاشته شده است پردازنده Ryzen 71800X مورد استفاده قرار گرفته است. متاسفانه در این تستها کارت گرافیک GTX 1080Ti مورد استفاده قرار نگرفته است.

بنچمارک VRMark در حال حاضر از طریق فروشگاه استیم و با تخفیف 75 درصدی با قیمت 5 دلار قابل تهیه است.

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

بنچمارک VRMark در حال حاضر از طریق فروشگاه استیم و با تخفیف 75 درصدی با قیمت 5 دلار قابل تهیه است.

سلام

تازه اگه رجیون استیمتون روسیه باشه میتونید VRmark رو به همراه نسخه کامل 3dmark (یعنی با timespy ) رو روی هم بخرید 2.5 دلار :|  حدود 84 درصد تخفیف خورده:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
تمامی قله های بنچمارکها رو هم فتح کنن این کارتهای AMD
 تو ایران با این قیمت هایی که دارن  هیچ و هیچ و هیچ و هیچ ارزشی ندارن برای خیلی ها بجز ماینر ها
خبر فتح و فتوحاتش  هم نزارید اب از آب تکون نمیخوره و اصلاً مهم نیست xDxD

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/02, 18:00:25، Farjam گفته است :

سلام

تازه اگه رجیون استیمتون روسیه باشه میتونید VRmark رو به همراه نسخه کامل 3dmark (یعنی با timespy ) رو روی هم بخرید 2.5 دلار :|  حدود 84 درصد تخفیف خورده:D

من 3DMark رو خیلی وقت پیش با همین کوپن های ۹۰ درصدی خریدم... :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

من 3DMark رو خیلی وقت پیش با همین کوپن های ۹۰ درصدی خریدم... :دی

سلام

قاعدتا" برای کسی که استفاده خاصی نداره و میخواد برای تست شخصی استفاده کنه اصلا به قیمت های اصلیش ارزش نداره، من توی هفته اول ریلیز 3dmark نسخه کاملش رو خریدم(فکر کنم 20 دلار شد ) از خود وبسایتشون تا کالکشن بنچمارکهای futuremark ام کامل بشه، قبلش هم  نسخه های اصلی و 03 و 05 و 06 و vantage و 11 رو خریده بودم ، چون برای ثبت برخی رکوردها میبایست نسخه کامل رو میداشتم :D  فقط آپگرید تایم اسپای رو نگرفته بودم که توی استیم اینقدر ارزون بود که دوباره همشو خریدم همراه با VRmark:D

تا 28 نوامبر توصیه میکنم همه افرادی که اکانت استیم دارن و تا الان اینو نخریدن ، برن بخرنش

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام

قاعدتا" برای کسی که استفاده خاصی نداره و میخواد برای تست شخصی استفاده کنه اصلا به قیمت های اصلیش ارزش نداره، من توی هفته اول ریلیز 3dmark نسخه کاملش رو خریدم(فکر کنم 20 دلار شد ) از خود وبسایتشون تا کالکشن بنچمارکهای futuremark ام کامل بشه، قبلش هم  نسخه های اصلی و 03 و 05 و 06 و vantage و 11 رو خریده بودم ، چون برای ثبت برخی رکوردها میبایست نسخه کامل رو میداشتم :D  فقط آپگرید تایم اسپای رو نگرفته بودم که توی استیم اینقدر ارزون بود که دوباره همشو خریدم همراه با VRmark:D

تا 28 نوامبر توصیه میکنم همه افرادی که اکانت استیم دارن و تا الان اینو نخریدن ، برن بخرنش

بله. درسته... بهترین نرم‌افزار تست و مقایسه هست، چه 3DMark چه PCMark,... البته من فقط برای داشتن ش تو استیم خریده بودم تا روزی باهاش تست و مقایسه کنم، اینطور که فهمیدم بسته الحاقی Time Spy خیلی سنگینه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...