رفتن به مطلب

هنگ کردن بی دلیل کامپیوتر ، از کار افتادن usb ها و..

hmydcm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.
نزدیک به 1 سال پیش ، کامپیوتر ما ( PC ) شروع کرد به هنگ کردن های بی مورد و بدون هیچ زمان بندی خاص ( برحی موافع شدید برحی موارد کم ). این مشکل حتی با حذف و نصف مجدد ویندوز ، ویروس کشی و حتی فرمت هارد و انتقال مجدد اطلاعات هم درست نشد. یعنی مشکل به قوت خودش باقی موند. البته فکر می کنم پیش از این هم این مشکل به وجود اومده بود اما بعداز چند مدت به طور کامل رفع شد.
علاوه بر مشکل هنگ کردن ، چند هفته آخر حتی پورت های usb هم از کار افتادند. البته این هم همیشگی نبود اما اکثر موارد پورت ها چه برای اتصال فلش و چه موس کار نمی کردند.

البته ناگفته نماند این اواخر با هارد سیستم هم به مشکل برخورده بودیم. یعنی علاوه براین که سیستم هنگ می کرد ، گاهی اوقات در هنگام شروع به کار سیستم ، هارد هم شناسایی نمیشد و یا به هر دلیل دیگه ای نیاز بود تا کابل مربوط از هارد فطع و مجدد وصل بشه تا ارتباط برقرار بشه.
علاوه براین برخی از مواقع در صفحه مانیتور هم لرزش های خفیفی احساس می شد. البته مشکل لرزش مربوط به چند ماه اخیر نیست و سابقه درازی داره...
من فکرمیکنم تمام این موارد به مشکل به وجود اومده مربوط هستند. اما خب دقیقا نمی دونم مشکل چی هست و از کجاست؟

این کامپیوتر حدود 6 سال عمر داره ( تقریبا ) و از ابتدا استفاده های زیادی برای بازی ، نصب ویندوز و اجرای نرم افزارهای مختلف از اون می شده. از نظر سخت افزاری در زمانش خودش خیلی عالی بوده. اما این مشکلات اخیر به خصوص هنگ کردن های بی مورد ، کارایی سیستم رو به کلی مختل کرده.
رم : 2 احتمالا DDR2 ، گرافیک 1 ، مادربرد asus اما مدل اون رو به خاطر ندارم

سیستم رو بردیم پیش تعمیرکار و گفتند ظاهرا پاور ضعیف شده و در نتیجه قطعاتی از مادربرد دچار مشکل شده ( عدم کارکرد پورت های usb ). البته در مورد هنگ کردن های بی مورد چیزی دست گیرشون نشده بود. پیشنهادی که به ما کردن این بود که مادربرد به علاوه پاور رو عوض کنیم چراکه مادربرد ما قدیمی هست و امکان تعمیر اون نیست و اگر هم باشه قیمت خیلی بالا خواهد داشت. ( اینطور که به ما گفتند مشکل پورت های usb مربوط به آی سی مادربرد هست )
+ واقعیت اینکه من این سیستم رو یکی دو جا بیشتر نبردم و این دو نفر هم امکانات زیادی برای تعمیر نداشتند. با این حال مادربرد برای تعمیر به نمایندگی فرستادند و ظاهرا نمایندگی به علت قدیمی بودن مادربرد و نداشتن آی سی مربوط ، نتونسته مشکل پورت ها رو رفع کنه...

باتوجه به توضیحاتی که دادم ، می شه حدس زد مشکل از چی می تونه باشه؟

لینک به دیدگاه

من هم با این چنین مشکلاتی روبرو شده بودم همه چیو عوض کردم (مادر برد - cpu - گرافیک - هارد و ...) آخر سر با عوض کردن پاور مشکل به کلی حل شد !

پاور با گذشت زمان ضعیف میشه و نمیتونه توان مورد نیاز سیستم رو برسونه و باعث ایجاد همچین مشکلاتی میشه.

لینک به دیدگاه

پاور 

دوم  سلامت هارد 

سوم  داغ کردن بیش ازحد چیپ جنوبی 

شما 99%مشکلت با این سه تاست

مدل دقیق پاور  و cpuو گرافیکتونو اعلام کنید

دوم تست سلامت هارد hd tuneبا عکس از صفحه دوم یا healt

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Bloody گفته است :

من هم با این چنین مشکلاتی روبرو شده بودم همه چیو عوض کردم (مادر برد - cpu - گرافیک - هارد و ...) آخر سر با عوض کردن پاور مشکل به کلی حل شد !

پاور با گذشت زمان ضعیف میشه و نمیتونه توان مورد نیاز سیستم رو برسونه و باعث ایجاد همچین مشکلاتی میشه.

یعنی با عوض کردن پاور ، مشکلات هنگ کردن و کار نکردن پورت ها هم رفع خواهد شد؟

به نظر شما احتمال داره پاور قطعاتی رو ضعیف یا خراب کرده باشه؟ اگر بله چه قطعاتی می تونه باشه؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

پاور 

دوم  سلامت هارد 

سوم  داغ کردن بیش ازحد چیپ جنوبی 

شما 99%مشکلت با این سه تاست

مدل دقیق پاور  و cpuو گرافیکتونو اعلام کنید

دوم تست سلامت هارد hd tuneبا عکس از صفحه دوم یا healt

متاسفانه در حال حاضر به کیس و قطعات اون دسترسی ندارم و اون رو برای تعمیر فرستادم.  اما در اولین فرصت اطلاعات مربوط رو قرار می دم...

این احتمال وجود داره که ضعیف بودن پاور ، قسمتی از مادربرد یا هارد رو خراب کرده باشه؟ در این صورت راه حل چیه؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، hmydcm گفته است :

یعنی با عوض کردن پاور ، مشکلات هنگ کردن و کار نکردن پورت ها هم رفع خواهد شد؟

به نظر شما احتمال داره پاور قطعاتی رو ضعیف یا خراب کرده باشه؟ اگر بله چه قطعاتی می تونه باشه؟

به احتمال زیاد با تعویض پاور مشکل حل میشه. (ایراد هایی که قبلا در اثر نرسیدن ولتاژ مناسب وارد شده رو نمی دونم درست بشه یا نه  ولی باعث همه اینا به احتمال خیلی زیاد کهنه و قدیمی شدن پاور هست.)

در ضمن سعی کنین پاور با برند معتبر بخرین که در آینده این مشکل براتون تکرار نشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...