رفتن به مطلب

تنظیم سیستم صوتی ماشین

amirghz41148
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده یه سوال دارم الان من یه سیستم رو ماشینم دارم یه ساب ووفر با یه امپلی با یه ضبط تصویری که ضبطش زیاد مال نیست الان من میخوام با بهترین صدا و کوبش خوب برسم که نهایت قدرت صدا رو با این ضبط و سیستم داشته باشم اگر مدل هر کدوم از این سیستم رو خواستید بگی با عکس بفرستم لطفا راهنمایی کنید چطور تنظیمش کنم امپلی و ضبط رو.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش نیاز به گوش دادن داره. یعنی صدای سیستم با همون سیستم تو ماشین مختلف فرف میکنه. به خوای اصولی تنظیم کنی یک روز وقتتو میگیره.

اینجوری هم نیست که مثلا یکی باید بگه فلان چیزو بزار روی +5 یا اون یکی آپشنو تا آخر زیاد کن. باید خودت پلی بدی آهنگایی که میخوای با تن اونا EQ و سایر تنظیمات رو بزنی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirghz41148 گفته است :

سلام دوستان بنده یه سوال دارم الان من یه سیستم رو ماشینم دارم یه ساب ووفر با یه امپلی با یه ضبط تصویری که ضبطش زیاد مال نیست الان من میخوام با بهترین صدا و کوبش خوب برسم که نهایت قدرت صدا رو با این ضبط و سیستم داشته باشم اگر مدل هر کدوم از این سیستم رو خواستید بگی با عکس بفرستم لطفا راهنمایی کنید چطور تنظیمش کنم امپلی و ضبط رو.

سلام دوست من.

برای داشتن بهترین صدا توی هر خودرو  و وسیله ای باید DAC خوب داشته باشید که توی خودرو این کار به عهده پخش خودرو هست.

اگر سیستم خودرو رو بدن انسان در نظر بگیرید پخش خودرو مغز این بدن میشه که تمام فرمان ها از این قسمت میاد.

اگر پخش خوب نداشته باشید هیچ وقت نمیتونید به صدای خوب برسید.

اگر پخش خوبی ندارید توصیه میکنم عوضش کنید برای رسیدن به صدای با کیفیت تر.

درباره تنظیم هم.

شما اول باید از روی پخش اکولایزر رو 0 کنید یعنی هیچ افکتی به صدا ندید. بیس تریبل و میدرنج همه رو 0 کنید.

فیلترهای لازم رو بدید مثل hpf و lpf که نمیدونم پخش شما داره یا نه ولی فیلترهای مهمی هستن. اگر پخش شما نداره باید از روی امپلی فایر این فیلترها رو بدید.

بعد از روی امپ gain یا sensitivity رو ببرید روی کمترین صدای ممکن که معمولا عدد 0 هست. دقت کنید که دو پیچ با این اسم هست که یکی برای ساب و دیگری برای باندها هست.

پیچ های دیگه هم هستن که با اسم فیلتر یا eq یا بیس بوست هستن. bass boost رو همیشه 0 کنید. فیلتر رو در حالت عادی برای هر دو خروجی باید off کنید ولی اگر پخش شما فیلترهایی که گفتم رو نداره.

خروجی که به باند خورده این کلید رو بزارید روی hpf و پیچی که برای این کار هست رو دور و بر عددی مثل 100 ببرید. اگر باندتون خوب هست تا 70 میتونید پایین بیارید اگر خوب نیست ببرید روی 150. البته عدد نداره و با توجه به عددهای شروع و پایان باید تخمین بزنید. *** خروجی که به ساب خورده  این کلید رو روی lpf بزارید و عددش رو در محدوده 100 بزارید.

بعد صدای پخش رو به ماکزیمم حدی که معمولا استفاده میکنید ببرید. این نکته رو هم در نظر بگیرید که به دلیل های اند نبودن پخش های زیر 1.5 میلیونی بهتره از 10 درصد ولوم بالای پخشتون استفاده نکنید چون صدای دیستورت شده ای ازش بیرون میاد. مثلا پخشون 65 ولوم داره بعد از 60 صدا خراب میشه بالاتر نبرید بهتره. اهنگ رو هم یه موزیکی که کیفیت بالایی داره و هم بیس خوبی داره و هم ووکال و ساز زیاد توش هست استفاده کنید.

حالا برید تو صندوق و شروع به پیچوندن اون پیچ gain کنید اول برای ساب. صدا شروع به زیاد شدن میکنه با گوش خودتون ببینید کی صدای ساب ووفر عوض میشه. هرجایی که احساس کردید صداش خراب شد یا داره بد بیس میزنه گین رو خیلی کم، کم کنید بزارید همونجا باشه.

حالا برید سراغ گین باندها و به همون ترتیب زیاد کنید تا به جایی برسه که صدا خراب شه کمی کمش کنید و همونجا بزارید.

حالا میتونید برید داخل ماشین و صدا بگیرید ببینید جایی مشکل هست یا نه و با همون پیچ صدا رو تنظیم کنید اگر لازم بود.

حالا میتونید از اکولایزرها هم استفاده کنید.

امیدوارم متوجه شده باشید.
اگر نفهمیدید از امپلی فایر قسمتی که این کلید و پیچ ها هست عکس بزارید مدل باند و ساب و پخشتون رو هم بگید.

در خدمتتون هستم دوست من.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

بنده فردا عکس میگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/06, 16:00:23، amirghz41148 گفته است :

بنده فردا عکس میگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ممنون

در خدمتتون هستم دوست من.

فقط لطف کنید پخش و باند و ساب رو مدل بگید.
امپلی اگر بتونید مدلش رو بگید که خیلی خوبه نشد همون عکس بفرستید.

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام وقت بخیر من سیستمم ضبط پایونیر 6350sd هست. وامپ mb 9800xl. و باندم 6975v2. و سالم پایونر 312d4. صدای لذت بخشی ازشون  نمی برم.

ممنون میشوم اگه بگید چجوری باید تنظیمات درست کنم که لذت بخش بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...