رفتن به مطلب

گرافیک gtx1060 3gb

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گرافیک 1060 msi نسخه 3 گیگ ارزش داره بخرم چون میترسم بخرم از نظر ممنوری کم بیاره مخصوصا تو بازی های آینده  که مموری کارت گرافیک خیلی مهمه . موندم گرافیک 4 گیگ 1050 بخرم یا گرافیک 1060 سه گیگ البته دسته دوم .فقط همین مشکل مموری گرافیک 1060 دو دلم کرده .چون اکثریت گفتن 3 گیگ دیگه دوره ش تموم شده  الان کمش 4 گیگ هست . بودجم هم محدوده به زور باید جور کنم واسه 1060 سه گیگ .  1050 درسته قدرتش خیلی کمتره ولی خب تا چند سال مشکل کم بودن مموری گرافیک نداره ت بازی ها برای من بازی فول  اچ دی کفایت میکنه  . خودم r9 270 داشتم  2 گیگش که تو بازی های مثل فورازا همش میگفت لو مموری  و همچنین تو بازی جی تی آ   ممنون میشم راهنمایی کنید  .

لینک به دیدگاه

1060 3 گیگ فقط VRAM کم تر نداره نسبت به مدل 6 گیگ بلکه قدرتش نیز کمتر هست و 5 تا 10 فریم کمتر فریم ریت میده اما از 1050 یا حتی 1050ti که بهتر هست شما هم میتونید به جای خرید نسخه غیر رفرنس خیلی های اند مثل همین مدل msi به سراغ برند های کم هزینه تر برید مثل زوتاک یا غیره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، zadmehr گفته است :

سلام دوستان گرافیک 1060 msi نسخه 3 گیگ ارزش داره بخرم چون میترسم بخرم از نظر ممنوری کم بیاره مخصوصا تو بازی های آینده  که مموری کارت گرافیک خیلی مهمه . موندم گرافیک 4 گیگ 1050 بخرم یا گرافیک 1060 سه گیگ البته دسته دوم .فقط همین مشکل مموری گرافیک 1060 دو دلم کرده .چون اکثریت گفتن 3 گیگ دیگه دوره ش تموم شده  الان کمش 4 گیگ هست . بودجم هم محدوده به زور باید جور کنم واسه 1060 سه گیگ .  1050 درسته قدرتش خیلی کمتره ولی خب تا چند سال مشکل کم بودن مموری گرافیک نداره ت بازی ها برای من بازی فول  اچ دی کفایت میکنه  . خودم r9 270 داشتم  2 گیگش که تو بازی های مثل فورازا همش میگفت لو مموری  و همچنین تو بازی جی تی آ   ممنون میشم راهنمایی کنید  .

سلام دوست عزیز اگه میشه بودجتونو بگید تا متناسب با  پولتون بهتون پیشنهاد بدیم 

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز اگه میشه بودجتونو بگید تا متناسب با  پولتون بهتون پیشنهاد بدیم 

بودجه م محدوده تا 850 جور کرده بودم ولی میتونم تا نهایک 1.50 الی 1100 جور کنم 1060رو دسته دوم میخواستم بخرم 1.50 سه گیگ که دیدم به صرفه نیست  3 گیگ بخرم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mokh1999 گفته است :

1060 3 گیگ فقط VRAM کم تر نداره نسبت به مدل 6 گیگ بلکه قدرتش نیز کمتر هست و 5 تا 10 فریم کمتر فریم ریت میده اما از 1050 یا حتی 1050ti که بهتر هست شما هم میتونید به جای خرید نسخه غیر رفرنس خیلی های اند مثل همین مدل msi به سراغ برند های کم هزینه تر برید مثل زوتاک یا غیره

برند های زوتک بهش اعتماد ندارم زوتک 18 ماه گارانتی داره ولی بقیه 3 سال  میترسم الکی بخرم زود خراب شه چون یه r9 270  داشتم به خاطر برند کم نام و نشان خراب شد اگه ایسوس با ام اس آی یا گیگا بود فکر نکنم خراب میشد

ویرایش شده توسط zadmehr
لینک به دیدگاه

وقتی بودجه کم داری ب جدید بودن نسلش فکر نکن

اگرم ک کم نداری 1070 بخر

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ali rezaii گفته است :

مثلا 970 بخر ک خیلی بهتره یا 980 

مموریشون هم 4 گیگ هست 

این حرف شما رو تا یه جایی من قبول دارم اما نسل قبل واقن پرمصرف بودن و باید استاتر ببینه پاورشون در چه حده که خود پاور اک هم حدود 300 قیمت میخوره 650 وات

اما من 1060 رو با  پاور 430 تست پایداری گرفتم چند روز و کاملا اوکی بود 

در ضمن باید به اینم توجه کرددر یکی از تاپیک های فرو م هم هست که سال به سال اختلاف کمتر میشه به علت معماری جدیدتر نسل حاضر

شاید کمکی کنهhttps://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/81744-کدام-کارت-گرافیک-بهتر-است1060vs980/&tab=comments#comment-968839 

ویرایش شده توسط mokh1999
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، zadmehr گفته است :

بودجه م محدوده تا 850 جور کرده بودم ولی میتونم تا نهایک 1.50 الی 1100 جور کنم 1060رو دسته دوم میخواستم بخرم 1.50 سه گیگ که دیدم به صرفه نیست  3 گیگ بخرم

داداش مدل گالکس 6 گیگ میشه 1100 گیر اورد نیازی نیست مدل 3 گیگ تهیه کنید 

کمی بگردین کارت گرافیکهای خوبی رو میتونید پیدا کنید 390x یا 980 هم بدک نیست اگه پیدا کنید 

در کل به نظرم عجله نکنید وقتی دارین این مقدار هزینه میکنید بهتره اطمینانی  تر عمل کنید و مدل 6 گیگ تهیه کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، zadmehr گفته است :

برند های زوتک بهش اعتماد ندارم زوتک 18 ماه گارانتی داره ولی بقیه 3 سال  میترسم الکی بخرم زود خراب شه چون یه r9 270  داشتم به خاطر برند کم نام و نشان خراب شد اگه ایسوس با ام اس آی یا گیگا بود فکر نکنم خراب میشد

دوست عزیز یکی از بهترین برند ها همین زوتاک  هست که چون برندش خوب تو ایران جا نیافتاده  خدارشکر  وارد کننده ها براش قیمت نامعقول نمیدن وگرنه از نظر قدرت  جزو بهترین هاست - خرابی ربطی به برند نداره تو وسایل دیجیتالی همیشه احتمال خراب شدن بعضی وسایل هست - من که پیشنهاد میکنم اگه تونستید زوتاک پیدا کنید حتما تهیه اش کنید

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، HamidGameCenter گفته است :

1060 6گیگ
1150 میده

ممنون دوست عزیز ولی گالاکس چه برندی هست ؟ شناخته شده هست میشه بهش اعتماد کرد ؟

لینک به دیدگاه

یکی از دوستانم دقیقا همین مدل رو موقعی که نوش 1.100.000 بود خریدش ، راضی هم هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز یکی از بهترین برند ها همین زوتاک  هست که چون برندش خوب تو ایران جا نیافتاده  خدارشکر  وارد کننده ها براش قیمت نامعقول نمیدن وگرنه از نظر قدرت  جزو بهترین هاست - خرابی ربطی به برند نداره تو وسایل دیجیتالی همیشه احتمال خراب شدن بعضی وسایل هست - من که پیشنهاد میکنم اگه تونستید زوتاک پیدا کنید حتما تهیه اش کنید

نمیدونم والا من تجربه ای ندارم از برند زوتک ولی من 1050 رو زوتک 780 میداد و ام اس آی 840 همه گفتن ام اس آی بخر چون تضمین شده ست برندش سراغ زوتک نرو . گفتم 60 تومن به نفعمه ها زوتک :D:D

لینک به دیدگاه

گرافیکهای زوتک خوب هست و مشکلی ندارن

خودم میخواستم گرافیک zotac 1050ti بخرم یکدفعه ناموجود شد(710 تومن قیمتش بود) و مجبور شدم asus 1050 بخرم(580 تومن)

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، HamidGameCenter گفته است :

گرافیکهای زوتک خوب هست و مشکلی ندارن

خودم میخواستم گرافیک zotac 1050ti بخرم یکدفعه ناموجود شد(710 تومن قیمتش بود) و مجبور شدم asus 1050 بخرم(580 تومن)

واقعا حیف شد ناموجود شد منم میخواستم بخرم  . الان  هم که قیمت همه چی ناجور بالا رفته دیگه نمیشه چیزی خرید:(

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، zadmehr گفته است :

نمیدونم والا من تجربه ای ندارم از برند زوتک ولی من 1050 رو زوتک 780 میداد و ام اس آی 840 همه گفتن ام اس آی بخر چون تضمین شده ست برندش سراغ زوتک نرو . گفتم 60 تومن به نفعمه ها زوتک :D:D

داداش خیلی بی معنیه  اون چه که گفتن 

با این که من خودم ام سی ای استفاده کردم و واقعا میگم در بیصدا بودن و خنک کنندی عالیه اما در کل  زوتاک  هم فوق العاده هست و بیشتر کسایی که دیدم کارت گرافیک از برند زوتاک داشتن خیلی راضی بودن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...