رفتن به مطلب

آیا کارت گرافیک بر روی کیفیت تماشای ویدیو تاثیری دارد ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

آیا برای یک مانیتور 24 اینچ با رزولویشن  1200 * 1920  مهمه که کارت گرافیک خاصی داشته باشه ؟ 

کارت گرافیک من قدیمی هستش و دیشب برای تست خواستم یک بازی رو نصب کنم متوجه شدم بازی رو بالا نمیاره چون کارت گرافیک از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه

اهل بازی نیستم فقط تست کردم اما چون خیلی اهل فیلم و سریال هستم و کیفیت تماشای فیلم برام اهمیت داره برام سوال شد که آیا گرافیک تاثیری در کیفیت فیم ها داره یا نه خصوصا در مانیتور 24 اینچ با این رزولویشن که از فول اچ دی بالاتره

مشخصات  :

مانیتور dell u2410

cpu i5 4400

مادربرد :  ASUS Z97-K

ممنون از شما

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به نظر من که خیلی تاثیر داره مثلا من یک زمانی گرافیکم gtx 430 بود بدک نبود برای فیلم دیدن اما وقتی سیستممو برای گیم ارتقا دادم و کارت 970 خریدم واقعا همه چیز تغییر کرد انگار رنگ بندی ها روشن تر و زنده تر شد

خودم الان گرافیک روی سیستمم نیست و دارم با گرافیک ان برد سی پیو فیلم نگاه میکنم واقعا کیفیت فیلم خیلی پایین اومده البته دلیلش اینه سی پیو من قدیمه  اما در کل بگم داشتن یه گرافیک خوب برای فیلم دیدن خیلی نیازه به نظرم حداقل یه gtx 730 یا gtx 1030 برای تماشای فیلم عالی باشه 

باید حتما خودت امتحان کنی تا تفاوت ببینی

لینک به دیدگاه

بله تفاوت زیادی در ترکیب رنگ میکنه

بنده خودم روی لپ تاپ یکی از دوستان یه بار با intel HD Graphics تست کردیم و یک بار با GT610m با اینکه هردوی این پردازنده های گرافیکی قدیمی بودند ولی باز هم چیپ Nvidia ترکیب رنگ بسیار جالب تری داشت

شما سعی کنید حتی کارت های رده میانی از آخرین نسل موجود را تهیه کنید که بتونید از بهترین ترکیب رنگ لذت ببرید و رزولوشن هم اذیت نکنه

بنده خودم AMD رو توصیه میکنم چون یکم ترکیب رنگ هاش گرم تره ولی اگر شما به انویدیا عادت کردید؛ همون انویدیا تهیه کنید

لینک به دیدگاه

ندیدم زیاد تاثیری داشته باشه ، اینی هم ک دوستان میگن رنگبندی فیلما با گرافیک فلان فرق میکرد ، اینو میشه توی تنظیمات کارت گرافیک و حتی گرافیک آنبورد اینتل تنظیم کرد .
اما واسه گیم زمین تا اسمون فرق داره ، چون کارتت قدیمیه و اگر دوست داری بعضی وقتا بازی هم بکنید،با توجه به رزولوشن مانیتور بهتره از کارت گرافیک
rx 460 /rx 560 /gtx1050

استفاده کنید . سری های پایینتر از اینا قدرتشون ی مقدار بیشتر از گرافیک آنبورد هستش و زیاد ارزش خرید ندارند

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

خب صد در صد تغییر ایجاد میشه

سری چهار و نه ک قابل مقایسه نیستن

لینک به دیدگاه

اینکه دوستان میفرمایند در رنگ ها تغییر ایجاد میشه و گرمتر میشه خیلی هم عالیه

اما سوال من بیشتر از جهت کیفیت هستش مثلا زمانی که فیلم اکشن تماشا میکنیم و صحنه ها سرعت بالایی دارند کمی کیفیت افت میکنه میخواستم بدونم این مورد ربطی به داشتن یا نداشتن گرافیک داره و تاثیری در این مورد داره یا خیر 

لینک به دیدگاه

اینکه دوستان میفرمایند در رنگ ها تغییر ایجاد میشه و گرمتر میشه خیلی هم عالیه

اما سوال من بیشتر از جهت کیفیت هستش مثلا زمانی که فیلم اکشن تماشا میکنیم و صحنه ها سرعت بالایی دارند کمی کیفیت افت میکنه میخواستم بدونم این مورد ربطی به داشتن یا نداشتن گرافیک داره و تاثیری در این مورد داره یا خیر 

بله توی افت فریم خیلی تاثیر داره .
بنده قبلا گرافیک gt520 داشتم وقتی رو رزولوشن فول اچ دی فیلم پخش میکردم گاها افت فریمای شدیدی داشت(مخصوصا تو لحظه های اکشن فیلم ک دوربین سریعتر حرکت می‌کرد).
حالا هم ۱۰۳۰گرفتم واسه فیلم دیدن و به کل اون مشکل برطرف شده .
اگه میخوای واسه فیلم دیدن گرافیک بخری از نسلای قبلی نگیر ،از نسل های جدید بگیر ک توی کدک های h265 خیلی عالی کار میکنن .پیشنهاد خودم هم ۱۰۰ درصد انویدیا ۱۰۳۰ هستش.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...