رفتن به مطلب

مشاوره CPU 1155

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خودم i3 3220 دارم می خواستم ارتقا بدم بین 3470 ,3570,3570k موندم 

مادربورد h61 I cafe مارک ازراک دارم به درد اورکلاک می خوره یانه  یه هشت پین سی پی یو می خوره

نهایت گرافیک رو بین ۱۰۶۰ و‌۹۸۰ti وrx480 8‌گیگ موندم مانیتورم هم فوریه کا هست  فعلا ۱۰۸۰ بازی می کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام دوستان

خودم i3 3220 دارم می خواستم ارتقا بدم بین 3470 ,3570,3570k موندم 

مادربورد h61 I cafe مارک ازراک دارم به درد اورکلاک می خوره یانه  یه هشت پین سی پی یو می خوره

نهایت گرافیک رو بین ۱۰۶۰ و‌۹۸۰ti وrx480 8‌گیگ موندم مانیتورم هم فوریه کا هست  فعلا ۱۰۸۰ بازی می کنم

درود دوست عزیزم

قطعا خرید سی پی یو K گزینه بهتری هست اما با توجه به اینکه بوردتون قابلیت اورکلاک نداره نمیتونید سی پی یو رو اور کنید.اما بنده خودم در این شرایط باشم کمی بیشتر هزینه میکنم و سی پی یو K میگیرم. 

اگر براتون از نظر بودجه مقدوره بورد و سی پی یو رو بفروشید و یه باندل Z77 و سی پی یو K تهیه کنید که بتونید در صورت نیاز سی پی یو رو اور کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود دوست عزیزم

قطعا خرید سی پی یو K گزینه بهتری هست اما با توجه به اینکه بوردتون قابلیت اورکلاک نداره نمیتونید سی پی یو رو اور کنید.اما بنده خودم در این شرایط باشم کمی بیشتر هزینه میکنم و سی پی یو K میگیرم. 

اگر براتون از نظر بودجه مقدوره بورد و سی پی یو رو بفروشید و یه باندل Z77 و سی پی یو K تهیه کنید که بتونید در صورت نیاز سی پی یو رو اور کنید.

ممنون دستت درد نکنه  احتمالا همون معمولیش رو بگیرم  فقط گرافیک چطور ؟

لینک به دیدگاه

درود.اگه از نظر قدرت بخوای 480ازبقیه ضعیف تره و 980از بقیه قویترولی این گرافیکا که گفتید همگی پرقدرتند ولی اگه قیمت در برابر عملکرد مد نظرتونه به نظرم یه rx460 giga 4g  با قیمت 550-60کارتونو راه میندازه و به سیستمتون میخوره

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، mhs.1371 گفته است :

درود.اگه از نظر قدرت بخوای 480ازبقیه ضعیف تره و 980از بقیه قویترولی این گرافیکا که گفتید همگی پرقدرتند ولی اگه قیمت در برابر عملکرد مد نظرتونه به نظرم یه rx460 giga 4g  با قیمت 550-60کارتونو راه میندازه و به سیستمتون میخوره

سلام علیک 960 دارم به فکر ارتقا بودم موندم والا

لینک به دیدگاه

Up

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مادربردتو بفروش 

حداقل یک b75vبگیر با 3570

اون مادربردت مالی نیست 

لینک به دیدگاه

سلام ممنون ، نظرت درباره کارت گرافیک چیه ؟
۳۵۷۰ هم جدا حدود ۳۷۵ تومن گیر میاد با کرایه حدود ۳۹۰ می شه

لینک به دیدگاه

من گرافیک 1060فقط یکبار دو سه هفته داشتم

اهل بازی نیستم .چندتا چندتا کرافیک داشتم .البته سیستم هم خداقل دوتا ثابت دارم. .ولی هیچوقت جرات نکردم واسه خودم گرافیم بالای 700تومن نگه دارم .مصرف هم نداشتم اونقیمتی 

باز گرافیک از دوستان اهل بازی بپرس.یا اگر کارخاص دیگه ای مد نظرته .مورد استفادتونو بگو. چون بازی و کارهای دیگه .گرافیک متناسبش یکم بالا پایین میشه

اگه تهران هستی .یک سیستم انتیک دارم 1155شاید چندوقت دیگه بفروشم بصورت کیس کامل.3570ومین h77vleو رم دوتا چهارکیگ cl7

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

من گرافیک 1060فقط یکبار دو سه هفته داشتم

اهل بازی نیستم .چندتا چندتا کرافیک داشتم .البته سیستم هم خداقل دوتا ثابت دارم. .ولی هیچوقت جرات نکردم واسه خودم گرافیم بالای 700تومن نگه دارم .مصرف هم نداشتم اونقیمتی 

باز گرافیک از دوستان اهل بازی بپرس.یا اگر کارخاص دیگه ای مد نظرته .مورد استفادتونو بگو. چون بازی و کارهای دیگه .گرافیک متناسبش یکم بالا پایین میشه

اگه تهران هستی .یک سیستم انتیک دارم 1155شاید چندوقت دیگه بفروشم بصورت کیس کامل.3570ومین h77vleو رم دوتا چهارکیگ cl7

دستت درست . ممنون بندرعباس هستم مشخصات سیستم رو با قیمت بفرست ببینیم قسمت چی می شه سی پی یو مدل معمولی یا کا یا اس ؟

لینک به دیدگاه

3570معمولیه . منتهی فعلا خودمم موندم بفروشم یانه .الان هم ddr2خوب هم ddr3هم ddr4فعلا توجعبه هست نصب نشده . دارم فعلا تصنیم نکرفتم از چهارتا .دوتاشو نگه دارم . بعدش هم چندبار باندلی فروختم الان دوسه تا کیس خالی اضافه و قطعات اضافی مونده الکی شلوغ شده  . واسه همین گفتم بخام بفروشم کیس کامل میهام بفروشم . کیس کامل هم ارسالش داستانه .تهران بودید قطعی شد بهتون خبرمیدادم 

لینک به دیدگاه

3570معمولیه . منتهی فعلا خودمم موندم بفروشم یانه .الان هم ddr2خوب هم ddr3هم ddr4فعلا توجعبه هست نصب نشده . دارم فعلا تصنیم نکرفتم از چهارتا .دوتاشو نگه دارم . بعدش هم چندبار باندلی فروختم الان دوسه تا کیس خالی اضافه و قطعات اضافی مونده الکی شلوغ شده  . واسه همین گفتم بخام بفروشم کیس کامل میهام بفروشم . کیس کامل هم ارسالش داستانه .تهران بودید قطعی شد بهتون خبرمیدادم 
ممنون دستت درد نکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...