رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا سیستم عصر قلاب سنگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

پدرم یه سیستم با cpu سلرون و gpu fx 5500 خیلی داره قدیمیه بعد از کلی مشکلاتی که هر روز سر این سیستم براش پیش میاد بالاخره راضی به ارتقا شده

میخوام سیستم رو با حداقل بودجه بشه ارتقا داد

یه پاور 400w داشت امسال سوخت پاور گیرین 535 خودم که شیش سال کار کرده بود رو بهش دادم فکر کنم به پاور نیازی نداره

خود کیسم که فکر کنم نیازی نباشه

هارد و دی وی دی رایتر هم که از اونجا که از سوکت ata استفاده میکنن نیاز به جایگزین کردن داره (فکر کنم)

فکر کنم کلا یه هارد یه cpu با گرافیک مجتمع یه مادربرد یه رم یه دی وی دی رایتر احتیاجه

سیستم هم برای حسابداری استفاده میشه

فضایه هارد هم زیاد مهم نیست بنظرتون ssd بهتر نیست تو این شرایط ؟

بودجه هم حداکثر 400 500 تومنه

اگه کمتر شد چه بهتر :D

لینک به دیدگاه

بستگی داره به سلیقتون ، اگه با دست دوم مشکل ندارید یه سیستم سوکت 775 بخرید خیلی خوب و به صرفه هستن ، معمولا مادربردهاشون هم ساتا دارن هم ide و نیازی به خرید درایوهای جدید ندارن

من برای دوستم یه کیس کامل دل دست دوم خریدیم (از این استوکهای وارداتی که الان تو بیشتر شهرها پیدا میشن) ، کار اونها هم حسابداریه ، سی پی یو e8400 رم 4 هارد 500 ، به قیمت 400 تومن ، خیلی هم راضی هستن.

اگه میخواید نو باشه الان پایینترین سیستم نو حداقل 800 تا الی یه میلیون خرج برمیداره که با وجود گرونتر بودن بازم ممکنه برای کار شما تفاوت محسوسی با سیستمی که بالا عرض کردم نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

قلاب سنگ و باید انداخت دور m4 گرفت این به نظر من بهترین راهه چون دوربین ببندی روی قلاب سنگ افزایش کارایی چندانی نمیبینی

یخورده افزایش بودجه بدین بتونین سیستم بروز بگیرین

ویرایش شده توسط M-yousef
لینک به دیدگاه

یعنی رو سوکت fm2 هم نمیشه مانور داد

سیستم خوف نمیخوام فقط یه سیستم باشه سریع بالا بیاد

الان خودم یه سیستم براساس 775 دارم با گرافیک و رم ولی چون مادربردم سوکت سی پیوش (یه دو سه تا پینش شکسته) خرابه قادر به استفاده ازش نیستم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینو من نمیگم همه می گن. طبق تجربه. این سیستم رو بیخیال شین و یه سیستم دیگه از نو ببندین برا خودتون. یه مقدار اگر بشه خرج کنین. حتی اگر نتونستین نقد بخرین یه جوری قسطی بخرین اما چیزی نخرین که بعد از یک سال دوباره بیفتین به اینکه دوباره بخوایین سیستم رو آپدیت کنین.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Taghi گفته است :

بستگی داره به سلیقتون ، اگه با دست دوم مشکل ندارید یه سیستم سوکت 775 بخرید خیلی خوب و به صرفه هستن ، معمولا مادربردهاشون هم ساتا دارن هم ide و نیازی به خرید درایوهای جدید ندارن

من برای دوستم یه کیس کامل دل دست دوم خریدیم (از این استوکهای وارداتی که الان تو بیشتر شهرها پیدا میشن) ، کار اونها هم حسابداریه ، سی پی یو e8400 رم 4 هارد 500 ، به قیمت 400 تومن ، خیلی هم راضی هستن.

اگه میخواید نو باشه الان پایینترین سیستم نو حداقل 800 تا الی یه میلیون خرج برمیداره که با وجود گرونتر بودن بازم ممکنه برای کار شما تفاوت محسوسی با سیستمی که بالا عرض کردم نداشته باشه.

دوستمون هم خوب گفتن من هم از این کیس های وارداتی استوک خیلی دیدم. core i5 با رم چهار یا هشت، هارد و همه چی داره ، حتی یو اس بی ۳ داره چند؟ ششصد تومن!!!
من خودم الان چهار پنج ساله همه چی رو دست دوم می خرم. همه چی کامپیوتر. از جای معتبر بخری و بدونی چی می خری دست دوم خیلی صرفه جویی می کنه تو خرجهات و خیلی هم حال میده. فردا هم اگر خواستی بفروشی مطمئن باش که تو صفر بیشتر ضررمیکنی اما تو کارکرده اصلا ضرر نمی کنی.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

دوست عزیز اینو من نمیگم همه می گن. طبق تجربه. این سیستم رو بیخیال شین و یه سیستم دیگه از نو ببندین برا خودتون. یه مقدار اگر بشه خرج کنین. حتی اگر نتونستین نقد بخرین یه جوری قسطی بخرین اما چیزی نخرین که بعد از یک سال دوباره بیفتین به اینکه دوباره بخوایین سیستم رو آپدیت کنین.

دیگه چیشو بیخیال بشم از سیستم فقط کیسو پاورشو تغییر نمیدم دیگه

چیزی معرفی نمیکنید ؟

ویرایش شده توسط REZA_TPORT
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، REZA_TPORT گفته است :

دیگه چیشو بیخیال بشم از سیستم فقط کیسو پاورشو تغییر نمیدم دیگه

چیزی معرفی نمیکنید ؟

یه مادربرد ۷۷۵ با سری پردازنده زئون. رم چهار دست دوم. گرافیک دست دوم یک یا دوگیگ معمولی. 

لینک به دیدگاه

بصورت دقیقتر :

مادربرد از سری g31 یا g41 (حدود 100 الی 130 باید باشه مطمئن نیستم)

سی پی یو e5430 یا e5440 یا e5450 (به ترتیب حدود 80 ، 100، 110)

رم چهار (حدود 100 مطمئن نیستم)

گرافیک اگه آنبورد داره که هیچ ، اگه آنبورد نداره یه چیزی در حد gt710 فکر کنم کافی باشه.

قیمتها رو تو ایسام چک کنید منبع بدی نیست.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

بصورت دقیقتر :

مادربرد از سری g31 یا g41 (حدود 100 الی 130 باید باشه مطمئن نیستم)

سی پی یو e5430 یا e5440 یا e5450 (به ترتیب حدود 80 ، 100، 110)

رم چهار (حدود 100 مطمئن نیستم)

گرافیک اگه آنبورد داره که هیچ ، اگه آنبورد نداره یه چیزی در حد gt710 فکر کنم کافی باشه.

قیمتها رو تو ایسام چک کنید منبع بدی نیست.

دوستمون راهنمایی بسیار خوبی کردن که تو ایسام هم چک کنید. اونجا مادربرد و سی پی یو ها رو با هم به قیمتهای خوبی می فروشن.

لینک به دیدگاه

خوب اگه به سیستم 775 باشه خودم دارمش

یه e8400 یه مادربورد asus p5q e دو رم 2 گیگ دارم گرافیکم براش دارم ولی متاسفانه پین سوکت مادربوردم شکسته نمیشه ازش استفاده کرد

البته من بیشتر تو فکر core i3 یا پردازنده های fm2 بودم اینجور که معلومه نمیشه با این قیمتا

لینک به دیدگاه

درود

برای چنین کارهای کیسهای استوک دل و اچپی و لنوو کاملا مناسب و به صرفه اند.

تو ایسام هست و اگر از فروشنده ی معتبر بگیری در فروشگاههای پاساژ ایران ارزانتر هم گیر می آد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...