رفتن به مطلب

اینل یا amd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان از دو نوع سیپیو , و گرافیک  لپتاپ زیر کدام برای اجرای بازی بهتره؟,,

intel  7700hq -gtx 1050 4gb

amd 9830p-rx 460 4gb

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، m@hdi گفته است :

amd 9830p-rx 460 4gb

سلام دوست عزیز

اینتل و گرافیک 1050 بهتره

اما به نظرم  با اون بودجه ای که قصد تهیه لبتاپ دارین اگه سیستم تیه کنید به مراتب قوی تر خواهد بود

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، m@hdi گفته است :

amd 9830p-rx 460 4gb

دوست عزیز طبق تجربه ای که من در مورد حداقل سی چهل تا لپ تاپ دارای گرافیک amd داشتم و هنوز هم دارم میتونم اینو بگم که کلا دور amd رو تو لپ تاپ خط قرمزی بکشید و اصلا نزدیکش نرید. چون لپ تاپ هایی که دارای این گرافیک ها هستن تو بازیها خیییلی به سختی سوئیچ می کنن رو amd. انویدیا در این مورد کارش درسته و با یه آپدیت گرافیک خیلی راحت میتونی تنظیماتش رو طوری انجام بدی که همیشه بازیها رو روی گرافیک بالا بندازه. اما موارد زیادی بوده که amd بودن و از تنظیمات گرافیک هم رفتیم و بازیها رو روی گرافیک بالا قرار دادیم اما وقتی بازی رو اجرا کردیم به مشکل برخوردیم و روی گرافیک بالا ننداخت. 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز

اینتل و گرافیک 1050 بهتره

اما به نظرم  با اون بودجه ای که قصد تهیه لبتاپ دارین اگه سیستم تیه کنید به مراتب قوی تر خواهد بود

ممنون  دوست عزیز از نظرتون ..اگه با بودجه این لپتاپ نظری روی سیستم داری و قطعاتش یه پیشنهاد برام بفرست

در ۱ ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

دوست عزیز طبق تجربه ای که من در مورد حداقل سی چهل تا لپ تاپ دارای گرافیک amd داشتم و هنوز هم دارم میتونم اینو بگم که کلا دور amd رو تو لپ تاپ خط قرمزی بکشید و اصلا نزدیکش نرید. چون لپ تاپ هایی که دارای این گرافیک ها هستن تو بازیها خیییلی به سختی سوئیچ می کنن رو amd. انویدیا در این مورد کارش درسته و با یه آپدیت گرافیک خیلی راحت میتونی تنظیماتش رو طوری انجام بدی که همیشه بازیها رو روی گرافیک بالا بندازه. اما موارد زیادی بوده که amd بودن و از تنظیمات گرافیک هم رفتیم و بازیها رو روی گرافیک بالا قرار دادیم اما وقتی بازی رو اجرا کردیم به مشکل برخوردیم و روی گرافیک بالا ننداخت. 

تشکر از شما دوست عزیز . والا خودم الان لپتاپ n551zu دارم سیپیو fz-7600p و گرافیک r9280x ..این مشکلات که گفتین کموبیش باهاشون اشنا هستم .چون گرافیک انبرد و اصلی هردو یه درایور دارن .تو بازی  شناسایی گرافیک اصلی سخته ..مثلا بازی ویچر 3 انجام دادم ..تو تنظیمات بازی فقط گرافیک انبرد نشون میده ولی تو تنظیمات دراور به اصلی سوئیچش کردم..تو اجرای بازی سوئییچ میشه و گرافیک اصلی انجام میده ولی تنظیمات بازی انبرد و میشناسن ..و نکته دیگه بعضی بازیها با amd ناسازگراترن ..در کل گفتم شاید نسل بعد که بگیرم بهتر باشه   و اگه سیپیو گرافیک از یه شرکت باشه بهینتره باشه ..ناگفته نمونه  تو بعضی بازیها اجراش از همرده اینل بهتر بوده

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، m@hdi گفته است :

ممنون  دوست عزیز از نظرتون ..اگه با بودجه این لپتاپ نظری روی سیستم داری و قطعاتش یه پیشنهاد برام بفرست

دوست عزیز بودجتون دقیقا چقدره 

مصرف اصلیتون از سیستم چیه بیشتر برای گیم  وبگردی و فیلم هست یا برای کارهای پردازشی  ... استفاده میکنید؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز بودجتون دقیقا چقدره 

مصرف اصلیتون از سیستم چیه بیشتر برای گیم  وبگردی و فیلم هست یا برای کارهای پردازشی  ... استفاده میکنید؟

بیشتر فیلم و بازی

لینک به دیدگاه

داداش من زیاد تحقیق کردم برا گیم صددرصد اینتل اما کارای دیگه amd

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، m@hdi گفته است :

شما  که بودجتونو مشخص نکردین اما با توجه به بودجه ای که برای تهیه  لبتاپ نیاز بود

این سیستم با  بودجه 5  میلیون

سی پیو : Ryzen 5 1600

مادربرد: GIGABYTE AB350M-Gaming 3 B350 AM4

گرافیک: GTX 1060 AMP! Edition

رم: Elite 16GB 8GBx2 3200Mhz CL15

پاور:GP580A-ES

هارد:WD BLUE 1TB

کیس :Z+ Grand Black

مانیتور :LG 24MP68VQ

سیستم پیشنهادی من اس اس دی نداره که اگه بودجتون بشتره میتونید اس اس دی هم تهیه کنید که خیلی عالی میشه البته من برای سی پیو خنک کننده نگفتم اما  این سی پیو بسیار خنکه و ظاهرا خنک کنند های معمولی هم جوابگو هستن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...