رفتن به مطلب

انتخاب بین 2 مادربرد غول برای خرید

soroushsj
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

2 مدل مادربرد به مشخصات :  Z370 GAMING PRO CARBON AC

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/intel/msi/lga1151/مادربرد-ام-اس-آی-z370-gaming-pro-carbon-ac.html

و Z370 GODLIKE GAMING 

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/intel/msi/lga1151/مادبرد-ام-اس-آی-z370-godlike-gaming.html

از این 2 مدل کدامیک هم از لحاظ کارایی  مناسبتره 

و با توجه به اینکه مادربرد مدل  Z370 GAMING PRO CARBON AC  از USB 3.1 - GEN 2 در روی برد ساپورت نمیکند

باتشکر

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، soroushsj گفته است :

با سلام 

2 مدل مادربرد به مشخصات :  Z370 GAMING PRO CARBON AC

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/intel/msi/lga1151/مادربرد-ام-اس-آی-z370-gaming-pro-carbon-ac.html

و Z370 GODLIKE GAMING 

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/intel/msi/lga1151/مادبرد-ام-اس-آی-z370-godlike-gaming.html

از این 2 مدل کدامیک هم از لحاظ کارایی  مناسبتره 

و با توجه به اینکه مادربرد مدل  Z370 GAMING PRO CARBON AC  از USB 3.1 - GEN 2 در روی برد ساپورت نمیکند

باتشکر

با سلام و درود خدمت دوست عزیز

همیشه گیمینگ پرو کاربن از سری مستر ام اس ای مخصوصا m7 اندکی ضعیف تر بودند و گادلایک هم که تا به حال برای چیپست x299و این چیپست ارایه شده که واقعا گادلایک برای خودش حرف نداره و کمتر مادربردی به پاش میرسه . تفاوتش با پایینی خیلی زیاده هست و تعداد پورت m2چشمگیرترین تفاوتی هستش که به چشم میخوره  . اگر شما  i7 8700K را در نظر دارید و زیاد هم اور میکنید و کاربر فوق حرفه ای هستید و تعداد nvme های زیادی هم  در نظر برای نصب الان و در آینده دارید پیشنهاد من گادلایک است ولی با پیشرفت فوق العاده ی اس اس دی ها و افزایش حجمشون . و در مواردی مثل پورت u2 و پورت های پر سرعت و اورکلاک  گیمینگ پرو کاربن کمی ضعف میزنه . نظرم اینه که اندکی هم روی سری مستر مثل m7 و m5 نگاهی بیندازید ممکنه بیشتر به کارتون بیاد

لینک به دیدگاه

سلام

اگه مشکل مالی نداری بدون شک Z370 GODLIKE GAMING 

لینک به دیدگاه

درود

اگه به قول دوستان قصد استفاده از رده بالاترین پردازنده نسل 8 و اوورکلاک سنگین دارید و دسترسی به همه امکانات چیپست z370 و پورتهای متعدد به تعداد زیاد براتون مهم هستن و میتونید هزینه گادلایک رو تامین کنید، خب صدالبته گادلایک که جزو مادربورد های high end و حرفه ای نسل جدید هست و رکورد ها جابجا خواهد شد با این مادربورد و از رقبای مستقیمش هم ائورس گیمینگ 9 و مادربورد های رده بالای rog maximus خواهند بود.

ولی اگه مصرف عادی گیمینگ دارید و اونقدرام خوره اوورکلاک نیستید و نهایتا میخواید یه اینتل اپتین نصب کنید با یکی دوتا هارد و ssd sata به نظر من گیمینگ m7 و m5 بیشتر کارتونو راه میندازن. ائورس هنوز مدل گیمینگ 5 رو فک نکنم هنوز معرفی کرده باشه. اگه معرفی بکنه اونم در کنار strix z370-e و m5 و m7 مادربورد ارزنده ای خواهد بود. به ائورس گیمینگ 7 هم یه نگاهی بندازید بد نیست. ماکسیموس هیرو هم مورد مناسبیه

درکل اگه کاربری اونقدر حرفه ای ندارید این هزینه برای گادلایک و گیمینگ 9 و ماکسیموس فورمولا و امثالهم، پول حروم کردنه و این هزینه اضافی رو میتونید جای دیگه خیلی بهتر هزینه کنید.

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

البته نا گفته نماند که m7 برای خودش غولی بوده و الان هم هست  کلی رکورد و امتیاز زد . جز مادربرد های    های اند هستش و تفاوت زیادی هم با گادلایک نمی کنه . میتوان گفت که ام اس ای گادلایک رو ساخته تا یکم میدان رقابت را سخت کنه ! 

لینک به دیدگاه

سلام والا باتوجه به بقیه قطعاتی که دارم از قبیل کارت گرافیک MSI GTX 1080 TI LIGHTING و یه مانیتور LG - 31" - 31MU97 - 4K  و CPU 8700K و رمهای 2X8GIG BASS 2400 و پاور REDMAX 850 

و ایا مادربردی هست مابین این 2 تا مادربرد که هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ قیمت و داشتن پورت Z370 GAMING PRO CARBON AC  از USB 3.1 - GEN 2 روی برد ساپورت کند؟

من اورکلاکر حرفه ای نیستم و ایا با این مشخصات سیستمم توی بازی های سنگین افت فریم دارم یا ندارم ؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، soroushsj گفته است :

سلام والا باتوجه به بقیه قطعاتی که دارم از قبیل کارت گرافیک MSI GTX 1080 TI LIGHTING و یه مانیتور LG - 31" - 31MU97 - 4K  و CPU 8700K و رمهای 2X8GIG BASS 2400 و پاور REDMAX 850 

و ایا مادربردی هست مابین این 2 تا مادربرد که هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ قیمت و داشتن پورت Z370 GAMING PRO CARBON AC  از USB 3.1 - GEN 2 روی برد ساپورت کند؟

من اورکلاکر حرفه ای نیستم و ایا با این مشخصات سیستمم توی بازی های سنگین افت فریم دارم یا ندارم ؟

چون cpuتون رده بالا هستش بهتره از m5 یا m7 استفاده کنید درسته کاربن مین خوبیه ولی روی این پردازنده بهتره از کاربن استفاده نشه. یا حداقل xpower gaming

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

کاربن مین برد خوبیه  . اگر شما کیس رو زیاد جابه جا نمی کنید و با بلوتوث کاری ندارید عملا وای فای براتون کارایی نخواهد داشت ..  

Asus ROG STRIX Z370-F GAMING

پیشنهاد من این مورد هستROG STRIX Z370-E GAMING  (دارای wifi)

و کاربن معمولی و کاربن ac

یکم صبر کنید مین برد های بیشتری مثل M7بیاد بعد اقدام به خرید کنید بهتره.

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

کلا اون گادلایک قابل مقایسه با چیز دیگه ای نیست

فثط کیفیت خاذن ها و چوک ها بسیار بیشتر از مادربرد های دیگه هست

تنها چیزی که میتونه جلوش وایسه بهترین سری ایسوس هست که هنوز عرضه نشده و احتمالا قیمتش هم اگه بیشتر نباشه همون حده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...