رفتن به مطلب

راهنمایی خرید ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، 

SAMSUNG 960 Evo 250GB PCIe NVMe M2 SSD Drive

Plextor M8PeG 256GB M.2 NVMe SSD with Heatsink

بین این دو اس اس دی کدوم رو انتخاب کنم ؟ 

(استفاده از سیستم، کار با نرم افزار سالیدورک و کتیا و مطلب هستش بعلاوه مصارف خانگی و روزمره، و این سیستم بدون هارد دیسک و با همین فضای اس اس دی میخوام بسته بشه)

نظرات و تجربیات شخصی خودتون رو هم بنویسید . 

ممنونم . 

لینک به دیدگاه

100% سامسونگ 

سوال پرسیدن نداره 

ولی به نظر من به جای nvmE حجم بیشتر sata بگیرید 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

100% سامسونگ 

سوال پرسیدن نداره 

ولی به نظر من به جای nvmE حجم بیشتر sata بگیرید 

ممنونم  best عزیز، 

مادربردم ASUS MAXIMUS IX HERO Z270 هستش، و میخوام از سرعت بالای NVME بهره ببرم . 

نوع حافظه سامسونگ TLC هستش، شنیدم میگن MLC بهتره و عمر و دوام بالاتری داره . 

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

ممنونم  best عزیز، 

مادربردم ASUS MAXIMUS IX HERO Z270 هستش، و میخوام از سرعت بالای NVME بهره ببرم . 

نوع حافظه سامسونگ TLC هستش، شنیدم میگن MLC بهتره و عمر و دوام بالاتری داره . 

داداش از نظر عمر خیالت راحت 

تا شما بخوای اون ssd رو بکشی اگر ssd شما رو نکشه حجمش دیگه بدرد بخور نیست 

مثل قبل ک 60 گیگ حافظه مناسب بود ولی الان 250 هست 

سرعت بالا هم بکار شما نمیاد با توجه به تاپیکتون من نظرم اینه ک حجم بیشتر میتونه کمک کنه تا سرعت ولی در کل سرعت read سامسونگ بیشتره و تاثیر بیشتری توی ویندوز و لود کردن بقیه نرم افزار ها داره 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

داداش از نظر عمر خیالت راحت 

تا شما بخوای اون ssd رو بکشی اگر ssd شما رو نکشه حجمش دیگه بدرد بخور نیست 

مثل قبل ک 60 گیگ حافظه مناسب بود ولی الان 250 هست 

سرعت بالا هم بکار شما نمیاد با توجه به تاپیکتون من نظرم اینه ک حجم بیشتر میتونه کمک کنه تا سرعت ولی در کل سرعت read سامسونگ بیشتره و تاثیر بیشتری توی ویندوز و لود کردن بقیه نرم افزار ها داره 

ممنونم بابت توضیح جامع و کامل، 

ولی به نظرت رسیدن به اون اعداد اسمی امکان پذیره ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، محمد برخوردار گفته است :

ممنونم بابت توضیح جامع و کامل، 

ولی به نظرت رسیدن به اون اعداد اسمی امکان پذیره ؟

سامسونگ عاره 

خودش رو ثابت کرده توی اس اس دی مثل گوشی هاش نیست ک سخت افزار عالیه ولی نرم افزار خراب کاری کرده ک گوشی بعده یه مدت کند میشه 

لینک به دیدگاه

همین مسئله کند شدن، 

برای ssd نوع TLC اتفاق نمی افته ؟

لینک به دیدگاه

همین مسئله کند شدن، 

برای ssd نوع TLC اتفاق نمی افته ؟

بله اتفاق میوفته ولی شما سرعت read برات مهمه 

اون سرعت رایت بالای سری pro ک از mlc استفاده میکنه برای کسایی ک مثلا ویدئو با کیفیت 4K دارن تبدیل میکنن و به کار محدود ادمی میاد 

و تازه سامسونگ سرعت write هم با پلکستور برابره 

نظر من اینه sata بگیرید ولی اگر m2 میخواین سامسونگ

لینک به دیدگاه

درود

960 اوو بهتره. با توجه به تجربه ی استفاده از نسل قبلیش که pm951 بود، افت سرعت هم نخواهد داشت.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

از نظر کیفیت و طول عمر، قطعا پلکستور بهتره با توجه به چیپ های MLC. طول عمر چیپ های SLC  ده برابر چیپ های MLC و طول عمر چیپ های MLC هم ده برابر TLC هست. چیزی که در این بین مهمه بکارگیری تکنیک های تصحیح خطا هست چون سلول های TLC میتونن دو برابر دیتا بیشتر نسبت به MLC تو خودشون جا بدن. سامسونگ برای اینکار راهکارهای خودش رو داره و در زمینه طول عمر هم باید بگم بعد یک سال شاید به چند درصد ظرفیت خواندن/نوشتن SSD نمی رسید. در عوض در زمینه ی کارایی مدل 960Evo\ خیلی بهتره مخصوصا وقتی فایل های کوچک با تعداد بسیار زیاد داشته باشید. از لحاظ قیمت هم فکر کنم مدل سامسونگ ارزونتر باشه بخاطر چیپ های TLC که منطقی ام هست. من هر دوی این SSD ها رو تست کردم و نتیجه ی تست کریستال دیسک رو براتون میذارم:

m8pe 256

m8pe.png.190717d94e41a872149bbbf305788f81.png

960Evo 256

CrystalDiskMark-960.png.5c9e6cbb0fced6aa6a68b9ad5b716096.png

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

درود

960 اوو بهتره. با توجه به تجربه ی استفاده از نسل قبلیش که pm951 بود، افت سرعت هم نخواهد داشت.

ممنونم استاد بهمنیان عزیز . 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mehdi_FXX گفته است :

سلام دوست من

از نظر کیفیت و طول عمر، قطعا پلکستور بهتره با توجه به چیپ های MLC. طول عمر چیپ های SLC  ده برابر چیپ های MLC و طول عمر چیپ های MLC هم ده برابر TLC هست. چیزی که در این بین مهمه بکارگیری تکنیک های تصحیح خطا هست چون سلول های TLC میتونن دو برابر دیتا بیشتر نسبت به MLC تو خودشون جا بدن. سامسونگ برای اینکار راهکارهای خودش رو داره و در زمینه طول عمر هم باید بگم بعد یک سال شاید به چند درصد ظرفیت خواندن/نوشتن SSD نمی رسید. در عوض در زمینه ی کارایی مدل 960Evo\ خیلی بهتره مخصوصا وقتی فایل های کوچک با تعداد بسیار زیاد داشته باشید. از لحاظ قیمت هم فکر کنم مدل سامسونگ ارزونتر باشه بخاطر چیپ های TLC که منطقی ام هست. من هر دوی این SSD ها رو تست کردم و نتیجه ی تست کریستال دیسک رو براتون میذارم:

m8pe 256

960Evo 256

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین، و بسیار جوابتون کامل و جامع بود،

برای من اعداد اسمی ملاک نیست، چون رسیدن بهشون تقریباً غیرممکنه . 

دنبال کارایی واقعی و طول عمر بالا هستم، 

حال با این شرایط پلکستور یا سامسونگ ؟

لینک به دیدگاه

قمیت آکبند و با گارانتی آواژنگ اس اس دی پلکستور با چیپ MLC 

550 تومنه . 

قیمت آکبند با گارانتی شرکتی معتبر اس اس دی سامسونگ با چیپ TLC 

590 تومنه . 

(این قیمتهای بازار مشهد هستش)

لینک به دیدگاه

دوستان راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/12, 16:33:57، محمد برخوردار گفته است :

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین، و بسیار جوابتون کامل و جامع بود،

برای من اعداد اسمی ملاک نیست، چون رسیدن بهشون تقریباً غیرممکنه . 

دنبال کارایی واقعی و طول عمر بالا هستم، 

حال با این شرایط پلکستور یا سامسونگ ؟

خواهش میکنم

راستش این اعداد کارایی در شرایط مختلف رو نشون میدن. اگه فقط برای درایو C استفاده می کنید پس بیشترین کارایی موقع بوت ویندوز و نصب برنامه ها و لودشون به چشم میاد. تو این حالت هر دو SSD فرق خاصی با هم ندارند. اگه قصدتون همینه من پیشنهاد میکنم پلکستور رو بگیرید تا خیالتون از بابت نوع چیپ هم راحت بشه

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

خواهش میکنم

راستش این اعداد کارایی در شرایط مختلف رو نشون میدن. اگه فقط برای درایو C استفاده می کنید پس بیشترین کارایی موقع بوت ویندوز و نصب برنامه ها و لودشون به چشم میاد. تو این حالت هر دو SSD فرق خاصی با هم ندارند. اگه قصدتون همینه من پیشنهاد میکنم پلکستور رو بگیرید تا خیالتون از بابت نوع چیپ هم راحت بشه

ببخشید جناب برا گیم( ماد سنگین زیاد نصب میکنم) که سرعت زیاد مهم نیس 850pro 512gb بهتره یا 960evo 500gb ؟؟؟قیمتشون هم مثل هم 

ممکن نیست در اینده بازیا سرعت بیشتری بطلبن؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

ببخشید جناب برا گیم( ماد سنگین زیاد نصب میکنم) که سرعت زیاد مهم نیس 850pro 512gb بهتره یا 960evo 500gb ؟؟؟قیمتشون هم مثل هم 

میعاد عزیز، اگر مادربردت از پهنای باند سریع پروتکل NVMe پشتیبانی میکنه، در خرید 960evo شک نکن، خیلی بهتره . (فقط اینو بدون، بعد از چند وقت استفاده از این ssd، سرعتش کم میشه، که طوری نیست به چشم بیاد)

ولی چون از مدل pro اسم بردی، این ssd با چیپ MLC  به خاطر اینکه نصب و حذف نرم افزارت زیاده، شاید خودشو خوب نشون بده . 

فکرتو درگیر سرعت در آِینده و... نکن، چون ssd فقط در اجرا شدن و لود سریع بازی تاثیر گذاره . 

ویرایش شده توسط محمد برخوردار
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

میعاد عزیز، اگر مادربردت از پهنای باند سریع پروتکل NVMe پشتیبانی میکنه، در خرید 960evo شک نکن، خیلی بهتره . (فقط اینو بدون، بعد از چند وقت استفاده از این ssd، سرعتش کم میشه، که طوری نیست به چشم بیاد)

ولی چون از مدل pro اسم بردی، این ssd با چیپ MLC  به خاطر اینکه نصب و حذف نرم افزارت زیاده، خودشو خوب نشون بده . 

فکرتو درگیر سرعت در آِینده و... نکن، چون ssd فقط در اجرا شدن و لود سریع بازی تاثیر گذاره . 

از کمکتون خیلی ممون

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

سلام میعاد جان

اگه قصد دارید از این SSD برای نصب گیم استفاده کنیدچون فایل های بی شماری قراره داخلش ریخته بشه و فایل های 4K زیادی قطعا در این انتقال وجود داره در خرید 960 اوو شک نکنید. تو این حالت و در صف های طولانی سرعتش بسیار بسیار بیشتر از m8pe هست. 960 اوو تنها یک مشکل داره و اون هم نوع چیپ های TLC هست. دلیلش هم افزایش خطا هست که تو پست اولم گفتم اما این موضوع به سختی پیش میاد. این موضوع رو نادیده بگیرید 960 اوو قطعا برای کاربری شما بهتره

ویرایش شده توسط Mehdi_FXX
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

سلام میلاد جان

اگه قصد دارید از این SSD برای نصب گیم استفاده کنیدچون فایل های بی شماری قراره داخلش ریخته بشه و فایل های 4K زیادی قطعا در این انتقال وجود داره در خرید 960 اوو شک نکنید. تو این حالت و در صف های طولانی سرعتش بسیار بسیار بیشتر از m8pe هست. 960 اوو تنها یک مشکل داره و اون هم نوع چیپ های TLC هست. دلیلش هم افزایش خطا هست که تو پست اولم گفتم اما این موضوع به سختی پیش میاد. این موضوع رو نادیده بگیرید 960 اوو قطعا برای کاربری شما بهتره

تشکر اما طبق گفته دوستمون محمد برخوردار چون من زیاد حذف و نصب دارم و 960evo که عمر نوشتاریش ۲۰۰ ترابایت اما 850pro که ۸۰۰ ترابایت شاید 850pro برا گیم ارزشش بالاتر باشه 

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/12, 03:47:20، Mehdi_FXX گفته است :

m8pe 256

960Evo 256

در 2 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

سلام میلاد جان

تست های آقا مهدی، دقیقاً سند خوبی برای این حرفه . 

ممنونم آقا مهدی . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

تشکر اما طبق گفته دوستمون محمد برخوردار چون من زیاد حذف و نصب دارم و 960evo که عمر نوشتاریش ۲۰۰ ترابایت اما 850pro که ۸۰۰ ترابایت شاید 850pro برا گیم ارزشش بالاتر باشه 

میعاد جان شما شاید هرچقدر هم که نصب و حذف کنید تو یک سال شاید 10 ترابایت بتونید این عملیات هارو انجام بدید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

من خودم اگر مسئله مالی نبود، 

مدل پرو 960 512 گیگ رو تهیه میکردم . 

عمر اس اس دی خیلی بالاست، اون عمر مارو میگیره، نه ما عمر مفید اونو . 

خیالت راحت 960evo رو تهیه کن (ssd که جواب خودشو خیلی خوب پس داده) . 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

تست های آقا مهدی، دقیقاً سند خوبی برای این حرفه . 

ممنونم آقا مهدی . 

خواهش میکنم محمد جان

لینک به دیدگاه

من خودم اگر مسئله مالی نبود، 

مدل پرو 960 512 گیگ رو تهیه میکردم . 

عمر اس اس دی خیلی بالاست، اون عمر مارو میگیره، نه ما عمر مفید اونو . 

خیالت راحت 960evo رو تهیه کن (ssd که جواب خودشو خیلی خوب پس داده) . 

تشکر پس 960evo میگیرم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...