رفتن به مطلب

سوال درمورد اینترنت نامحدود پرسرعت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت تمامی دوستان

مطمعن هستم دیگه همه شماها از مصوبه جلسه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مثل من( حتی بیشتر) باخبرید!!!

تا چند روز پیش زیاد اهمیت نمیدادم (به خودم میگفتم طوری نیست IPS تغییر میدمB| (مثلا دانلود شبانه نامحدود 4G استفاده میکنم بجای .....^_^))

بعد اجرایی شدن این مصوبه برای شاتل قصد تهییه بسته های نامحدود سرعت بالای  همراه اول داشتم اما درکمال ناباوری متوجه شدم بسته های نامحدود حذف و بسته های شبانه همه تبدیل به حجمی شدن!!!!!:S

جدا از ناراحتی های فراروان و لعنت هایی که به خودم دادم که چرا تا قبل این مصوبه بیشتر دانلود نمیکردم:( همچنان یک سوال برام پابرجاست!

اینکه ایا ISP مونده که هنوز نت شبانه دانلود رایگان اراعه بده؟:/

همین همراه اول خودمون کدی؟ طرحی؟ چیزی؟ داره که نت شبانه رایگان اراعه بده تا مشترک هایی مثل من بتونن استفاده کنن؟؟؟

ممنون میشم اگر راهی هست دوستان با من حقیر درمیون بذارن

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود خدمت تمامی دوستان

مطمعن هستم دیگه همه شماها از مصوبه جلسه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مثل من( حتی بیشتر) باخبرید!!!

تا چند روز پیش زیاد اهمیت نمیدادم (به خودم میگفتم طوری نیست IPS تغییر میدمB| (مثلا دانلود شبانه نامحدود 4G استفاده میکنم بجای .....^_^))

بعد اجرایی شدن این مصوبه برای شاتل قصد تهییه بسته های نامحدود سرعت بالای  همراه اول داشتم اما درکمال ناباوری متوجه شدم بسته های نامحدود حذف و بسته های شبانه همه تبدیل به حجمی شدن!!!!!:S

جدا از ناراحتی های فراروان و لعنت هایی که به خودم دادم که چرا تا قبل این مصوبه بیشتر دانلود نمیکردم:( همچنان یک سوال برام پابرجاست!

همین همراه اول خودمون کدی؟ طرحی؟ چیزی؟ داره که نت شبانه رایگان اراعه بده تا مشترک هایی مثل من بتونن استفاده کنن؟؟؟

درود بله

شرکت فن اوا که با همون تعرفه ها اصلی برای همه کاربرا 2 تا 8 صبح نامحدود میشه دانلود کرد با سرعت بالا

شاتل هم به زودی اضافه می کنه

پارس آنلاین هم با دادن 5 تومن بیشتر داره طرح شبانه

شما در نظر بگیر با سرعت 8 مگابیت راحت میشه شبانه 20 گیگ دانلود کرد.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

درود بله

شرکت فن اوا که با همون تعرفه ها اصلی برای همه کاربرا 2 تا 8 صبح نامحدود میشه دانلود کرد با سرعت بالا

سلام

شاتل داره حدود 7 تومن در ماه شبانه از ساعت 1 تا 8 با سرعت 8 مگ حدود 22 تا 25 گیگ می گیره

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

درود بله

ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

شاتل داره حدود 7 تومن در ماه شبانه از ساعت 1 تا 8 با سرعت 8 مگ حدود 22 تا 25 گیگ می گیره

اسم طرحشو میشه بهم بگین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

اسم طرحشو میشه بهم بگین ممنون میشم

https://my.shatel.ir/RegisterAdslUser

اینجا برید همه چیش کامل هست شماره تلفن رو وارد کنید طرح ها رو می یاره شبانش شده 10 تومن الان دیدم افزایش پیدا کرده

انتخاب های بیشتر رو  بزید منو سرچ می یاره همش هست

ویرایش شده توسط behnamalizade69
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود خدمت تمامی دوستان

آخه مگه چقدر فایل برای دانلود داری توی هر ماه الان مخابرات 175 گیگ میده بس نیست ؟ 

جدا از اون اون پولی که میخوایی بدی بابت اینترنت بده من برات فایلات رو دانلود کنم :3_grin:

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، pourya گفته است :

آخه مگه چقدر فایل برای دانلود داری توی هر ماه الان مخابرات 175 گیگ میده بس نیست ؟ 

جدا از اون اون پولی که میخوایی بدی بابت اینترنت بده من برات فایلات رو دانلود کنم :3_grin:

مخابراط متاسفانه توی شهر من جواب نمیده شرویساش

لینک به دیدگاه

سلام من با طرح نا محدود شبانه ایرانسل از ساعت 2 تا 8 صبح (4000 هزار تومن)  راحت شبی 60 گیگ میگیرم !!!!        خیلی وقته دیگه از هیچ شرکتی ADSL سرویس نمیگیرم    چون  هم سرعت هاشون کمه هم گرونه

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 1396/09/14, 12:21:48، nasabam گفته است :

سلام من با طرح نا محدود شبانه ایرانسل از ساعت 2 تا 8 صبح (4000 هزار تومن)  راحت شبی 60 گیگ میگیرم !!!!        خیلی وقته دیگه از هیچ شرکتی ADSL سرویس نمیگیرم    چون  هم سرعت هاشون کمه هم گرونه

شما دو تا سه ساعته میزنی ؟؟ من میزنم نهایت دو ساعت 12 گیگ میگیرم شما چجوری شصت گیگ میگیری؟ 

لینک به دیدگاه

دوستان دانلود شبانه اسیا تک رو اگر کسی خبر داره بگه ممنون ،برای دانلود زیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...