رفتن به مطلب

ویندوز 8


ashkan.t
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

ویندوز 8 کی میاد وچه برتری ها یی نسبت به 7 داره؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

منابع نزدیک به مایکروسافت، آوریل ۲۰۱۲ مصادف با فروردین سال ۱۳۹۱ را زمان عرضه نسخه تازه ویندوز یعنی ویندوز ۸ اعلام کردند.

منابع نزدیک به این شرکت که البته هویتشان افشا نشده گفته اند مایکروسافت تمامی نسخه های ویندوز ۸ که در حال برنامه ریزی برای طراحی و عرضه آنهاست را در تاریخ یاد شده عرضه می کند.

این منبع گفته که مایکروسافت نسخه بتای ویندوز ۸ را در اواسط سپتامبر برای اولین بار در معرض دید عموم قرار می دهد. احتمالاً این تنها نسخه بتا از ویندوز ۸ خواهد بود که عموم قادر به مشاهده و استفاده از آن هستند و پس از آن دیگر هیچ نسخه بتایی از ویندوز ۸ عرضه نمی شود.

به گزارش فارس به نقل از ZDNet، در مرحله بعد نسخه پیش نمایش یا RC ویندوز ۸ در ژانویه سال ۲۰۱۲ یا دی ماه سال جاری عرضه می شود.

پیش از این استیو بالمر رییس مایکروسافت هم قول داده بود ویندوز ۸ در سال ۲۰۱۲ عرضه شود، اما روابط عمومی مایکروسافت در اقدامی جدید این اظهارات را رد و تکذیب کرده بود.

در عین حال برخی منابع هم معتقدند مایکروسافت قادر نخواهد بود ویندوز ۸ را در سال ۲۰۱۲ آماده عرضه کند و این کار تا سال ۲۰۱۳ به طول می انجامد.

ویندوز ۸ به علت رابط کاربری کاملا متفاوت و لمسی و عدم نیاز به صثفحه کلید و موشواره از هم اکنون مورد توجه قرار گرفته است.

مایکروسافت می‌گوید که در طراحی سیستم عامل ویندوز، نیاز کاربران مهم ترین عامل تاثیرگذار در هر ورژن ویندوز می‌باشد و در هنگام طراحی ویندوز ۷ مهم ترین مساله این بوده است که حداقل های سخت افزاری ویندوز ۷ طوری باشد که توانایی اجرا روی نوت بوک ها را داشته باشد که به نظر می‌رسد در این مورد مایکروسافت کاملاً موفق عمل کرده طوری که ۹۸ درصد بازار نوت بوک ها در اختیار مایکروسافت و سیستم عامل ویندوز ۷ میباشد اما حالا با عرضه آیپد و شروع شدن تب تبلت ها به نظر میرسد که ویندوز ۷ توانایی رقابت با آیپد و اندروئید را در این رده ندارد علت هم خیلی ساده است.

دلیل اول اینست که ویندوز فقط روی معماری x86 قابل اجراست و این باعث میشود که تبلت های ویندوزی بسیار ضخیمتر، سنگین تر و مهمتر از همه بسیار پر مصرفتر از رقبای خود باشد.

و اما دلیل دوم با اینکه این ویندوز از سال ۲۰۰۰ توانایی کار کردن با تاچ را دارد ولی عملاً ویندوز برای استفاده با موس طراحی شده و حتی ویندوز ۷ هم از این قائده مستثنی نیست. (البته بهینه سازی های کاملی صورت گرفته) با این تفاسیر مایکروسافت که پیشتاز ساخت تبلت ها محسوب می‌شود در این بازار میلیاردی سهم کمی برای خود میبیند و به نظر می‌رسد که تمام تلاشش را برای بازگشت به این بازار انجام خواهد داد و این کار توسط ویندوز ۸ انجام خواهد شد.

اولین رونمایی:

مایکروسافت اولین بار در نمایشگاه CES 2011 با اعلام خبر پشتیبانی ویندوز نسل بعدی از معماری ARM همه را دچار شوک کرد.

اما چرا این خبر بسیار مهم بود، برای فهم اهمیت این خبر باید اندکی با معماری ARM آشنا بود. اهمیت این معماری در کم مصرف بودن (به هیچ وجه قابل قیاس با پردازنده x86 نیست) و دوم System On Chip بودن آنست.

SOC بودن یعنی اینکه سی پی یو و جی پی یو و جی پی اس و . . . در یک چیپ کوچکتر از یک ناخن قرار می گیرد و علاوه بر حجم کم و مصرف پائین، قیمت کمتر به همراه قدرت بالا را نیز به ارمغان می آورد. امروزه شرکت های زیادی با داشتن لایسنس معماری ARM چیپ های دیوایس های موبایل را تولید میکنند که طبق اعلام مایکروسافت در ویندوز ۸ از تولیدات شرکت های انویدیا (خانواده تگرا) و کوالکام (خانواده اسنپ دراگون) و Texas Instruments پشتیبانی خواهد شد. با توجه به این توضیحات فکر کنم متوجه شده اید که مهمترین کاربرد این نوع چیپ ها در اسمارت فون ها و دیوایس های پرتابل است.

شروع شایعات:

بعد از این رونمایی شایعات در مورد ویندوز ۸ شروع شد. همه آنها در مورد ساپورت نرم افزاری x86 روی چیپ های ARM بود و البته هنوز هم کمی در هاله ابهام وجود دارد. سوالی که مطرح بود این بود که آیا این ویندوز با توجه به تغییر دستورات باینری میتواند نرم افزارهای قدیمی را که بر پایه سی پی یو های x86 نوشته شده اند را اجرا نماید؟!

برای مثال وقتی اپل در سیستم عامل مکینتاش از سی پی یو های ساخت موتورولا به سی پی یوهای x86 مهاجرت کرد برای اجرا شدن نرم افزارهای قدیمی از شبیه سازی در هسته سیستم عامل استفاده کرد و یا مثال دیگر کارکرد نرم افزارهای ۳۲ بیتی روی ویندوز ۶۴ بیت هستند ولی در این مورد چون شدت تغییرات بسیار بالاتر است شک و تردیدهای بسیاری وجود داشت و هنوز هم دارد.

در رونمایی اولیه مایکروسافت نرم افزار آفیس خود را اجرا کرد و برای نشان دادن سازگاری با درایورها نیز اقدام به پرینت گرفتن کرد ولی این هم چیزی را ثابت نمی کرد.

اوج این شایعات زمانی بود که اینتل اعلام کرد که ویندوز ۸ ARM چهار نسخه خواهد داشت که نرم افزارهای قدیمی را اجرا نخواهد کرد و همچنین نرم افزارهای خود آنها نیز روی یکدیگر قابل استفاده نخواهد بود اما فردای آنروز “Steven Sinofsky” رئیس بخش ویندوز مایکروسافت ادعاهای اینتل را بسیار دور از واقعیت خواند.

نمایشگاه Computex 2011:

مایکروسافت اولین بار در این نمایشگاه رابط کاربری جدید ویندوز ۸ را رونمایی کرد همانطور که حدس زده میشد این رابط کاربری شباهت زیادی با اینترفیس مترو که در ویندوزفون ۷ استفاده شده بود داشت و برای صفحات لمسی بهینه شده بود اما چیزی که انتظار نمی رفت این بود که این ویندوز دارای دو رابط کاربری به طور همزمان باشد یعنی رابط کاربری کلاسیک و تاچ.

آقای Mike Angulo که معرفی را بر عهده داشت سریعاً به شایعات پایان داد و تاکید کرد که فقط یک ویندوز برای همه پلتفرم ها وجود خواهد داشت.

همه کاشی های ویندوز ۸ زنده هستند یعنی بطور مستمر در حال آپدیت هستند و آب و هوا و ایمیل ها و کانتکت ها را نشان می دهند. نوتیفیکشن ها بدون هیچ مرحله اضافی و ریفرش کردن نمایش داده می شوند این کاشی ها با ابزار جدید توسعه مایکروسافت که بر اساس HTML5 و CSS و Java می باشد، تولید خواهند شد.

این اینترفیس طوری طراحی شده است که وقتی با دو دست تبلت را دست بگیرید بتوانید با دو انگشت شصت کار کنید.

مولتی تسکینگ در ویندوز ۸ به بهترین شکل ممکن پیاده شده است. بله از وقتیکه ما به یاد داریم ویندوز قادر به انجام دادن هم زمان کارها بوده است ولی سوال این بود که در حال تاچ و تبلت این امر چگونه انجام خواهد گرفت.

با سوایپ کردن (کشیدن انگشت) از لبه چپ یا راست به سمت مرکز تسک ها عوض خواهند شد و هیچ گونه محدودیتی در این مورد وجود ندارد و حتی میتوان دو تسک را همزمان روی صفحه نمایش دید. اینطور که نصف صفحه مثلاً در اختیار مرورگر باشد و در نصف دیگر شما مشغول دیدن فیلم باشید.

حتی میتوانید این کار را بین اینترفیس جدید و کلاسیک انجام دهید که این امکانات فعلاً روی هیچ سیستم عامل دیگری وجود ندارد.

ویندوز ۸ با IE10 ریلیز خواهد شد که برای صفحات لمسی بهینه شده است استاندارهای بیشتری از CSS و HTML5 را پشتیبانی میکند.

ویندوز ۸ طبق ادعای مایکروسافت حداقل نیازمندی های سخت افزاری پائینتری نسبت به ویندوز ۷ دارد پس بنابراین میتواند روی گستره زیادی از پی سی ها نصب شود.

اینترفیس جدید علاوه بر تاچ با کیبرد و موس نیز سازگاری دارد مایکروسافت تاکید دارد که ویندوز ۸ با تاچ یا بدون تاچ یک تجربه کامل برای مصرف کننده به همراه دارد. با ساپورت معماری آرم دیوایس های مبتنی بر این پلتفرم بسیار سبک و نازک خواهند بود و طول عمر بالای باطری را تضمین کنند. یعنی احتمال دارد با عرضه ویندوز ۸ شاهد نوت بوک هایی با عمر باطری بسیار بالاتری نسبت به امروز باشیم.

اما شاید مهم ترین نکته در این کنفرانس مربوط به جمله باشد که: مهم نیست که در X86 یا ARM هستید شما از یک نرم افزار استفاده خواهید کرد و اشاره به سخنان اینتل داشت که گفته بود نرم افزارهای X86 روی آرم قابل اجرا نخواهند بود.

مایکروسافت اعلام کرده از روزی که به ساخت ویندوز ۸ اقدام کرده نزدیکترین روابط رو با سازنگان سخت افزار داشته تا شتاب دهنده سخت افزاری رو به بهترین شکل روی این ویندوز پیاده سازی کنه بهمین خاطر در ویدئوهای منتشره از این ویندوز، روانی حرف رو اول رو میزنه با توجه به اینکه این ویندوز هنوز در مرحله قبل از بتا هست به نظر میرسه که ویندوز ۸ روانترین ویندوز ی باشه که ساخته میشه یا حتی روانترین در بین تمام سیستم عامل ها.

واقیعیت هایی که میدانیم:

تا به حال هرچه گفتیم مطالبی بوده که مایکروسافت در کنفرانس ها عملاٌ نشان داده و تائید کرده اما همیشه شایعاتی وجود دارند که صد در صد حقیقت دارند در اینجا چند نمونه را شرح خواهیم داد.

پلتفرم واحد: اولین مورد این که مایکروسافت میخواهد روی تمامی دیوایس هایش یک پلتفرم واحد داشته باشد اگر یک مقایسه انجام دهیم متوجه میشویم با ارائه ویندوز ۸ اینترفیس تمامی محصولات مایکروسافت مشابه خواهند بود هنوز معلوم نیست که منظور مایکروسافت چه بوده است آیا مایکروسافت قصد دارد ویندوز ۸ سیستم عامل ایکس باکس بعدی و ویندوزفون ۸ باشد؟

بعلاوه Tom Hounsell توانسته که نسخه مایلستون ۳ ویندوز ۸ را هک کند و کدهای SMS را در این نسخه از ویندوز کشف نماید هنوز معلوم نیست که این قابلیت برای تبلت ها در نظر گرفته شده یا برای ویندوزفون ۸.

دکمه بازگشت به تنظیمات کارخانه: این یکی هم حضورش در ویندوز بعدی قطعی میباشد و ظرف ۳ دقیقه ویندوز شما را به حالت اولیه باز میگرداند. همچنین سیستم ریستور هم دستخوش تغییراتی خواهد شد و احتمال دارد چیزی مشابه تایم مشین در مکینتاش اپل را اینبار در ویندوز ببینیم.

یکپارچگی با کلود: شاید بعد از افزوده شدن ساپورت معماری آرم این موضوع در رده دوم اهمیت قرار بگیرد. ویندوز ۸ تمامی ستینگ های شما را در سرویس اسکای درایود ذخیره خواهد کرد. بدین ترتیب اگر شما پشت کامپیوتر دیگری غیر از کامپیوتر شخصی خودتان با اکانت لایو خودتان وارد شوید به تنظیمات و فایل ها و بوک مارک ها و .. . خودتان دسترسی خواهید داشت.

نصب روی فلش درایو: این قابلیت هم مطمئناً طرفدار خواهد داشت. ویندوز ۸ روی فلش درایو های ۱۶ گیگ به بالا قابل نصب خواهد بود و با در نظر گرفتن یکپارچگی با اسکای درایو مطمئن می شویم که در این ویندوز به مساله پرتابل بودن بسیار اهمیت داده شده است. در منبع لینک زیر میتوانید ویدئویی از این قابلیت ببینید.

پشتیبانی از صفحات نمایش ۳ بعدی ، وای فای دایرکت و نرم افزارهای پرتابل: Windows8Italia با بررسی Windows 8 Built 7955 این قابلیت را کشف کرد. البته مایکروسافت در معرفی ویندوز به صراحت اعلام کرد که بیشترین همکاری را با سازندگان سخت افزار دارد و ویندوز ۸ تمامی سنسورها را پشتیبانی می کند.

پلتفرم ویندوز بهترین پلتفرم برای سه بعدی هاست. جایی انویدیا با تکنولوژی سه بعدی منحصر به فردش یکه تازی میکند و پشتیبانی وسیعی از بازی های ۳ بعدی به ارمغان میاورد (تکنولوژی سه بعدی انویدیا مختص ویندوز ویستا و ۷ و نیازمند به دایرکت ایکس ۱۰ و بالاتر هست) ولی احتمالاً ویندوز ۸ به طور درونزا صفحات نمایش ۳ بعدی را پشتیبانی خواهد کرد.

سندباکس: مری جو که شهرتش در سایت ZDNET به خاطر ۲۵ سال اخبار مایکروسافت هست مطلبی نوشته و گفته است ویندوز ۸ دارای سندباکس برای نرم افزارها خواهد بود و چندین مرحله دسترسی برای آنها قائل خواهد شد. سندباکس در واقع مثل یک نوع فایروال است که تشخیص می دهد کدام نرم افزار اجازه دسترسی به چه قسمت هایی را دارد.

اکسپلورر ریبونی: مایکروسافت در آفیس ۲۰۰۷ از اینترفیس منحصر بفردی استفاده کرد که کارایی بسیار بالایی داشت و بسیار ازش استقبال شد که ریبون نام گرفت حالا به نظر میرسه در ویندوز ۸ ماکروسافت قصد داره از این برگ برنده استفاده کنه همانطور که قبلاً گفته شد ویندوز ۸ دو اینترفیس خواهد داشت که یکی حالت کلاسیک و قدیمی ویندوز هست و مایکروسافت رابط کاربری آفیس رو با این اکسپلورر ویندوز ترکیب خواهد کرد.

یکپارچگی با اسکایپ: با خرید اسکایپ مایکروسافت ۶۸ درصد بازار IM رو در اختیار دارد و ویندوز بعدی هم با این سرویس ها آمیخته خواهد بود

فروشگاه نرم افزاری: در ویدئوهای نمایش داده شده توسط مایکروسافت گزینه استور بوضوح دیده میشد و شکی وجود ندارد که ویندوز بعدی همراه با فروشگاه نرم افزاری خواهد بود تا هم دولوپرها و هم مصرف کنندگان بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند چندی پیش مایکروسافت اعلام کرد که فروشگاه بازی های پی سی را XBOX.COM راه اندازی خواهد کرد تا گیمرها بتوانند بازی های پی سی را از این فروشگاه خریداری و دانلود نمایند.

هنوز تا ارائه نسخه نهایی ۱ سال زمان باقیست ولی با ارائه نسخه بتا که احتمالاً پائیز امسال خواهد بود بیشتر شبهات برطرف خواهند شد مسائلی مانند مدیا پلیر و ویندوز مدیا سنتر و زون که هر سه تقریباً رقیب هم محسوب میشوند و آیا مایکروسافت بالاخره تصمیم خواهد گرفت که کدام یک را برگزیند.

با بحث های انجام شده تقریباً شکی وجود ندارد که ویندوز ۸ بیشترین تغییرات را از زمان ویندوز ۹۵ تا کنون خواهد داشت و در صورتی که بازخورد مثبتی داشته باشد میتواند امپراطوری مایکروسافت را در حوزه تبلت ها نیز گسترش دهد ولی مهم ترین مساله زمان ارائه این محصول است که به نظر می رسد ۱ سال دیگر تا آن زمان باقیست و در این مدت اندروئید و ios در بازار تبلت بدون رقیب خواهند بود.

مایکروسافت تمام تلاش خود را کرده تا محصولی کامل تولید کند و برای همین تن به تمام چالش ها داده است و در واقع هرچه داشته رو کرده است و فقط منتظر عکس العمل مشتری ها خواهد ماند تا نتیجه تلاش چند ساله اش را ببیند.

برگرفته از سایت زندگی مایکروسافتی من و www.winbeta.net

لینک به دیدگاه
Share on other sites

من شنیده ام که ویندوز 8 128 بیتی است ایا این مطلب واقعیت دارد؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

یکسری مطالب پراکنده تو وب در این مورد هست که ممکنه 128 بیت هم باشه و احتمال داره CPU های 128 بیت هم بیاد . ولی هیچ کدوم تایید نشدن .

ویرایش شده توسط hamed
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوست من یه چیزی می گم لطفا ناراحت نشو

واسه هر سوالی یه تایپک نمی زنن.اول یه ذره بگرد اگه پیدا نکردی ما در خدمتیم

واسه تشکر هم می تونید رو تشکر کلیک کنید یا امتیاز بدید

تشکر

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

احتمال عرضه شدن CPU های ARM هم با مادربورد خاص وجود دارد چون ویندوز 8 این CPU رو ساپورت میکند همچنین بعید نیست روی گوشی ها هم عرضه شود!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

ویندوز 8 نیاز کمتری به رم نسبت به ویندوزهای قبلی داره! این باعث عملکرد بهتری در اجرا برنامه ها خواهد شد!

یکی از روش های کاهش این نیاز اینه که قسمت های از حافظه حاوی اطلاعات مشابه و یکسانی هست و اکثر برنامه ها بعد از اجرای نرم افزار ها و خروج ، میزانی از حافظه رو بصورت رزرو نگه میدارند که در اکثر موارد این مقدار بخاطر عدم استفاده مجدد از آن نرم افزار بصورت بلا استفاده باقی مینونه! اما این قابلیت چند گانه و ترکیبی به سیستم فرمان میده که اطلاعات مشابه و تکراری که روی رم در حال اجرا هستند رو بررسی کنه و تبدیل به یک مجموعه کنه! و ویندوز یک فایل بنام Private Copy برای هر اپلیکیشن درست میکنه ! تمام این عملیات در پشت صحنه انجام میشه و به میزان 10S تا 100S از مگابایت های مموری مورد نیاز رو کم میکنه

windows8-taskman-2.gif

حوزه دیگری که توسعه دهندگان مایکروسافت در کار روی آن هستند، انتقال 13 خدمات دیگر به قسمت Manual و always running و start on demand هست!

windows8-taskman.jpg

Start on demand خدمات طبقه بندی شه ای انجام میده، مثل اضافه شدن دستگاه های جدید یا در دسترس بودن آدرس های شبکه! در این زمان این سیستم وارد عمل شده و عملیات لازم رو انجام میده و سپس بسته میشه و یک بار دیگر باعث خالی شدن مموری میشه!

مواردی مثل: Plug and Play and Windows Update are now all trigger-activated tasks in Windows 8

برای کاربران تبلت این مقدار ذخیره شده حدود 23 مگابایت هست!

منبع:

http://www.techspot....management.html

ترجمه خودم

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

بسیار جالب بود مجید جان!@};-

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

بر اساس آمار سایت TomsHardware ویندوز 8 حدود 40% کارامد ترهست نسبت به ویندوز7! البته در زمینه مقدار مموری مورد نیاز!

این مقدار خیلی جالبه:

Windows 8 system occupying 281MB in 29 processes and a Windows 7 system 404MB in 32 processes

مایکروسافت اعلام کرده با این روش صرفه جویی در میزان رم مورد نیاز میشه واین در نوتبوک هاو تبلت ها و... بسیار موثره وباعث افزایش عمر باتری آنها خواهد شد!

windows-8,8-U-307470-1.jpg

منبع: TomsHardware

ترجمه خودم

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ویندوز 8 از DirectX 12 پشتیبانی نمیکند!

ویندوز ویستا با پشتیبانی از DirectX 10 ، ویندوز 7 پشتیبانی از DirectX 11 ، سپس ویندوز آینده 8 از DirectX 12 پشتیبانی خواهد کرد ؟ به گفته مایکروسافت ، اخیرا در "Windows Display Driver Model Enhancements in Windows Developer Preview" ، ویندوز 8 تنها به محدوده کوچکی از از DirectX 11.1 ارتقا یافته! ، در حالی که سیستم جدید ، صفحه درایور WDDM 1.2 پشتیبانی می کند.

Windows8-WDDM.jpg

بر اساس این گزارش ، مایکروسافت در ویندوز 8 از فن آوری در Direct3D از DirectX 11.1 معرفی کرده و این برنامه های کاربردی جدید هم به نسخه قبلی اضافه شدن:

flat rotation,

stereoscopic 3D,

target independent rasterization,

که باعث بهبود سطح سایه زن خواهد شد!

منبع اصلی: EXPreview

ترجمه خودم

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...