رفتن به مطلب

انتخاب 1700 یا 1700x کدام مناسب تر است و چرا ...؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان گل لیونی^_^

بنده یه مادر برد  msi pro carbon b350   دارم  ،  برای خرید سیپیو  بین این دو 1700  یا  1700x     مردد  هستم   

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید :x

انتخاب    1700  یا  1700x    کدام مناسب تر است  و    چرا ...؟

ممنون

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

اگه مادربرد سری b هست همون 1700چون اون قابلیت اورکلاک خودکار که روی سری x هست چیپ سری x هم میخواد

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، 303 گفته است :

اگه مادربرد سری b هست همون 1700چون اون قابلیت اورکلاک خودکار که روی سری x هست چیپ سری x هم میخواد

ای بابا ! مادر بردم سری  b  هست - پس  قابلیت اورکلاک خودکار که روی سری x را ندارم !:35_thinking:

-------

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

خوب  یه سوال برام پیش اومد  ،  اگر فرضا  بنده یه 1500x  بخرم آیا این قابلیت را نخواهم داشت ؟

پس برای استفاده از قابلیت های بالقوه یه سیپیو ارزان قیمت ((منظور1500x))  هم مادر برد های گران قیمت سری x  آیا نیاز  است ؟؟!

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

ای بابا ! مادر بردم سری  b  هست - پس  قابلیت اورکلاک خودکار که روی سری x را ندارم !:35_thinking:

-------

دوست عزیز قابلیت خودکار اورکلاک مهم نیست

چیپ های سری X برتری های دیگری هم دارند که شما با مادربرد B350 میتونید استفاده کنید.

اولا که 1700 و 1700X هر دو یک چیپ یکسان هستند، حالا چرا این X داره و گرون تره؟ به این دلایل:

1. همون طور که میدونید چیپ های پردازنده از بدو تولد همگی با هم متفاوت هستند و رفتار متفاوتی دارند. مثلا ممکنه من یک r5 1600 دارم میتونم با 1.350v تا 4GHz اورکلاک کنم اما شما همین r5 1600 را دارید و حتی با ولتاژ 1.4v به 3.9GHz هم نمی رسید. دلیلش هم اینه که خرید سی پی یو به گونه ای مانند شرکت در لاتاری هست و شما ممکنه یک سی پی یو خیلی خوب یا معمولی گیرتون بیاد(ُSilicon lottery جستجو کنید)
  2. شرکت AMD بعد از تولید هر batch از چیپ ها میاد اینارو بررسی می کنه، اونایی که از بقیه به اصطلاح سر تر هستند و قادر به رسیدن به کلاک های بالاتر با ولتاژ های کم هستند را به اسم سری X می فروشه.
  3. سی پی یو های سری X فرکانس پایه بیشتری دارند و قابلیت اورکلاک بهتری دارند.
  4. آماری که سایت SiliconLottery از تعداد زیادی Ryzen 7 به دست آورده به شکل زیر هست:

Ryzen 7 1700
93% reach 3.8GHz @ 1.376V 
70% reach 3.9GHz @ 1.408V
20% reach 4.0GHz @ 1.440V

Ryzen 7 1700X
100% reach 3.8GHz @ 1.360V
77% reach 3.9GHz @ 1.392V
33% reach 4.0GHz @ 1.424V

همون طور که می بینید امکان دست یافتن به فرکانس 4GHz برای سری X بیشتره با ولتاژ های پایین تر.

حالا اینکه شما کدام را بخرید بستگی به کارتون داره، آیا دنبال این هستید که سی پی یو خودتون را تا لیمیتش اورکلاک کنید؟ اگر جواب شما بله هست پس سری X بردارید اگر نه بقیه پولشو بذارید جیبتون و همون 1700 بخرید. حتی ممکنه شما خوش شانس باشید و 1700 شما از 1700X یه آدم دیگه بهتر اورکلاک بشه اما آمار میگه سری X شانس بهتری دارد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

خوب  یه سوال برام پیش اومد  ،  اگر فرضا  بنده یه 1500x  بخرم آیا این قابلیت را نخواهم داشت ؟

پس برای استفاده از قابلیت های بالقوه یه سیپیو ارزان قیمت ((منظور1500x))  هم مادر برد های گران قیمت سری x  آیا نیاز  است ؟؟!

دوست عزیز اون پردازنده های که x دارند به جای 50 100 مگا هرتز بوست می کنند و نیاز به ماردبرد سری x دارند تفاوت زیادی در عمل نیست

من خودم 1700 دارم و 1700x را هم باهاش کار کردم اگر دو پردازنده در حالت استوک باشند تفاوت 5 درصده اگر اورکلاک کنید تفاوت بسیار کمتره 1700 به راحتی با مادر برد b350 تا 4 یا نزدیک 4 به راحتی اور می شه

در ضمن اکر 1700x خرید کردید یه کولر هم باید براش تهیه کنید

در صورت اورکلاک 1700 هم کولر استوک جوابگوی شما نیست

اگر راهنمایی خاصتید در خدمتم

ویرایش شده توسط nimajafarpour
لینک به دیدگاه

بنده 1700 دارم تا 3.9 هم راحت اورکلاک میشه فقط رم سازگار بخر

لینک به دیدگاه

ارزش خرید 1700 نسبت به قیمتش عالیه به هرحال هردو قابلیت اورکلاک دارند با یه ذره اور پابه پایه 1700x میاد و زیاد نمیخواد هزینه کنید و 1700 یه کولر زیبا داره و این خودش یه جور برگ برندس 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...