رفتن به مطلب

شیر کردن اینترنت گوشی با پی سی از طریق هات اسپات

shangil
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان اگر اینترنت گوشی همراه (ایرانسل به فرض مثال) رو شیر کنیم با پی سی، ایا میزان اینترنت مصرف شده تفاوت میکنه؟ منظورم اینه به فرض ما یه مصرفی داریم در گوشی 20 مگ. ایا همون در پی سی هم به همون مقدار مصرف میشه؟

من شنیدم میگن اگر با هات اسپات اینترنت گوشی رو شیر کنیم با پی سی مصرف اینترنت چند برابر میشه. اینطوره؟(منظور اصلا موبایل رو کار نکنم فقط با پی سی)

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

نمیدونم‌ چه تفاوتی میکنه

ولی فکر هم نمیکنم فرقی کنه

شما حواست به اپدیت های ویندوز باشه که نخوره نت رو

لینک به دیدگاه

اگر منظور از تفاوت چیزی در حدود چند مگ باشه که به دلیل استفاده از مرورگرها و نرم افزار های مختلف هست میشه گفت تفاوت دارند ولی اگر برای دانلود زیاد از بسته های حجمی و نا محدود ایرانسل استفاده کنید حجم دانلود در پی سی همون اندازه مقدار حجم مصرفی هست  که تو نرم افزار" ایرانسل من " نشون میده

لینک به دیدگاه

درود

pc کلا خوره تره نسبت به موبایل بنا به دلایل گوناگون

طبق تجربه شخصی میگم خدمتتون. هم به علت اینکه قالب ویندوز سایتها سنگینتره معمولا و تعداد سرویسهای نیازمند اینترنت در ویندوز هم بیشتره

مدیریت مصرف در pc خیلی راحت تره ولی مصرف بیشتری نسبت به موبایل داره

برای دانلود از بسته های نامحدود شبانه ایرانسل و همراه اول استفاده کنید و با 5000 تومن 30 گیگ حداقل دانلود کنید

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/15, 12:53:20، ali_8114 گفته است :

درود

pc کلا خوره تره نسبت به موبایل بنا به دلایل گوناگون

طبق تجربه شخصی میگم خدمتتون. هم به علت اینکه قالب ویندوز سایتها سنگینتره معمولا و تعداد سرویسهای نیازمند اینترنت در ویندوز هم بیشتره

مدیریت مصرف در pc خیلی راحت تره ولی مصرف بیشتری نسبت به موبایل داره

برای دانلود از بسته های نامحدود شبانه ایرانسل و همراه اول استفاده کنید و با 5000 تومن 30 گیگ حداقل دانلود کنید

درود

ممنون از شما. این نامحدود اخه سرعتش چطوریه خوبه مثل همون حجمی هاست؟ یعنی با 5000 ایرانسل میشه 30 گیگ دان کرد؟

مرسی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، shangil گفته است :

درود

ممنون از شما. این نامحدود اخه سرعتش چطوریه خوبه مثل همون حجمی هاست؟ یعنی با 5000 ایرانسل میشه 30 گیگ دان کرد؟

مرسی

من با ۱۰ ساعت نامحدود شبانه همراه اول ۱ تا ۱۱ حدود ۵۰ گیگ یه شبه دانلود کردم همین شب جمعه ای که گذشت

سرعت خوب باشه یکی از دوستانم ۶۵ گیگ هم دانلود کرده

پهنای باند من حدود ۸.۵ مگابیت بر ثانیه بود و حدود ۱.۳ مگابایت بر ثانیه هم سرعت دانلود میداد

البته از ۸ صبح به اونور سرعت کلا میفته ولی بازم خوبه تا ۸۰۰ کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نمیاد پایین

کلا خیلی خوبه و برای منی که کلا با یه ۲۵۶ نامحدود قدیمی زندگی میکنم واقعا موهبتیه که ماهی کلا ۲ شب بیدار بمونم و هرچی میخوام دانلود کنم

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

من با ۱۰ ساعت نامحدود شبانه همراه اول ۱ تا ۱۱ حدود ۵۰ گیگ یه شبه دانلود کردم همین شب جمعه ای که گذشت

سرعت خوب باشه یکی از دوستانم ۶۵ گیگ هم دانلود کرده

پهنای باند من حدود ۸.۵ مگابیت بر ثانیه بود و حدود ۱.۳ مگابایت بر ثانیه هم سرعت دانلود میداد

البته از ۸ صبح به اونور سرعت کلا میفته ولی بازم خوبه تا ۸۰۰ کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نمیاد پایین

کلا خیلی خوبه و برای منی که کلا با یه ۲۵۶ نامحدود قدیمی زندگی میکنم واقعا موهبتیه که ماهی کلا ۲ شب بیدار بمونم و هرچی میخوام دانلود کنم

منم با 128 نامحدود سر میکنم روز و شبم رو واسه خونه:))))))

اخه تعداد نفرات زیادی اگر محدود بگیریم کم فروشی هم دارن! خیلی زود تموم میشه

روز از ۱  بامداد تا ۱۱ صبح *۱۰۰۰*۲۲۱۲# ۵,۰۰۰ تومان

اینه دیگه درسته؟پس سرعتش هم بد نیست. جاهایی که پوشش خوبی دارن

ویرایش شده توسط shangil
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، shangil گفته است :

منم با 128 نامحدود سر میکنم روز و شبم رو واسه خونه:))))))

اخه تعداد نفرات زیادی اگر محدود بگیریم کم فروشی هم دارن! خیلی زود تموم میشه

روز از ۱  بامداد تا ۱۱ صبح *۱۰۰۰*۲۲۱۲# ۵,۰۰۰ تومان

اینه دیگه درسته؟پس سرعتش هم بد نیست. جاهایی که پوشش خوبی دارن

بله همینه

من کانکشن ۴g داشتم و منطقه بدپوششی هم هستیم

اگه پوشش خوب باشه عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...