رفتن به مطلب

انتخاب سی پی یو بین 7700k - 1700x - i5 8400 لطفا کمک کنید گیج شدم

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیزم  بنده قراره چند روز دیگه سی پی یو جدید بگیرم  ولی کاملا گیج شدم بر اساس بررسی تمام بنچمارک های موجود در سایتها و کاربرد من در سیستم که مد نظرم هم نرم افزارهای سنگین adobe ...و هم بازی هستش ،،رایزنها تو نرافزارها سرترن ولی تو بازی بنظر بهتر نیستن ،، 7700k هم بخاطر تعداد هسته های کمش نسبت به مدلهای یاد شده نظرم بهش مثبت نیست ،8400 i5 هم ضریب فرکانسش آنلاک نیست  و مقداری ضعیفتر از k7700 هستش رایزن 1700x هم تو بازی ضعیفتر از بقییست و فک کنم زیاد با بازی های روز و ویندوز 10 آپدیت جدیدش مچ نیست و ممکن هست کرش کنه ؟ آیا رایزن ها ارزش خرید داره؟ چیکار کنم من هنگ کرده مغزم کدومشونو انتخاب کنم هم نسلش بروز باشه هم تو بازی و هم تو نرمافزار قوی باشه و بودجه هم محدوده نمیتونم از اونا بیشتر هزینه کنم. ممنونم ازتون اگه زودتر منو راهنمایی کنین .

قیمت مورد نظر جهت خرید سی پی یو 1.460.000 هزار تومان هستش

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، hi-end گفته است :

داداش شما ک برای نرم افزار میخواین رایزن بخرید 

شاید توی بازی بدتر باشه ولی اینقد بد نیست ک بخواد باعث بشه زیر 60 فریم بگیرید مگر اینکه مثلا رو 1080 با 144 هرتز و گرافیک 1080تی ای باشید ک مشکل پیدا کنید 

کسی هم ک گفته با ویندوز 10 و برخی بازی ها مشکل کرش داره مغز خودش مشکل داشته و هیچی نمیدونه 

اینتل صرفا جهت بازی خالی خوبه و در صورتی ک کوچکترین کار دیگه ای داشته باشید ای ام دی تو رنج قیمت حرف اول رو میزنه 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مرسی دوست گلم دستت درد نکنه و اینکه گفتین (مگر اینکه مثلا رو 1080 با 144 هرتز و گرافیک 1080تی ای باشید ک مشکل پیدا کنید) اینو واضحتر توضیح بدین

لینک به دیدگاه

درود

عزیز الان خرید رایزن به صرفه تره

تفاوت رایزن و اینتل در گیم اونقدری کمه که با اوورکلاک راحت برطرف میشه

و بعد از اون، 8400 رقیب 1600 هست نه 1700x! رقبای اصلی 1700x اینتل 8700k و 8600k هستن نه 8400

در مورد ( مگر اینکه مثلا رو 1080 با 144 هرتز و گرافیک 1080تی ای باشید ک مشکل پیدا کنید ) منظور دوست عزیزمون این بود که اگه رو رزولیشن 1080*1920 و فرکانس 144 هرتز تصویر و کارت گرافیکی 1080ti باشید، تفاوت پردازنده ها اونقدری به چشم میاد که رایزن ضعیف عمل بکنه به علت کمتر بودن فرکانس. که این شرایط اصلا استاندارد نیست و مشکلی پیش نمیاد عملا

هرکی هم گفته رایزن با ویندوز 10 مچ نیست رو باید درسته بندازید تو چرخ گوشت D:

یه عدد رایزن 1700x بهترین گزینه ممکنه برای شما. رایزن در گیم اونقدری ضعیف نیست که اینتل در نرم افزار ضعیفه و نخریدنش به خاطر یه کوچولو ضعف در گیم کار اشتباهیه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

من رایزن 1600 5 با ویندوز 10 و کارت 1070 الان دارم جدید ترین بازی های روز رو اجرا میکنم.با بهترین فریم.هیچ مشکلی هم ندارم.

بعضی ها وقتی بهشون میگی رایزن توی گیم از اینتل ضعیفتره فکر میکنن رایزن همش 30 فریم میده:4_joy:

من به هیچ عنوان از خرید رایزن پشیمون نیستم

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، hi-end گفته است :

سلام به دوستان عزیزم  بنده قراره چند روز دیگه سی پی یو جدید بگیرم  ولی کاملا گیج شدم بر اساس بررسی تمام بنچمارک های موجود در سایتها و کاربرد من در سیستم که مد نظرم هم نرم افزارهای سنگین adobe ...و هم بازی هستش ،،رایزنها تو نرافزارها سرترن ولی تو بازی بنظر بهتر نیستن ،، 7700k هم بخاطر تعداد هسته های کمش نسبت به مدلهای یاد شده نظرم بهش مثبت نیست ،8400 i5 هم ضریب فرکانسش آنلاک نیست  و مقداری ضعیفتر از k7700 هستش رایزن 1700x هم تو بازی ضعیفتر از بقییست و فک کنم زیاد با بازی های روز و ویندوز 10 آپدیت جدیدش مچ نیست و ممکن هست کرش کنه ؟ آیا رایزن ها ارزش خرید داره؟ چیکار کنم من هنگ کرده مغزم کدومشونو انتخاب کنم هم نسلش بروز باشه هم تو بازی و هم تو نرمافزار قوی باشه و بودجه هم محدوده نمیتونم از اونا بیشتر هزینه کنم. ممنونم ازتون اگه زودتر منو راهنمایی کنین .

قیمت مورد نظر جهت خرید سی پی یو 1.460.000 هزار تومان هستش

درود

i5-8400بی خیال شوید هم قیمت نجومی داردوهم  سری نه ***9 نسل بهینه شده نسل 8 چندماه دیگه می آید. می توانی یه دونه 1600x بگیری با یه مادربرد خوب  که هم تعداد هسته بالاتر دارد وهم فرکانس بالا وچند ماه بعد رایزن2 بر پایه سوکت am4می آید با فرکانس بهینه شده cpu بگیرید وسیستم ارتقا بدهید

یا کلا بروید سمت سوکت 2066-وپردازنده i7-7820x

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...