رفتن به مطلب

مشکل حذف شدن نام درایو های هارد اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

بتازگی مشکلی برای micro sd کارتم پیش اومد مجبور به نصب تعدادی نرم افزار ریکاوری و ... شدم  sd کارت درست که نشد هیچی 

زده اسم درایور های هارد های اکسترنالم رو حذف کرده

یکی از نرم افزار هایی که ریختم EaseUS Partition Master 11.10 بود

برای بار اول که هارد رو وصل کردم دیدم یک درایورو شناخت خیلی ترسیدم و تو دیسک منیج رفتم دیدم درایو هام سر جاشونن و فقط اسمشون شناسایی نشده خوشحال شدم 

اما من چنان دل خوشی از عوض کردم letter drive ندارم بخاطرش چند سال پیش (عوض کردم اسم درایور ها) یکی از هارد هام پیغام فرمت داد و اون هاردم 6-7 درایو داشت و یکی یکی هر سری وصل میکردم نمیشناختشون و کل هارد فرمت و ریکاوری 85% ~ شد و وقت و اعصاب خوردی زیادی رو روانه من کرد و 2-3 روزم رو درگیر این مسئله بودم

----

حالا برم سراغ مشکل اینه که من 3 هارد اکسترنال دارم و هر سه تا این مشکل رو الان دارن . یک بار با ترس و لرز اسم درایور ها رو دادم( چند روز پیش ) الان یکی شون رو دوباره وصل کردم بازم مثل قبل فقط یک درایور شناسایی میشه 

چیکار کنم دیگه اسماشون سیو شه و چون قبلا  مشکل اسم و ریکاوری رو با دیسک منیج داشتم. با اون EaseUS Partition Master اسماشونو درست کرده بودم  و الان میترسم دوباره دست بزنم 

لطفا سریعا کمک کنید.

دیسک 1 اکسترناله و میبینید دوباره اسم درایو ها پاک شده

d m.jpg

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

الان هارد سوم  هم وصل کردم اونم دوباره اسم درایور ها پاک شده  اونم نه یکی دوتاش!

و داخل نرم افزار مربوط متوجه شدم هارد هام GPT هستند طبیعیه؟

gp.thumb.jpg.83c0f777802e4a872cbb5b8194bc4f3f.jpg

اما مشکللم مشخصه اسم درایورها پاک شده و یکبار بهشون اختصاص دادم با ترتیب پیش فرض نرم افزار و دوباره پاک شدن و احتمالا این چرخه ادامه داره و میترسم مشکل بدتر بشه با تغییر مداوم

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

درود

مانت نشدن درایوها در ویندوز مشکل رایجیه و تا جایی که دیده ام وقتی که حافظه های گوناگونی. فلش و چه هارددیسک روی رایانه قطع و وصل می شن پیش می آد. ربطی به خرابی هاردیسک یا کارت حافظه نداره.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مانت نشدن درایوها در ویندوز مشکل رایجیه و تا جایی که دیده ام وقتی که حافظه های گوناگونی. فلش و چه هارددیسک روی رایانه قطع و وصل می شن پیش می آد. ربطی به خرابی هاردیسک یا کارت حافظه نداره.

درود جناب بهمنیان

من همیشه سیف ریمو میکنم منتها چند وقته مشکل پیش اومده یکی 2بار همینجوری کشیدم (چند وقته ویندوز نمیذاره سیف کنم) غیر یکی دوبار از اون موقع اول offline میکنم هارد رو بعد سیف میزنم دیگه مشکل سیف حل میشه.

مشکلم الان حذف شدن اسم درایوهاست چیکار کنم مشکل حل شه ؟ 

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، amir* گفته است :

درور جناب بهمنیان

من همیشه سیف ریمو میکنم منتها چند وقته مشکل پیش اومده یکی 2بار همینجوری کشیدم (چند وقته ویندوز نمیذاره سیف کنم) غیر یکی دوبار از اون موقع اول offline میکنم هارد رو بعد سیف میزنم دیگه مشکل سیف حل میشه.

مشکلم الان حذف شدن اسم درایوهاست چیکار کنم مشکل حل شه ؟ 

این مشکل ربطی به سیف ریموو نداره. ایراد ویندوزه وقتی که حرف یا حروف خاصی رو برای مانت کردن درایوهای مختلف به کار می بره.

راهش مانت کردن دستی در دیسک منیجمنت است. روی درایو راست کلیک کن و add drive letter رو بزن و یک حرف بهش منسوب کن.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این مشکل ربطی به سیف ریموو نداره. ایراد ویندوزه وقتی که حرف یا حروف خاصی رو برای مانت کردن درایوهای مختلف به کار می بره.

راهش مانت کردن دستی در دیسک منیجمنت است. روی درایو راست کلیک کن و add drive letter رو بزن و یک حرف بهش منسوب کن.

مشکلم همینه یکبار دادم باز دوباره همینجوری شده 

مگه این اطلاعات داخل خود هارد ذخیره نمیشه؟الان رفتم ویندوز 10 اونجا درست بود

قبلا برای همین تغییر نام مجبور به فرمت کل هارد شدن واسه همین میترسم هی اسم بدم و هی پاک شه...

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، amir* گفته است :

مشکلم همینه یکبار دادم باز دوباره همینجوری شده 

مگه این اطلاعات داخل خود هارد ذخیره نمیشه؟الان رفتم ویندوز 10 اونجا درست بود

قبلا برای همین تغییر نام مجبور به فرمت کل هارد شدن واسه همین میترسم هی اسم بدم و هی پاک شه...

اطلاعات حرف درایو در سیستم عامل ذخیره می شه و نه در هارددیسک.

اگر با دیسک منیجمنت حرف به درایو منسوب بشه، مشکلی پیش نخواهد آمد. اگر پیغامی دال بر فرمت کردن آمد، ایراد از جای دیگه است. احتیاطا در چنین حالتی رایانه رو همزمان که هارددیسک وصله ریستارت کن.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اطلاعات حرف درایو در سیستم عامل ذخیره می شه و نه در هارددیسک.

اگر با دیسک منیجمنت حرف به درایو منسوب بشه، مشکلی پیش نخواهد آمد. اگر پیغامی دال بر فرمت کردن آمد، ایراد از جای دیگه است. احتیاطا در چنین حالتی رایانه رو همزمان که هارددیسک وصله ریستارت کن.

دیشب همینکار رو انجام دادم و گویا فعلا مشکل حل شده ممنونم از شما.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، amir* گفته است :

دیشب همینکار رو انجام دادم و گویا فعلا مشکل حل شده ممنونم از شما.

خواهش

در خدمتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...