رفتن به مطلب

کــــمک از دوستان ســــــنندجی واسه یه کــــــلاهبرداری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود من چند روز پیش دو عدد رم به یک نفر تو سنندج فروختم به مبلغ 300 تومن قرار این شد 200 تومن واریز کنن و 100 تومن هم بعداز تست سلامت رم  پرداخت کنن ..رم ها رو با هزینه خودم واسشون ارسال کردم بعداز 2 روز تو تلگرام گفتند یکی از رم ها خرابه و سیستم بالا نمیاد ...گفتم خوب مرجوع کنید من پولتون رو پس بدم.. گفت شما یه رم دیگه بفرست منم همزمان این رم رو براتون میفرستم یه خورده شک کردم به حرفشون گفتم شما ارسال کن از رسیدش عکس بگیر تو تلگرام بفرست منم ارسال میکنم دیگه خبری نشد از ایشون به این روش میخواست یه رم دیگه ی هم از من بگیر ...تا اینکه دیدم تو تلگرام دیلیت اکانت کرد و موبایلش رو خاموش کرد حالا دوستانی که اهل سنندج هستن لطفا پیگر باشن چرا اجازه میدن اینجور آدم ها آبروی کوردها رو ببرن این بار دوم بود یه نفر اهل سنندج از من کلاهبرداری میکرد

آدرس کلاهبردار : کردستان - سنندج - بلوار توحید - پلاک 7

کدپستی 6616987815

موبایل  : 09109999008

امیر کریمی

7aa5_002.jpeg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...
در در 1396/09/19, 15:44:43، Hamed.Madadi گفته است :

با درود من چند روز پیش دو عدد رم به یک نفر تو سنندج فروختم به مبلغ 300 تومن قرار این شد 200 تومن واریز کنن و 100 تومن هم بعداز تست سلامت رم  پرداخت کنن ..رم ها رو با هزینه خودم واسشون ارسال کردم بعداز 2 روز تو تلگرام گفتند یکی از رم ها خرابه و سیستم بالا نمیاد ...گفتم خوب مرجوع کنید من پولتون رو پس بدم.. گفت شما یه رم دیگه بفرست منم همزمان این رم رو براتون میفرستم یه خورده شک کردم به حرفشون گفتم شما ارسال کن از رسیدش عکس بگیر تو تلگرام بفرست منم ارسال میکنم دیگه خبری نشد از ایشون به این روش میخواست یه رم دیگه ی هم از من بگیر ...تا اینکه دیدم تو تلگرام دیلیت اکانت کرد و موبایلش رو خاموش کرد حالا دوستانی که اهل سنندج هستن لطفا پیگر باشن چرا اجازه میدن اینجور آدم ها آبروی کوردها رو ببرن این بار دوم بود یه نفر اهل سنندج از من کلاهبرداری میکرد

کدپستی 6616987815

امیر کریمی

7aa5_002.jpeg

حیف این شماره ک باهاش کلاهبرداری کرده ک مجبور بشه خاموشش کنه?

لینک به دیدگاه

اسم این کار ایشون کلاهبرداری نیست یه اسم دیگه داره بگم ناراحت می شی در کل وقتی پول کامل نگرفتی فرستادی براش یه ذره نترسیدی !؟ 

نه واسطه ای نه چیزی ! 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Divine گفته است :

اسم این کار ایشون کلاهبرداری نیست یه اسم دیگه داره بگم ناراحت می شی در کل وقتی پول کامل نگرفتی فرستادی براش یه ذره نترسیدی !؟ 

خوب من  اعتماد کردم دیگه ...ظاهرا آدرسش هم الکی بوده یعنی مامور پست تا یه جای رفته بعد دیده همچین آدرسی نیست زنگ زده به طرف اونم امده از اداره پست گرفته الانم خطش فعال هست میگه جدیدا خط رو خریده ولی میدونم خودشه

لینک به دیدگاه

اسم و قامیل ؟ چه چیزی از ایشون دارین الان ؟

( هر چی هم که دارین 100% دروغ گفته بهتون ... )

لینک به دیدگاه

اینهمه توی این فروم ازین  اتفاق های کلاهبرداری جور واجور میوفته بازم اشتباه میکنین و درس گرفته نمیشه و راحت اطمینان میکنین!!!!!
 سیستم واسطه واسه همین موقع هاست دیگه..

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/19, 15:44:43، Hamed.Madadi گفته است :

کدپستی 6616987815

امیر کریمی

7aa5_002.jpeg

داداش متاسفانه پولت پریده .ولی همین نا مردا باعث میشن که ادم سخت بشه.شمام به هیچ وجه دیگه به کسی اعتماد نکن.من چندین سال پیش میلیونی پولمو غمار این اینترنت کردم سر این قضیه اعتماد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

آدرس واطلاعات دارید  شماره حساب وسایر مشخصات داری 

شکایت کنید 

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

سلام دوستان الان برا بنده یه سوال پیش اومده مگه سیستم واسط چه قدر میگیری  پول که بعضی از دوستان حاظر به انجام اون نیستن؟(بیشتر از پول یا وسیله ای که میفرستی سیستم واسط میگیره؟)

لینک به دیدگاه

سلام ، 

من هم به یکی از همین موجودات یه مانیتور فروختم سه تا قسط ، قسط اول رو کامل داد ، قسط دوم رو نصفه ، قسط سوم رو نداد و ....

واقعا دیگه اعتماد و معامله کردن خیلی سخت شده ، خیلی خیلی سخت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...