رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید لپ تاپ تا 3 تومان

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

یک لپتاپ بهم معرفی کنید نزدیک به 3 تومان بیشتر نشه و بشه باهاش 3ds Max و AutoCAD و Adobe Photoshop CC 

رو کار کرد و مشکلی نداشته باشه در کل کارهای گرافیکی که باهاش مشکل نداشته بشه و بهش راحت کار کرد

@کامیاب

@سعید بهمنیان

@خبات کریمی

موفق باشین:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

https://www.digikala.com/Product/DKP-297600/لپ-تاپ-15-اینچی-لنوو-مدل-Ideapad-520-F#!/tab-techspecs/

این جالب به نظر میرسه

البته یکم بیشتره از بودجه شماست

لینک به دیدگاه

موردی که Cantaver گفتن بسیار انتخاب خوبیه و مهم ترین مزیتش سی پی یوشه که کنار هم قیمتاش مثل core i7 و core i3 میمونه

dd.thumb.PNG.97bc8d0c0f87a15978e0a9ba975910a5.PNG

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

https://www.digikala.com/Product/DKP-297600/لپ-تاپ-15-اینچی-لنوو-مدل-Ideapad-520-F#!/tab-techspecs/

این جالب به نظر میرسه

البته یکم بیشتره از بودجه شماست

سلام متاسفانه خیلی زیاده قیمتش 3.200.000 است و خیلی زیاد است و فکر نکنم اینقدر لازم بشه

بازم چیزی مدنظرتون بود پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

از بین محصولات Lenovo کدوم به نظر شما بهتره؟

-----------------------------------

1

https://www.digikala.com/Product/DKP-367103/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-320-AD#!/tab-review/

2

https://www.digikala.com/Product/DKP-251751/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-310-X#!/tab-techspecs/

3

https://www.digikala.com/Product/DKP-360726/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-320-AB#!/tab-techspecs/

4

https://www.digikala.com/Product/DKP-202560/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-310-O#!/tab-techspecs/

5

https://www.digikala.com/Product/DKP-202560/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-310-O#!/tab-techspecs/

و یا مواردی بقیه مارک به نظر شما کدوم بهتره که از 3 تومانم بیشتر نشه

:x

لینک به دیدگاه

کلن اگه دنبال خرابی کم وراحتی کارهستی ایسوس پیشنهاد میشه.وایو هم حیف دیگه نیست اونم لب تاپاش فارق از کانفیگ همگی با کیفیت بالا هستند.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

کلن اگه دنبال خرابی کم وراحتی کارهستی ایسوس پیشنهاد میشه.وایو هم حیف دیگه نیست اونم لب تاپاش فارق از کانفیگ همگی با کیفیت بالا هستند.

سلام

ولی به کل ASUS توصیه نمیشه و مشکلاتی داره حتی تو رده بندی لپ تاپ هم خو عمل نکرده بود و مارک های لنوو هم خوبه و ایسر

تشکر بابت نظر

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

ولی به کل ASUS توصیه نمیشه و مشکلاتی داره حتی تو رده بندی لپ تاپ هم خو عمل نکرده بود و مارک های لنوو هم خوبه و ایسر

تشکر بابت نظر

اکی هرجور راحتید .شاید تو رنج قیمتی شما این جمله ایسوس توصیه نمیشه درست باشه چون کانفیگای بالایی نسبت به لنوو و ایسر نداره اما خداییش ایسوس درکل توصیه نمیشه؟؟!!!!!!!!پس ux550 چیشد؟سری های گیمینگ کجا رفت؟سری nپس چی؟zenbook3 هم توصیه نمیشه؟اصلن رقیبی با این مشخصات داره؟برادرمن ایسوس اگه گرون هم باشه نسبت به مشخصات مشابهش کیفیت ساختش  به جرات جزو3تای برتره.اپل و ایسوس ودر بخش گیمینگ msi با ایسوس پادشاهی میکنن به نوعی تو بازارلب تاپ .(کمتر کسی سراغ قیمتای نجومی razerو alienware میره )

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

اکی هرجور راحتید .شاید تو رنج قیمتی شما این جمله ایسوس توصیه نمیشه درست باشه چون کانفیگای بالایی نسبت به لنوو و ایسر نداره اما خداییش ایسوس درکل توصیه نمیشه؟؟!!!!!!!!پس ux550 چیشد؟سری های گیمینگ کجا رفت؟سری nپس چی؟zenbook3 هم توصیه نمیشه؟اصلن رقیبی با این مشخصات داره؟برادرمن ایسوس اگه گرون هم باشه نسبت به مشخصات مشابهش کیفیت ساختش  به جرات جزو3تای برتره.اپل و ایسوس ودر بخش گیمینگ msi با ایسوس پادشاهی میکنن به نوعی تو بازارلب تاپ .(کمتر کسی سراغ قیمتای نجومی razerو alienware میره )

خوب ولی بیشترین خرید یا لنوو است یا ایسر یا HP تا اونجایی که بنده دیدم الانم دنبال یک چیز خوب هستم دنبال یک سخت افزار مناسب و خوب که نرم افزارهای که بالا گفتم برام راحت اجرا کنه

لینک به دیدگاه

در مجموع کیفیت ساخت asus بالاتر از مارک هایی مثل لنوو هست. در عوض کیفیت و قیمت لنوو در سالهای اخیر پیشرفت داشته و سال 2017 فکر کنم به برند اول یا دوم در فروش لپ تاپ بدل شده که البته بحث نسبت کارایی به قیمت اونجا مهم تره. اون پیشنهاد دوستمون هم بد نبود. برای من سایت دیجی کالا مشکل پیدا کرده و نامرتب نشون میده ولی اگر گرافیکش mx150 هستش خوبه. گرافیک خیلی خوبیه میتونید بنچمارکهاش رو توی نت ببینید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، indianboy گفته است :

در مجموع کیفیت ساخت asus بالاتر از مارک هایی مثل لنوو هست. در عوض کیفیت و قیمت لنوو در سالهای اخیر پیشرفت داشته و سال 2017 فکر کنم به برند اول یا دوم در فروش لپ تاپ بدل شده که البته بحث نسبت کارایی به قیمت اونجا مهم تره. اون پیشنهاد دوستمون هم بد نبود. برای من سایت دیجی کالا مشکل پیدا کرده و نامرتب نشون میده ولی اگر گرافیکش mx150 هستش خوبه. گرافیک خیلی خوبیه میتونید بنچمارکهاش رو توی نت ببینید.

سلام

ممنون از شما

ولی اون مدل 3.200.000 بود بیشتر از توان بنده و خیلی نمی تونم بیشتر از این پرداخت کنم برای همین منصرف شدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام دوستان خسته نباشید

یک لپتاپ بهم معرفی کنید نزدیک به 3 تومان بیشتر نشه و بشه باهاش 3ds Max و AutoCAD و Adobe Photoshop CC 

رو کار کرد و مشکلی نداشته باشه در کل کارهای گرافیکی که باهاش مشکل نداشته بشه و بهش راحت کار کرد

@کامیاب

@سعید بهمنیان

@خبات کریمی

درود دوست گرامی به نظرم کارهای که شما از سیستم انتظار دارید نظیر 3ds Max ... کار لبتاپ با  این رنج قیمت نیست  رده دست دوم هم شیره اش کشیده اند پس بیخیالش شود.لب تاپ حتی با پردازنده I7-7700HQ نیز برای افزایش کارایی  حتی در گیم فقط چند تا از هسته فعال نگاه می دارند ومابقی  را غیر فعال می کنند پس باید دنبال لب تاپ ورک استیشن باشید با CPU کامپیوتر که باید حداقل 20میلیون هزینه کنید پس برای اینکارها روی لبتاپ ها موجود بازار ایران حساب بازنکنید در ضمن سری U برای کارهای ظریف چون اینترنت و دیدن فیلم وگوش دادن آهنگ    وآفیس طراحی شده نه برای کارهای مورد نظر شما .دنبال PC باشید

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، 780ti گفته است :

درود دوست گرامی به نظرم کارهای که شما از سیستم انتظار دارید نظیر 3ds Max ... کار لبتاپ با  این رنج قیمت نیست  رده دست دوم هم شیره اش کشیده اند پس بیخیالش شود.لب تاپ حتی با پردازنده I7-7700HQ نیز برای افزایش کارایی  حتی در گیم فقط چند تا از هسته فعال نگاه می دارند ومابقی  را غیر فعال می کنند پس باید دنبال لب تاپ ورک استیشن باشید با CPU کامپیوتر که باید حداقل 20میلیون هزینه کنید پس برای اینکارها روی لبتاپ ها موجود بازار ایران حساب بازنکنید در ضمن سری U برای کارهای ظریف چون اینترنت و دیدن فیلم وگوش دادن آهنگ    وآفیس طراحی شده نه برای کارهای مورد نظر شما .دنبال PC باشید

سلام

اتفاقن یکی از رفقای بنده یک مدل ایسر داره مال چند سال پیش و پردازنده i7 داره و رم 8 و گرافیک 4 قشنگ با این نرم افزارهای که بنده گفتم کار می کنه و مشکلی نداره تازه i7 هم قدیمی است و بنده برای بازی نیاز ندارم و نمی خوام زیاد خرج کردم دو سه مورد است که  i7 داره یا 3 هسته یا 4 هسته و این موردم 6 هسته است

https://www.digikala.com/Product/DKP-367103/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-320-AD#!/tab-review/

و فکر نکنم لازم به خرج اضافی باشه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، indianboy گفته است :

به نظرم این مورد خیلی خوب mx150 داره و cpu 6 هسته ای COFFEE LAKE  و رم 8

نظر شما چیه؟؟

لینک به دیدگاه

این مدلها باید تک تک بررسی بشند و از بین اونها بهترینش انتخاب بشند. متاسفانه من فعلا فرصت ندارم ولی خودتون میتونید با سرچ کردن توی اینترنت ریویوهای سایت های معتبر خارجی رو ببینید و انتخاب کنید.

فقط نکته ای که خدمتتون باید عرض کنم اینه که اولا بهتره اگر پیدا کردید سی پی یوی غیر سری u انتخاب کنید چون سری u سری کم مصرف هستند و قدرتشون نسبت به سری اصلی افت پیدا کرده.

دوم اینکه حتما توی ریویوها دقت کنید که سیستم خنک کنندگی لپ تاپتون مناسب باشه.

سوم این که توی کاربری های شما معمولا مهم ترین اصل پردازنده هست بعد گرافیک لذا بیشتر روی قدرت پردازنده وقت صرف کنید.

چهارم این که جنس نوت بوک رو با توجه به کاربریتون و اینکه آیا زیاد جابجا میشه یا نه انتخاب کنید.

اگر بتونید نوت بوکی انتخاب کنید که اس اس دی هرچند ظرفیت پایین داشته باشه خیلی بهتر هست. حتی الامکان اگر بعد از خرید نوت بوک پول دستتون اومد و بتونید یه اس اس دی بهش اضافه کنید خیلی خوب هست و روی سرعت کارهاتون تاثیر بالایی داره. یعنی در سرعت باز شدن اپلیکیشین ها و ....

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، indianboy گفته است :

این مدلها باید تک تک بررسی بشند و از بین اونها بهترینش انتخاب بشند. متاسفانه من فعلا فرصت ندارم ولی خودتون میتونید با سرچ کردن توی اینترنت ریویوهای سایت های معتبر خارجی رو ببینید و انتخاب کنید.

فقط نکته ای که خدمتتون باید عرض کنم اینه که اولا بهتره اگر پیدا کردید سی پی یوی غیر سری u انتخاب کنید چون سری u سری کم مصرف هستند و قدرتشون نسبت به سری اصلی افت پیدا کرده.

دوم اینکه حتما توی ریویوها دقت کنید که سیستم خنک کنندگی لپ تاپتون مناسب باشه.

سوم این که توی کاربری های شما معمولا مهم ترین اصل پردازنده هست بعد گرافیک لذا بیشتر روی قدرت پردازنده وقت صرف کنید.

چهارم این که جنس نوت بوک رو با توجه به کاربریتون و اینکه آیا زیاد جابجا میشه یا نه انتخاب کنید.

اگر بتونید نوت بوکی انتخاب کنید که اس اس دی هرچند ظرفیت پایین داشته باشه خیلی بهتر هست. حتی الامکان اگر بعد از خرید نوت بوک پول دستتون اومد و بتونید یه اس اس دی بهش اضافه کنید خیلی خوب هست و روی سرعت کارهاتون تاثیر بالایی داره. یعنی در سرعت باز شدن اپلیکیشین ها و ....

موفق باشید

سلام ممنون از شما ولی همه موارد گشتم یا cpu 4 هسته است یا 3 و یا رم 1 این نمونه پایین تنها لپ تاپی است که cpu خوبی داره و گرافیک mx150 قوی

https://www.digikala.com/Product/DKP-367103/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-320-AD#!/tab-techspecs/

و تمامی این سری u هستننند و برای ssd هم باید بیشتر خرج کنم تا بتونم لپ تاپ ssd داره بگیرم شاید با نمونه بالا بشه 3dmx و فتوشاپ راحت کار کرد چون 6 هسته cpu خیلی خوبه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوستان این لپ تاپ گارانتی داره یا تموم شده اون 11 کنارش چیه؟

20171216_104652_353..thumb.jpg.1f7297dd63cdd103fd5d1db64c86410f.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

up

دوستان لطفا راهنمایی کنید

من الان موندم چی بگیرم:|

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...