رفتن به مطلب

واترکولر GLACER 120 کارکرد بسیار کم و فوق العاده تمیز

hamedhhpp
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مورد واتر کولر گرین مدل GLACER 120 برای فروش دارم که خیلی کم کار کرده و طی یک سال خورده ای که خریداری شده کلا یک دو ماه بیشتر استفاده نشده و تو عکس ها کاملا مشخسه تمام لوازمش عین روز اول کنارشه حتی کوچکترین قطعاتش هم هنوز نو و بدون استفاده بوده گارانتیش یکی دو ماه پیش تموم شده .واتر کولر بسیار خوبی هست و دلیل فروشش هم اینه که اصلا به کارم نمیاد:general210: قیمت نو این واتر کولر الان تقریبا 180 هزار هست که نسبت به قیمتش فوق العاده هست بنده با 25 درصد تخفیف خدمت شما دوستان تقدیمش میکنم. مزایا این واتر کولر رو میتونید در زیر ببینید و همچنین دوتا عکس از benchmark این واتر کولر در مقایسه با رقبا:

• کارایی فوق‌العاده:eek:
  • واترپمپ بسیار قدرتمند 7000 RPMبا برخورداری از تکنولوژی :general206:Ceramic bearing
  • واترپمپ برخوردار از آخرین تکنولوژی هسته موتور و طراحی مدرن 9 پل برای کاهش لرزش و نویز به حداقل میزان ممکن با عمر مفید 100000 ساعت:general410:
  • واتربلاک مسی با ساختار o_O0.15mm Micro Channel
  • کیفیت ساخت عالی:general707:
  • لوله‌های انتقال آب از نوع FEPجهت جلوگیری از نشت آب و بخار آب به همراه تضمین کیفیت عملکرد کولر در طولانی مدت:cool:
  • رادیاتور ساخته شده از آلومینیوم خالص برای داشتن حداکثر کارایی:oops:
  • فن‌های 120mm PWMفوق‌العاده کم صدا و قدرتمند از نوع Hydraulic Bearingبا عمر مفید 100000 ساعت:general105:
  • مایع خنک کننده با فرمولاسیون جدید جهت انتقال حرارت با بهترین بازدهی ممکن و جلوگیری از خوردگی واتربلاک و اتصالات در طولانی مدت:general408:
  • قیمت فوق‌العاده مناسب:p:p

اینم یه لینک از بررسی این واتر کولر

و در اخرررر قیمت =125000 تومان:general404:

IMG_20171208_235107.jpg

IMG_20171208_235347.jpg

70.png

71.png

ویرایش شده توسط hamedhhpp
لینک به دیدگاه

اقا اگه نیست تاپیک ببندید اگه هست که این بار دوم ... برای من . خریدارم ...میخرم ... خواهم خرید

لینک به دیدگاه

سلام مجدد دوستان این دوستمون خریدشون رو کامل نکردند پس فروش ادامه داره.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...