رفتن به مطلب

چرا msi برای مادربرد های مبتنی بر چیپست سری 100 اینتل آپدیت بایوس برای رفع باگ MEنمی دهد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت دوستان گلم. همانطور که از عنوان پیداست من و خیلی ها به این مسئله ی عجیب رو داریم که چرا ام اس ای با اینکه نزدیک یک ماه از پیدا شدن باگ در منیجمنت انجین می گذرد هنوز آپدیت بایوس برای این سری مادربردش نداده است؟ با اینکه ایسوس و گیگا برای رده بالا و حتی پایین هاشون آپدیت بایوس دادن!ولی ام اس ای رده بالاهای این سری مادربردش مانند   Xpower titaniumو M7وM9 آپدیت بایوس هم نداده! الان گیگا برای g1 gaming 5که تقریبا هم رده با m7 هست آپدیت بایوس داده!!!! اگه نمی دهد بگه تکلیفمون را بدونیم ! چشمامون به سایت ساپورتش خشک شد !!

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

سلام و درود خدمت دوستان گلم. همانطور که از عنوان پیداست من و خیلی ها به این مسئله ی عجیب رو داریم که چرا ام اس ای با اینکه نزدیک یک ماه از پیدا شدن باگ در منیجمنت انجین می گذرد هنوز آپدیت بایوس برای این سری مادربردش نداده است؟ با اینکه ایسوس و گیگا برای رده بالا و حتی پایین هاشون آپدیت بایوس دادن!ولی ام اس ای رده بالاهای این سری مادربردش مانند   Xpower titaniumو M7وM9 آپدیت بایوس هم نداده! الان گیگا برای g1 gaming 5که تقریبا هم رده با m7 هست آپدیت بایوس داده!!!! اگه نمی دهد بگه تکلیفمون را بدونیم ! چشمامون به سایت ساپورتش خشک شد !!

سلام 

آخرین بایوس کاملا امن است . تو تست هایی که دوستان هم انجام دادند . مادربرد  msi کاملا ایمن بود . باز مدل دقیق برد خودتان را اعلام کنید  تا بررسی کنیم .

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام 

آخرین بایوس کاملا امن است . تو تست هایی که دوستان هم انجام دادند . مادربرد  msi کاملا ایمن بود . باز مدل دقیق برد خودتان را اعلام کنید  تا بررسی کنیم .

ممنونم از پیگیری شما در این فروم. اخرین آپدیت بایوس را که من برای مادربرد Z170A Gaming  M7نصب کردم در زیر ویژگی های آن نشونی از رفع باگ منیجمنت انجین نداده بود ! و تاریخش هم مال قبل باگ meبود و مشکل برطرف نگردید! بروشوری که ام اس ای برای رفع باگ MEداده بود هم مطالعه کردم در اولین مرحله آپدیت بایوس که هنوز برای مادربرد های سری 100اینتلش نداده! و در مرحله ی دوم آپدیت فریمور MEکه به گفته ی خود ام اس ای در قسمت دانلود آپدیت بایوس قابل دسترسی است که نبود و نیست! قبلا هم خدمتتون عرض کرده بودم که جواب دادید( که همه بایوس ها آپدیت می شوند این کار زمان میبره) یه دو هفته ای ازش می گذرد!

این اولین باری بود که ام اس ای من رو دلسرد کرد! 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

ممنونم از پیگیری شما در این فروم. اخرین آپدیت بایوس را که من برای مادربرد Z170A Gaming  M7نصب کردم در زیر ویژگی های آن نشونی از رفع باگ منیجمنت انجین نداده بود ! و تاریخش هم مال قبل باگ meبود و مشکل برطرف نگردید! بروشوری که ام اس ای برای رفع باگ MEداده بود هم مطالعه کردم در اولین مرحله آپدیت بایوس که هنوز برای مادربرد های سری 100اینتلش نداده! و در مرحله ی دوم آپدیت فریمور MEکه به گفته ی خود ام اس ای در قسمت دانلود آپدیت بایوس قابل دسترسی است که نبود و نیست! قبلا هم خدمتتون عرض کرده بودم که جواب دادید( که همه بایوس ها آپدیت می شوند این کار زمان میبره) یه دو هفته ای ازش می گذرد!

سلام بررسی میشه  خدمت شما اعلام می کنم .

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/26, 13:11:19، Amir.s.b گفته است :

سلام دوست عزیز 

من  با تایوان صحبت کردم . بایوس ها برای سری ۳۰۰  اپلود شدند . برای سری ۱۰۰ و ۲۰۰ هم به زودی روی سایت  msi  قرار می گیرند .

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

من  با تایوان صحبت کردم . بایوس ها برای سری ۳۰۰  اپلود شدند . برای سری ۱۰۰ و ۲۰۰ هم به زودی روی سایت  msi  قرار می گیرند .

با تشکر

ممنوم از پشتیبانی خوبتون

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 1396/09/28, 13:58:06، Amir.s.b گفته است :

ممنوم از پشتیبانی خوبتون

سلام دوست عزیز 

بایوس های مادربردها اپدیت شدند و به طور کامل روی سایت قرار گرفتند 

http://bit.ly/2CTlGG8

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...