رفتن به مطلب

سوال برای SAMSUNG 960 Evo 250GB PCIe NVMe M2 SSD Drive

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

مدتیه در نظر دارم هارد زیر رو خریداری کنم

SAMSUNG 960 Evo 250GB PCIe NVMe M2 SSD Drive

مدل مادربردم

asus h270m

من یه هارد ساتا دارم که میخوام همزمان با هارد NVMe رو برد نصب باشه و بتونم از هر دو همرمان استفاده کنم، البته NVME به عنوان درایو ویندوز استفاده بشه

ولی قبلش چندا تا سوال دارم

اول اینکه روی اینا نمیشه ویندوز زد و داستان خاصی داره؟ چون خیلی جاها پرسیدم میگن فقط ویندوز 10 نصب میشه و بقیه ویندوز ها ساپورت نمیکنه

آیا این مدل هارد سرعتشون خیلی بالاتر از ssd معمولی هست و واقعا توی سیستم این مورد حس میشه؟

چقدر توی عملکرد و سرعت سیستم تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Bee5 گفته است :

سلام و خسته نباشید

مدتیه در نظر دارم هارد زیر رو خریداری کنم

SAMSUNG 960 Evo 250GB PCIe NVMe M2 SSD Drive

مدل مادربردم

asus h270m

من یه هارد ساتا دارم که میخوام همزمان با هارد NVMe رو برد نصب باشه و بتونم از هر دو همرمان استفاده کنم، البته NVME به عنوان درایو ویندوز استفاده بشه

ولی قبلش چندا تا سوال دارم

اول اینکه روی اینا نمیشه ویندوز زد و داستان خاصی داره؟ چون خیلی جاها پرسیدم میگن فقط ویندوز 10 نصب میشه و بقیه ویندوز ها ساپورت نمیکنه

آیا این مدل هارد سرعتشون خیلی بالاتر از ssd معمولی هست و واقعا توی سیستم این مورد حس میشه؟

چقدر توی عملکرد و سرعت سیستم تاثیر داره؟

دوست عزیز این یه دیوایس ذخیره سازی مثل همه ذخیره سازی هاست و هر فرمتی که خواستید میتونید بکنید و هر ویندوزی که خواستید میتونید نصب کنید .

بله ، چون یه درگاه جداگونه داره و پورت m.2سرعتش تقریبا پنج برابر پورت ساتا است.

خیلی زیاد . با توجه به سرعت انتقالش و اینکه شما دارید سری 960 خریداری میکنید ویندوز توی کمتر از ده ثانیه بوت خواهد شد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...