رفتن به مطلب

مشکل عجیب در اکسترکت کردن فایل هایrar

agent
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من یه بازی 22گیگی  که تقریبا 22پارت بود رو دانلود کردم.ولی وقتی می خوام با winrarاکسترکت کنم چندتا پارت هارو خطای the volume is corruptمیده.رفتم تعمیرشون کردم و دوباره اکسترکت کردم.این دفعه این قبلی ها ارور نمیدن بلکه چندتا پارت که قبلا سالم بودن حالا ارور میده.این کارو چندین بار انجام دادم.هر دفعه که پارت های خراب رو تعمیر میکنم دوباره چند پارت که قبلا خراب نبودن رو ارور میده.

یه بازی24گیگی که روی لپ تاپ پسر خالم بدون مشکل اکسترکت شد وقتی که کپی میکنم رویpcخودم فایل ها مثل مشکل بالا ارور میدن.ویندوز لپ تاپش هم 7 32بیتی بود.ویندوز خودم 10 64بیتی.

حالا به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه که وقتی حتی  بعضی از پارت هایی که سالم بودن در اکسترکت بعدی ارور میدن و دوباره تعمیر میکنم و دوباره پارت جدید ارور میده.

می خوام بدونم دقیقا مشکل از کجاس؟از ویندوزه؟از سخت افزاره؟از چی میتونه باشه.ویندوز هم جدیدترین ورژن ویندوز10هست.نرم افزارwinrarهم اخرین نسخه هست.

لینک به دیدگاه

سلام:

دوست عزیز دلایل مختلفی میتونه داشته باشه

-----

اولا اصلا وقتی repair میکنید recovery record found رو میده؟ یعنی فایلها اصلا رکورد بازیابی دارن؟  چون سایتها معمولا با 20% رکورد بازیابی فایل rar رو قرار میدن!

پاسورد فایل رو درست میزنید؟ یا کپی پیست نکنید.

-------

اگه موارد بالا رو پیاده کردی و جواب نداد امکان داره پارتهایی که ظاهرا دانلود شده خیلی بیشتر از 20% خرابی داره و خوب انجام نشده!

اگر پارتها رو از روی یک dvd یا حالا کپی به سیستم منتقل کردید و جواب نداده احتمال داره از یک dvd قبلا کپی شده که خوب رایت نشده

------

به حجم پارتها توجه کنید که غیر از پارت آخر ک کمتر هست همه باید یکسان باشن.

--------

پیشنهاد بنده اینه که اگه درست نشد دوباره دانلود کنید(البته از یه لینک متفاوت) یا از سورس سالم دیگه ای که تست شده اکسترکت کنید.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، tsd137 گفته است :

سلام:

دوست عزیز دلایل مختلفی میتونه داشته باشه

-----

اولا اصلا وقتی repair میکنید recovery record found رو میده؟ یعنی فایلها اصلا رکورد بازیابی دارن؟  چون سایتها معمولا با 20% رکورد بازیابی فایل rar رو قرار میدن!

پاسورد فایل رو درست میزنید؟ یا کپی پیست نکنید.

-------

اگه موارد بالا رو پیاده کردی و جواب نداد امکان داره پارتهایی که ظاهرا دانلود شده خیلی بیشتر از 20% خرابی داره و خوب انجام نشده!

اگر پارتها رو از روی یک dvd یا حالا کپی به سیستم منتقل کردید و جواب نداده احتمال داره از یک dvd قبلا کپی شده که خوب رایت نشده

------

به حجم پارتها توجه کنید که غیر از پارت آخر ک کمتر هست همه باید یکسان باشن.

--------

پیشنهاد بنده اینه که اگه درست نشد دوباره دانلود کنید(البته از یه لینک متفاوت) یا از سورس سالم دیگه ای که تست شده اکسترکت کنید.

اره با موفقیت فایل ها تعمیر میشن وrecovery record found رو مینویسه.ولی مشکلم اینه که چرا وقتی اون فایل هایی که سالم هستن وقتی از نو اکسترکت میکنم بعضیاشون رو خطا میده.در حالی که قبلا اکسترکت کردم سالم بودن.دلیل اینکه خراب میشن چیه؟

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، hmasroor گفته است :

سلام

یه نکته ای تو متن شماست که گفتید پارت ها در لپ تاپ دوستتون براحتی Extract شدن اما تو کامپیوتر شما مشکل داره.

اینجا به نظر من فایل ها تو منبعی که درش کپی انجام دادید درست کپی نشده حتی یه بایت این ور و اون ور شدن باعث خرابی فایل میشه.

بعد نکته ای که هست شما وقتی 22 گیگ کپی میکنید اگه کلاً فایل های Setup اکسترکت شده بازی رو از لپ تاپ دوستتون کپی میکردین بهتر نبود؟

اخه مشکل عصن اون نیس.خودم از اول به صورت مستقیم بازی رو از یه سایت دیگه دانلود کردم رو pcخودم.بازم مشکل بالا رو داشت.در حالی که بقیه توی اون سایت بدون مشکل اکسترکت کرده بودن؟هر دفعه که اکسترکت میکنم چندتا پارت که سالم بودن هم خطا میدن.و دوباره در اکسترکت بعدی این اتفاق برای بقیه پارت  ها هم میفته.پسورد و همه چیز رو هم درست میزنم شکی ندارم.خودم فک میکنم یه چیزی تو سیستم باعث خرابی فایل ها میشه.....

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/29, 13:31:43، agent گفته است :

اخه مشکل عصن اون نیس.خودم از اول به صورت مستقیم بازی رو از یه سایت دیگه دانلود کردم رو pcخودم.بازم مشکل بالا رو داشت.در حالی که بقیه توی اون سایت بدون مشکل اکسترکت کرده بودن؟هر دفعه که اکسترکت میکنم چندتا پارت که سالم بودن هم خطا میدن.و دوباره در اکسترکت بعدی این اتفاق برای بقیه پارت  ها هم میفته.پسورد و همه چیز رو هم درست میزنم شکی ندارم.خودم فک میکنم یه چیزی تو سیستم باعث خرابی فایل ها میشه.....

دوست عزیز مشخصات سیستم و رم و سی پی یو و هاردتون تون چیه؟

1=اگر درست دانلود شده و اطمینان دارید ممکنه رمتون اشکال داشته باشه !

2=آنی ویروستون چیه و قبل از اکسترکت غیر فعال میکنید یا خیر؟

3=سیستمتون ویروسی نیست چک کردید؟

لینک به دیدگاه

چرا فایل فشرده رو کپی میکنید؟

خب به راحتی فایل‌های Extract شده و آماده رو کپی کنید به سیستم خودتون

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، tsd137 گفته است :

دوست عزیز مشخصات سیستم و رم و سی پی یو و هاردتون تون چیه؟

1=اگر درست دانلود شده و اطمینان دارید ممکنه رمتون اشکال داشته باشه !

2=آنی ویروستون چیه و قبل از اکسترکت غیر فعال میکنید یا خیر؟

3=سیستمتون ویروسی نیست چک کردید؟

یعنی ممکنه از رم باشه؟انتی ویروس که عصن  ندارم.فقط defenderویندوز هستش.سیستم هم هیچ ویروسی نداره.

ولی دوتا رم 4 گیگ 1333خریدم که با هم رو این فرکانس سازگار نبودن و فقط رو فرکانس 800با هم اجرا میشن.ممکنه مشکل از رم باشه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز گاهی اگه رم مشکلی داشته باشه ;تو کپی و اکسترکت خودش رو نشون میده !

شما از ابزار memory diagnostic ویندوزت استفاده کن ریست میشه بوت میشه تو تست  رم.

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...